ZĂPADĂ, GHEAŢĂ, NOROI. SAU CUM ÎI SPUNEM NOI: ÎNTOTDEAUNA ADERENŢĂ.

Tracţiune excelentă cu BMW xDrive - sistemul inteligent de tracţiune integrală.

ZĂPADĂ, GHEAŢĂ, NOROI. SAU CUM ÎI SPUNEM NOI: ÎNTOTDEAUNA ADERENŢĂ.Tracţiune excelentă cu BMW xDrive - sistemul inteligent de tracţiune integrală.

    BUCURIA OFERITĂ DE LITERA X.

    Vremea şi condiţiile de rulare se pot schimba foarte repede. Pentru a fi sigur că eşti pregătit(ă) pentru orice provocare neaşteptată, ai nevoie de sprijin din partea sistemului de tracţiune integrală, ce răspunde foarte prompt. Cu BMW xDrive te poţi bucura de plăcere maximă de a conduce, chiar şi pe cele mai dificile suprafeţe de rulare, cum ar fi pe noroi sau pe zăpadă.
    Sună tenant? Vino să descoperi singur(ă)! Testează un model BMW xDrive în cadrul evenimentelor BMW xDrive organizate de noi sau direct la partenerul tău BMW. Te aşteaptă test drives complexe cu modelul BMW xDrive pe care îl preferi, iar astfel vei descoperi sentimentul inegalabil de a conduce pe orice suprafaţă de rulare.

    Bucuria oferită de litera X.

    Investeşte putere acolo unde are efect maxim - aceasta este ideea simplă pe care sistemul inteligent BMW xDrive de tracţiune integrală o aplică cu măiestrie. Acest sistem distribuie putere de la motor către punţile faţă şi spate în fracţiuni de secundă, astfel încât acestea să răspundă prin tracţiune maximă. Pe gheaţă, zăpadă, în viraje înguste, la pornirea în pantă sau pe suprafeţe alunecoase, eşti sigur(ă) că necesarul de putere ajunge în mod optim pe suprafaţa de rulare.