BMW INDIVIDUAL.

Expresia personalităţii puternice.

BMW INDIVIDUAL.

Expresia personalităţii puternice.

BMW INDIVIDUAL.Expresia personalităţii puternice.

Un tablou Picasso original, primul computer Apple, o barcă Riva Aquarama realizată manual - în toate aceste cazuri, caracterul unic este ceea ce transformă obiectele în capodopere. Colecţia BMW Individual şi BMW Individual Manufaktur îţi permit să-ţi creezi propriul automobil BMW în mod unic şi personal. Spre deosebire de alte obiecte pe care le deţii, automobilul tău îţi va oglindi personalitatea unică.

COLECŢIA BMW INDIVIDUAL.

Ce anume face ca o persoană să fie unică? Răspunsul este: personalitatea. Aşa se întâmplă şi în cazul unui automobil BMW. Acesta este motivul pentru care Colecţia BMW Individual oferă o gamă diversificată de echipamente pentru clienţii cu gusturi individuale: ornamente cu granulaţie impecabilă, din lemn selectat din toate părţile lumii. Piele pură şi ispititor de fină din cele mai bune tăbăcării ale lumii. Vopsele ce fascinează prin strălucire, luminozitate şi efecte create sub razele de lumină. Aceste vopsele sunt disponibile într-o gamă diversă de nuanţe care definesc tendinţele vremii, mai degrabă decât să le urmeze pe cele deja impuse. Echipamentele disponibile opţional adaugă tuşa finală de design, pentru ca toate aceste elemente îmbinate să transforme automobilul tău BMW în parte a personalităţii tale.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Ce anume ne alimentează dorinţa pentru special? Visele şi aspiraţiile noastre, desigur. Dorinţa de a crea un mediu ideal, care să reflecte dorinţele noastre. De aceea am pus bazele Colecţiei BMW Individual Manufaktur. Fie că preferi o anumită schemă de culori, materiale exclusive sau materiale croite special pentru tine - BMW Individual Manufaktur este alegerea optimă, pentru că aici măiestria fără egal este folosită pentru a ajuta clienţii să transforme chiar şi cele mai extravagante dorinţe în realitate. Astfel îţi poţi crea automobilul BMW care să-ţi reflecte perfect personalitatea unică.

Aplicaţie BMW Individual pentru iPad.

Cum descoperi ceva ce încă nu există? Aceasta a fost provocarea pentru cei care şi-au dorit să aibă un automobil BMW potrivit personalităţii lor, în loc de a se mulţumi cu echipamentele standard. În scopul acesta, BMW a creat o nouă aplicaţie interactivă pentru tabletă sau smartphone – aplicaţia BMW Individual – care îţi permite să descoperi toate opţiunile de personalizare din cadrul Colecţiei BMW Individual. Designul inovator şi afişajul interactiv cu detalii realiste le arată utilizatorilor ceea ce până acum se putea contura doar în imaginaţie.

SUMAR MODELE BMW INDIVIDUAL.

De ce nu există un singur automobil BMW care să se potrivească tuturor gusturilor? Pentru că aşteptările noastre în ceea ce priveşte calităţile necesare unui automobil remarcabil sunt la fel de diferite ca şi preferinţele noastre. În plus, datorită gamei numeroase de modele de serie, Colecţia BMW Individual şi Manufaktur pot oferi automobilul ideal, pentru îndeplinirea dorinţelor fiecărui tip de personalitate. Aceste colecţii oferă şi baza ideală pentru opţiuni suplimentare de personalizare - de la BMW Seria 3 Sedan până la BMW M6 Gran Coupé.