COLECŢIA BMW INDIVIDUAL.

Măiestrie, materiale, design - îmbinate pentru a reflecta propria personalitate.

Combinaţia ideală de inspiraţie şi libertate creativă. Aceasta este definiţia Colecţiei BMW Individual. O multitudine de opţiuni de echipamente te ajută să creezi un automobil BMW potrivit ţie. Poţi alege din opţiunile de echipamente BMW Individual perfect armonizate, chiar din momentul în care începi să configurezi modelul tău BMW. Ceea ce urmează, ţine de exclusivitate. De la selecţia de materiale create cu mult stil până la elemente de design, culori şi forme - fiecare element al automobilului tău este personalizat printr-o serie de etape. Toate cu un singur scop: acela de a îmbina detalii perfecte într-un automobil BMW care îţi reflectă perfect personalitatea.

VOPSELE BMW INDIVIDUAL.

Gusturile nu se discută. În schimb, ele se arată. Pornind de la această idee, BMW Individual s-a inspirat din coloritul pietrelor preţioase pentru a concepe o paletă extraordinară de vopsele, fiecare menită să completeze caracterul individual al modelului respectiv.
Vopselele BMW Individual reprezintă şi un standard în ceea ce priveşte efectul de adâncime şi strălucirea: intensitatea strălucirii se modifică în funcţie de unghiul de incidenţă a luminii. Anumite vopsele intrigă prin efectele irizate unice. Altele - precum vopselele mate - au o strălucire catifelată care le face să se evidenţieze de restul. Secretul rezidă în pigmentarea deosebită conferită de procesul de aplicare multistratificată a vopselei. Finisajele mate au un strat protector perfect armonizat cu o culoare de bază, care conferă vopselei aspectul unic. Rezultatul: declaraţia fermă a stilului tău individual.

MAI MULT DECÂT O CULOARE.

Albastru Tanzanit metalizat

Această culoare pentru exterior se remarcă prin pigmentarea limpede în albastru închis, care străluceşte în nuanţă turcoaz sub suprafaţă, sub razele directe de lumină.

Argintiu Pure Metal

Două straturi de vopsea şi nanoparticule fine de aluminiu creează efectul de strălucire profundă, care conferă suprafeţei aspect de metal în stare lichidă.

Champagne Quartz metalizat

Pigmenţii fini, cu proprietăţi reflectorizante şi vizibili sub suprafaţa în culoarea şampaniei, strălucesc în nuanţe de la maro la auriu şi până la albastru violaceu şi subliniază astfel contururile automobilului.

Maro Almandine metalizat

Această nuanţă închisă de maro subliniază forma inconfundabilă a automobilului. Conţine pigmenţi care creează jocuri de lumini şi umbre sub razele directe ale luminii şi care dau un sentiment uimitor de profunzime şi de lux.

Maro Pyrite metalizat

Pigmenţii argintii fini strălucesc sub suprafaţa vopselei şi creează jocuri de lumini şi umbre sub razele directe ale luminii.

Alb Frozen Brilliant metalizat

Această vopsea unică şi elegantă scoate în evidenţă liniile automobilului şi îi oferă o strălucire aparte.

Negru Azurite metalizat

Această vopsea îşi schimbă nuanţa sub razele soarelui, din negru în bleumarin închis cu accente turcoaz – se aseamănă perfect cu mineralul după care este numită.

Moonstone metalizat

Pigmenţii multicolori conferă suprafeţei adâncime tridimensională, cu efecte de culoare de la gri-albăstrui până la galben-auriu.

Negru Ruby metalizat

Pigmenţii numeroşi reflectă lumina şi creează un efect intens de strălucire profundă, pentru un spectru de culori de la roşu închis până la violaceu.

PIELE MERINO DE LA BMW INDIVIDUAL.

Simţurile noastre ne permit să apreciem calitatea şi simţul estetic. Ochii noştri deosebesc fiecare nuanţă şi ton de culoare. Nasul apreciază mireasma emanată de pielea cea mai fină. Mâinile explorează suprafeţele şi texturile.
BMW Individual aduce un omagiu tuturor acestor simţuri prin accentul plasat pe măiestria dovedită în prelucrarea pielii Merino. La început, pielea care provine de la cele mai deosebite rase de bovine, fără cicatrici sau pete, este selectată cu atenţie şi tăiată. Urmează apoi ca această piele să ajungă în atelierele BMW Individual. Aici, pielea este tăbăcită printr-un proces special de îmbăiere. În urma acestei etape, pielea nu mai necesită tratamente elaborate de tratare a suprafeţei. Aceasta capătă un aspect natural, respiră şi este deosebit de confortabilă.
Cusăturile precise, modelele perforate decorative şi ornamentele aplicate manual oferă contraste artistice şi accente captivante. Această perfecţiune care nu cunoaşte compromis transformă pielea Merino de la BMW Individual într-o experienţă pentru toate simţurile.

O SIMFONIE PENTRU SIMŢURI.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Alb Opal

Ornamentele filigranate şi cusăturile contrastante subliniază caracterul individual al interiorului automobilului.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Alb Opal.

Tonurile acestei culori, inspirate de eleganţa yachturilor, transmit lux mediteranean.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Maro Amaro.

Această culoare oferă contrapunctul perfect pentru ornamentele BMW Individual din lemn fin în Alb Ash Grain.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Platinium.

Un ton luminos de culoare care completează interiorul aerisit şi creează aspect deosebit.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Platinium.

Un detaliu captivant pentru pielea Merino este ornamentul în negru, realizat manual.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Nutmeg.

Aspect şi catifelare: proprietăţi tactile premium, într-o nuanţă avangardistă.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Bej Cashmere.

Această nuanţă elegantă şi luminoasă subliniază spaţiozitatea interiorului strălucitor şi cu proporţii generoase.

Piele Merino cu granulaţie fină, în Tartufo.

Pielea Merino cu granulaţie fină în Tartufo din colecţia BMW Individual este de calitate înaltă şi are detalii lucrate manual: cusăturile tip ţesătură, cusăturile în culoare contrastantă şi ornamentele ţesute manual. Capitonajul plafonului BMW Individual în Alcantara conferă interiorului aspect de înaltă calitate.

ORNAMENTE INTERIOARE DE LA BMW INDIVIDUAL.

Povestea lemnului nu poate fi citită, ci doar ghicită în granulaţia fiecărei bucăţi de lemn sau în dimensiunile şi frumuseţea sublimă a copacului din care provine lemnul. Poate acesta este motivul din spatele fascinaţiei umanităţii pentru lemn, încă de la începuturile sale. În ceea ce priveşte ornamentele interioare, BMW Individual nu se limitează doar la cele mai sofisticate tipuri de lemn din întreaga lume, ci oferă perfecţiune întregului proces de prelucrare, prin tratamente speciale. Precizia fără compromis în timpul procesului de producţie este mai importantă decât orice altceva. Acest proces începe cu tăierea bucăţilor de lemn selectate în formele dorite. Aceste bucăţi de lemn devin ulterior ornamente pentru interior, care în timpul etapelor de prelucrare sunt sablate, lăcuite şi finisate până ce suprafaţa lor, structura granulaţiei şi tonurile reflectate respectă solicitările riguroase ale BMW Individual.
Ca alternativă, ornamentele interioare în Negru Piano conferă note discrete de exclusivitate prin finisaje lucioase specifice celor mai renumiţi producători de piane din lume. În pus, gama diversă de materiale este completată de o serie de ornamente din piele cu modele împletite complexe.

STRUCTURA RELEVĂ CARACTERUL.

Ornamente din lemn fin în Maro Sen deschis.

Un lemn de origine japoneză cu model incomparabil al granulaţiei. Luciul natural al lemnului este subliniat de efectul perlat al coloraturii.

Negru Piano.

Cei care sunt familiarizaţi cu valoarea unui pian de calitate vor aprecia exclusivismul ornamentelor interioare BMW Individual în Negru Piano.

Ornamente din lemn fin în Alb Ash granulat.

Atunci când vine vorba despre frumuseţe subtilă, niciun alt ornament interior nu este mai presus.

ECHIPAMENTE BMW INDIVIDUAL.

BMW Individual oferă opţiuni suplimentare de echipamente exclusive cu detalii prelucrate până la perfecţiune „din cap până-n picioare”, să spunem aşa.

 • Jante din aliaj uşor BMW Individual.

  Prin aspectul distinctiv, jantele din aliaj uşor BMW Individual stabilesc standarde noi în ceea ce priveşte exclusivitatea şi simţul estetic şi se potrivesc perfect limbajului de design al fiecărui model de serie. Dimensiunile acestor jante reflectă poziţia înaltă ocupată în clasamentul automobilelor.

 • Volan BMW Individual îmbrăcat în piele.

  Volanul BMW Individual îmbrăcat în piele oferă aderenţă excelentă şi demonstrează atenţia la detalii a Colecţiei BMW Individual. În funcţie de model, volanul are o inserţie din lemn sub formă de inel, realizată cu atenţie şi aplicată perfect, care distinge volanul acesta de alte modele. Însemnul BMW Individual este prezent în mod discret. Toate volanele au o trăsătură în comun - calitatea fără pereche a materialelor din piele folosite de BMW Individual.

 • Emblemă BMW Individual.

  Pragurile iluminate ale portierelor cu inscripţie BMW Individual te întâmpină la începutul fiecărei călătorii. O altă emblemă a stilului este rezervată doar modelelor BMW Seria 7: inscripţia BMW Individual pe ornamentul din spate reprezintă expresia exclusivă a individualităţii tale.

 • Ladă frigorifică BMW Individual.

  Promisiunea pe care o face BMW Individual? Perfecţiune pentru toate simţurile. Cu abilitatea de a menţine, de exemplu, un vin vechi la temperatura ideală, lada frigorifică BMW Individual se potriveşte perfect cu celelalte accesorii exclusiviste.

 • Alte echipamente BMW Individual.

  Pentru a spori exclusivitatea şi gradul de atracţie al interiorului, BMW Individual oferă opţiuni de echipamente în funcţie de fiecare model. Aceste opţiuni includ capitonajul plafonului în Alcantara, a cărei suprafaţă catifelată asigură ambianţa caldă şi deschisă din interior. În plus, panoul de instrumente îmbrăcat în piele BMW Individual conferă note premium dar şi aspect irezistibil, pe care îl vezi şi îl simţi.