Încărcare la domiciliu.

Plăcerea electrizantă de a conduce începe odată cu încărcarea: direct la staţia ta personală de încărcare de la domiciliu. Încarcă-ţi automobilul în doar câteva ore, cu ajutorul cablului standard de încărcare, la o priză obişnuită de la domiciliu. Sau foloseşte un sistem BMW i Wallbox pe care serviciul nostru de instalare îl va monta pentru tine. Descoperă soluţiile de încărcare la domiciliu oferite de 360° ELECTRIC.

Citeşte în continuare
Încărcare la domiciliu.

SERVICIUL DE INSTALARE „BMW I WALLBOX”.

Serviciul de instalare oferit de BMW i îţi permite să verifici online dacă sistemul BMW i Wallbox poate fi montat şi conectat la reţeaua electrică de la domiciliul tău. Electricieni calificaţi din partea partenerului BMW i se vor ocupa, la cerere, de livrare, instalare şi punere în funcţiune a dispozitivului.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Valorile sunt determinate în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.