+ PLĂCERE DE A CONDUCE

Noile modele BMW Seria 4. Noile automobile BMW M3 şi BMW M4.

+ PLĂCERE DE A CONDUCE

Noile modele BMW Seria 4. Noile automobile BMW M3 şi BMW M4.

+ PLĂCERE DE A CONDUCENoile modele BMW Seria 4. Noile automobile BMW M3 şi BMW M4.

Experienţe de condus pline de adrenalină: noile modele BMW Seria 4 îţi oferă sportivitate palpitantă, design dinamic şi confort exclusivist. Pentru plăcere de a conduce fără limite – disponibilă acum în formă chiar mai concentrată, cu noile automobile sport BMW M3 şi BMW M4.

Read more

NOILE MODELE BMW SERIA 4.

Partea frontală a noilor modele BMW Seria 4 redefineşte standardul pentru design. Grila dublă a radiatorului este încadrată de farurile cu design nou şi tehnologie LED şi scoate în evidenţă caracterul sportiv al automobilului, iar bara-spoiler de dimensiuni generoase cu prize de aer proeminente şi lumini de ceaţă cu tehnologie LED integrală duce prezenţa dinamică a acestor modele la următorul nivel.
Read more

PARTE SPATE UNICĂ.

Aspect la fel de impresionant şi în partea spate: noile modele BMW Seria 4 au postură impunătoare, definită de bara-spoiler de dimensiuni generoase cu ţevi de evacuare integrate. Stopurile cu design nou şi tehnologie LED evidenţiază în mod atractiv lăţimea automobilului şi accentuează designul dinamic al acestuia, indiferent dacă sunt aprinse ori nu.
Read more

AMBIENT ELEGANT.

Designul interior al noilor modele BMW Seria 4 oferă un ambient elegant şi sportiv, plus confort superior. Toate funcţiile de comandă din habitaclu sunt orientate spre conducătorul auto, iar scaunele cu ergonomie perfectă garantează confort excepţional. Materialele atent selecţionate, precum cea mai fină piele sau benzi ornamentale interioare atractive din lemn fin sau din aluminiu reprezintă detalii de design exclusiviste şi subliniază caracterul sportiv al interiorului.
Read more

NOILE MODELE BMW M3 ŞI BMW M4 – DINAMICĂ PURĂ.

Partea frontală a noilor BMW M3 şi BMW M4 evidenţiază caracterul sportiv al acestora. Grila dublă a radiatorului în negru lucios cu emblemă „M” este încadrată de faruri inovatoare cu tehnologie LED integrală, iar capota robustă „conturează” motoarele cu turbocompresor şi exprimă performanţa automobilului, la fel ca spoilerul frontal cu prize de aer mari.
Read more

SPATE ATLETIC.

Arcadele late ale roţilor reprezintă un indiciu al puterii oferite de noile automobile BMW M3 şi BMW M4. Hayonul cu spoiler integrat îmbină funcţionalitatea cu designul. Stopurile cu design nou şi tehnologie LED au fost optimizate şi accentuează prezenţa sport a automobilului, iar difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se încadrează perfect în spoilerul spate, care include prize de aer specifice.
Read more

INTERIOR EXCLUSIVIST.

În interiorul exclusivist al noilor automobile BMW M3 şi BMW M4, scaunele M oferă confort optim şi suport excelent în părţile laterale. Toate funcţiile de comandă din habitaclul orientat spre conducătorul auto garantează control de înaltă precizie, într-o fracţiune de secundă. Instrumentele rotunde în stil motorsport, volanul M îmbrăcat în piele şi maneta M de schimbare a treptelor de viteză adaugă tuşa finală interiorului sport al acestor automobile.
Read more

+ DINAMIC

NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ.

+ DINAMIC

NOUL BMW SERIA 4 COUPÉ.

Caracter şi aspect sport atractiv: noul BMW Seria 4 Coupé oferă senzaţie de condus unică datorită centrului de greutate coborât, a distribuţiei optime a greutăţii pe punţi şi a motoarelor eficiente şi foarte performante. Acest coupé captivant dispune de componente exclusive şi are tot ceea ce îi trebuie pentru a atrage privirile tuturor. Este dinamic. Sportiv. Puternic.

Read more

+ LIBERTATE

NOUL BMW SERIA 4 CABRIOLET.

+ LIBERTATE

NOUL BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Te captivează încă din prima clipă: noul BMW Seria 4 Cabriolet îmbină sportivitatea palpitantă cu stilul elegant. Hard-top-ul retractabil oferă senzaţie excepţională a condusului în aer liber şi experienţe de condus unice tot timpul anului, iar interiorul confortabil şi tehnologiile inovatoare pentru un stil de viaţă activ completează în mod optim conceptul acestui automobil. Pentru experienţe de condus unice şi intense.

Read more

+ ELEGANŢĂ

NOUL BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

+ ELEGANŢĂ

NOUL BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

Eleganţă sportivă şi contururi perfecte: noul BMW Seria 4 Gran Coupé îmbină aspectul atractiv şi spaţiul generos din interior cu funcţiile inteligente, caracteristice modelelor BMW de performanţă. Acesta oferă mult spaţiu pentru cap şi picioare, elemente de design integrate în armonie perfectă şi manevrare foarte agilă. Este combinaţia perfectă de dinamică, stil şi confort.

Read more

+ ADRENALINĂ

NOUL BMW M4 COUPÉ.

+ ADRENALINĂ

NOUL BMW M4 COUPÉ.

Cheia spre călătorii pline de adrenalină: noul BMW M4 Coupé cu motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie care generează putere de până la 450 CP (331 kW), transmisia M cu 7 trepte şi ambreiaj dublu (opţională) şi suspensia M adaptivă – toate acestea oferă caracter sportiv palpitant şi manevrare foarte precisă. Indiferent de provocare, te bucuri de dinamică excepţională.

Read more

+ FĂRĂ LIMITE

NOUL BMW M4 CABRIOLET.

+ FĂRĂ LIMITE

NOUL BMW M4 CABRIOLET.

Deschis pentru intensitate maximă: motorul de performanţă M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie care generează putere de până la 331 kW (450 CP) şi numeroasele tehnologii din lumea motorsport îţi oferă performanţă plină de adrenalină şi plăcere nelimitată de a conduce. Este o experienţă de neegalat, cu hard-top-ul deschis ori închis. Noul BMW M4 Cabriolet: plăcerea de a conduce în aer liber.

Read more

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

 • BMW 440i Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4 – 7,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 179

  BMW 430i Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6 – 7,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 162

  BMW 440i Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6 – 6,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 154 – 159

  BMW M4 Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,8 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 204 (194)

  BMW M4 Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1 (8,7)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 213 (203)

  BMW M3 Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,8 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 204 (194)

  Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), şi depinde de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Modelele ilustrate aici au diverse echipamente opţionale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.