ÎN MIŞCARE. ÎN MOD ELECTRIC.

Electromobilitatea BMW.

Plăcere de a conduce în modul electric pentru toate rutele şi toate stilurile de condus: electromobilitatea BMW. Tehnologia eDrive garantează sustenabilitate şi condus cu emisii de noxe mici. BMW îţi oferă automobile integral electrice şi hibride plug-in care asigură plăcere nelimitată atunci când conduci în modul electric.

Read more

BMW eDrive.

BMW eDrive.

BMW eDrive reprezintă simbolul mobilităţii de pionierat. Tehnologiile BMW EfficientDynamics inovatoare s-au materializat într-un concept vizionar de propulsie electrică. Dinamica de ultimă generaţie a fost asociată eficienţei maxime. Agilitate care te inspiră – silenţioasă şi fără emisii de noxe. Află mai multe despre BMW eDrive şi pachetul avansat de tehnologii care îţi oferă plăcere sustenabilă de a conduce.

Read more

BMW Seria 7 hibrid „plug-in”.

BMW Seria 7 iPerformance cu tehnologie „BMW EfficientDynamics eDrive” îmbină autonomia şi performanţa motorului BMW TwinPower Turbo cu eficienţa motorului electric. Rezultatul? Consum de combustibil şi emisii de noxe semnificativ scăzute.

 

Consum de combustibil, emisii de CO2 şi consum de energie pentru BMW 740e iPerformance:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 2,0 până la 2,2
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 45 până la 50
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: de la 12,5 până la 13,3

BMW Seria 2 Active Tourer hibrid „plug-in”.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer îţi oferă atât posibilitatea de a conduce în mod electric, cât şi mobilitate nelimitată, datorită sistemului „BMW eDrive” şi a motorului BMW TwinPower Turbo. Sunt atribute care completează perfect flexibilitatea şi caracterul BMW Seria 2 Active Tourer. Această interacţiune inteligentă a celor două sisteme de propulsie se materializează în sistemul „xDrive” electric, ce oferă tracţiune optimă.
Consum de combustibil, emisii de CO2 şi consum de energie pentru BMW 225xe iPerformance Active Tourer:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 2,0 până la 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 46 până la 49
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: de la 11,8 până la 11,9

BMW Seria 3 hibrid „plug-in”.

Ceea ce e mai bun din ambele lumi. BMW 330e iPerformance îmbină conceptul inovator „BMW eDrive” cu sportivitatea şi eleganţa unui model BMW Seria 3 Sedan. Sistemul de propulsie hibrid „plug-in” asigură dinamică de condus eficientă şi ecologică, datorită posibilităţii de a conduce pe distanţe mici cu zero emisii de noxe. Este un concept de condus vizionar, care aduce un plus de calitate standardelor deja impresionante ale BMW Seria 3 Sedan.

Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW 330e iPerformance:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 1,9 până la 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 44 până la 49
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: de la 11,0 până la 11,9

BMW X5 hibrid „plug-in”.

BMW X5 îţi oferă confort suprem, flexibilitate, lux şi plăcere de a conduce. Sunt calităţi care se aplică şi la BMW X5 xDrive40e iPerformance. Acest SAV (Sports Activity Vehicle) inovator, echipat cu tehnologia „BMW eDrive”, are toate beneficiile oferite de BMW X5. Este un hibrid „plug-in” care demonstrează că dinamica, mobilitatea nelimitată şi condusul fără emisii de noxe reprezintă o combinaţie inegalabilă.

Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW X5 xDrive40e iPerformance:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 3,3 până la 3,4
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 77 până la 78
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: de la 15,3 până la 15,4

BMW i3.

BMW i3 integral electric asigură sustenabilitate şi mobilitate fără emisii de noxe. Acesta îţi oferă o experienţă de condus incomparabilă şi silenţioasă, datorită designului vizionar şi a sistemului eDrive inovator. De asemenea, redefineşte astăzi conceputul automobilului de mâine.

Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW i3:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 12,9

BMW i8.

Este cel mai avangardist automobil sport al vremurilor noastre. Consumul mic de combustibil al BMW i8 se datorează sincronizării perfecte dintre motorul electric şi motorul cu combustie, care se observă în eficienţa şi în dinamica maximă de care dă dovadă pe şosea.

Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW i8:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 49
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 11,9

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Valorile sunt determinate în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.