BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Conceptul de design unic începe cu o pagină albă.

BMW a fost mereu motivat de angajamentul de a construi cele mai bune automobile. Cu toate acestea, nu există niciun model BMW care să îndeplinească toate solicitările individuale ale clienţilor. În cazuri excepţionale, chiar şi Colecţia BMW Individual se dovedeşte limitată. Pentru a-ţi permite să îţi îndeplineşti toate dorinţele în materie de personalizare şi a-ţi crea un automobil croit pe măsura ta, ai la dispoziţie Colecţia BMW Individual Manufaktur. Fie că este vorba despre designul exterior sau interior sau de selecţia de materiale - acest serviciu îţi oferă posibilitatea de a deveni chiar tu designerul şi inginerul automobilului tău. Odată ce ţi-ai exprimat dorinţele, specialiştii BMW Individual Manufaktur vor folosi atribute precum precizie fără egal şi măiestrie remarcabilă pentru a-ţi transforma aspiraţiile în realitate - excepţie făcând cazul când aceste dorinţe riscă să afecteze condiţiile de siguranţă, caracteristicile specifice mărcii sau solicitările de ordin legal.

EXTERIOR BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Foarte puţini producători de automobile sunt la fel experţi ca BMW în folosirea formelor dramatice şi limbajului dinamic de design pentru a genera suspans şi entuziasm. Cei care doresc să sublinieze şi mai mult acest efect se pot baza pe opţiunile oferite de BMW Individual Manufaktur. Alege schema de culori preferată dintr-o gamă diversă de tonuri - de la Galben Phoenix până la Gri Ash. Gama include şi finisaje spectaculoase în două tonuri. Poţi sublinia chiar mai mult individualitatea automobilului tău BMW printr-o dungă laterală, trasată manual cu măiestrie. Colecţia BMW Individual Manufaktur îţi aduce imaginaţia la viaţă.

INTERIOR BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

INTERIOR BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Individualitatea este suma libertăţilor pe care şi le revendică o persoană. Ceea ce îţi oferă Colecţia BMW Individual Manufaktur în interior este lux exprimat în cele mai subtile moduri. Printre aspectele personalizabile se numără selecţia de culori individuale pentru a crea compoziţiile în două tonuri, cusături contrastante individuale şi accesorii unice care se potrivesc perfect cu pielea Merino pentru care ai optat. Ambianţa premium poate fi subliniată suplimentar prin adăugarea mai multor detalii din piele în interior. În plus, pe tetiere pot fi adăugate embleme sau monograme, împreună cu alte elemente de decor, toate realizate cu măiestria premium a Colecţiei BMW Individual Manufaktur.

TRANSFORMĂ INTERIORUL ÎNTR-O EXPRESIE A PERSONALITĂŢII TALE.

Suprafeţele decorative din interiorul automobilului tău BMW oferă posibilităţi pentru creativitate nelimitată şi demonstrează măiestria Colecţiei BMW Individual Manufaktur. Materiale care au la bază tehnologii complexe, precum carbonul, metale preţioase şi alte opţiuni croite pe măsura solicitărilor tale dovedesc cum BMW Individual Manufaktur prelucrează o gamă diversă de materiale cu perfecţiune fără egal. Chiar şi inserţiile cu detalii complexe, monogramele şi alte tipuri de ornamente sunt realizate cu măiestrie remarcabilă.

PROIECTE BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

În ultimii ani, BMW Individual Manufaktur şi-a demonstrat permanent abilităţile în colaborări cu diverse mărci, dar şi prin crearea unei ediţii limitate de automobile sau automobile croite pentru gusturi individuale. Drept rezultat, aceste proiecte au subliniat valorile de marcă BMW şi au exprimat scopul ferm al BMW - simţ estetic pronunţat, calitate şi exclusivitate.

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé

Jörg Schödel este pilot BMW M de 25 de ani, iar acest lucru a fost sărbătorit la volanul unui automobil BMW M4 Coupé creat de BMW Individual Manufaktur. Vopseaua specială BMW Individual în Albastru Macao metalizat este exact vopseaua pe care a avut-o primul său model M.

BMW Individual Manufaktur M4 Coupé

Interiorul include elemente suplimentare din piele şi este realizat din piele Merino cu granulaţie fină bicoloră în negru/ Silverstone. În acelaşi timp, tetierele cusute individual aduc un plus de personalitate.

Modelul special „30 Jahre M5”

La aniversarea a 30 de ani, BMW M5 sărbătoreşte prin atingerea un nou nivel de putere şi exclusivitate. Creat special de BMW Individual Manufaktur, acest automobil vopsit în Argintiu Frozen închis metalizat este disponibil în ediţie limitată de 300 de unităţi la nivel global.

Modelul special „30 Jahre M5”

Pragurile portierelor cu inscripţie „30 Jahre M5” (trad. „M5 – 30 de ani”) subliniază experienţa de condus unică şi puternică de care te vei bucura la volanul acestui model.

BMW Individual Ediţie Pearl

Banda spate ornamentală spate a BMW Seria 7 Sedan este ornată cu inscripţie „Pearl” şi dovedeşte măiestria superioară cu care sunt realizate echipamentele BMW Individual Manufaktur.

BMW Individual 760 Li Sterling

Vopseaua BMW Individual specială în Gri Singapur metalizat şi elementele de decor în argintiu, finisate cu precizie de către ROBBE & BERKING prin metoda Martelé, sunt elementele care scot în evidenţă acest proiect BMW Individual Manufaktur unic.

BMW Individual 760 Li Sterling

Pielea Merino BMW Individual cu granulaţie fină în Maro Amaro şi cusături contrastante în Alb Opal, emblema brodată în argintiu pe tetiere şi ornamentele interioare din argint 925 sunt doar câteva dintre detaliile de design ale pachetului BMW Individual 760 Li Sterling, creat în colaborare cu ROBBE & BERKING.

CONTACTUL TĂU BMW INDIVIDUAL.

Pentru mai multe informaţii sau solicitări BMW Individual, te rugăm să contactezi partenerul tău BMW. Suntem bucuroşi să răspundem cât mai repede şi cât mai în detaliu la întrebările tale despre BMW Individual Manufaktur. În acest scop, te rugăm să contactezi partenerul tău BMW.

Contactează-ne la: