image

VIITORUL ÎNCEPE ACUM: BMW VISION NEXT 100.

DESCOPERĂ VIITORUL PLĂCERII DE A CONDUCE.

VIITORUL ÎNCEPE ACUM: BMW VISION NEXT 100.

DESCOPERĂ VIITORUL PLĂCERII DE A CONDUCE.

VIITORUL ÎNCEPE ACUM: BMW VISION NEXT 100.DESCOPERĂ VIITORUL PLĂCERII DE A CONDUCE.

În ultimii 100 de ani am conturat viitorul mobilităţii prin intermediul perspectivei noastre unice: crearea de automobile speciale, care oferă plăcere pură de a conduce. Oricine se urcă astăzi la volanul unui automobil BMW simte acest lucru. Viitorul îţi va oferi, însă, experienţe chiar mai captivante, pentru că acum plăcerea pură de a conduce este propulsată spre nivelul următor, prin intermediul unui automobil vizionar care te transformă în conducătorul auto suprem. Descoperă BMW VISION NEXT 100.

image

NOUL TĂU COPILOT INTELIGENT: „COMPANION”.

NOUL TĂU COPILOT INTELIGENT: „COMPANION”.

INTELIGENŢĂ CONECTATĂ.

Inteligenţa senzorială şi digitală, disponibilitatea permanentă a serviciilor şi conectivitatea BMW VISION NEXT 100 sunt integrate în sistemul „Companion”, care permite acestuia să-şi cunoască mai bine conducătorul auto şi să-i ofere asistenţă intuitivă şi subtilă în situaţiile de zi cu zi. Astfel, Companion transformă fiecare călătorie, în mod intuitiv, într-o experienţă personalizată şi incitantă pentru conducătorul auto, acum mai mult ca niciodată.

AUTOPILOT INTELIGENT.

În modul complet automat Ease, sistemul Companion preia toate obligaţiile în ceea ce priveşte condusul. Acesta se asigură că pasagerii ajung la destinaţie în siguranţă şi le oferă actualizări importante despre traseu, condiţiile de drum şi performanţa automobilului în timpul călătoriei.

ÎŢI CITEŞTE GÂNDURILE.

Sistemul Companion te avertizează cu privire la potenţialele pericole, chiar înainte ca tu să le vezi, comunicând cu alte automobile şi sisteme din trafic.

COMUNICARE LA UN ALT NIVEL.

Sistemul Companion îţi oferă informaţii în două modalităţi. În primul rând, prin intermediul sistemului Head-Up Display proiectat pe întregul parbriz al automobilului. Şi, în al doilea rând, prin intermediul sistemului „Alive Geometry” (trad. „Geometrie vie”): o serie de forme geometrice activate prin senzori, care sunt poziţionate de-a lungul părţii superioare a tabloului de bord. Informaţia oferită de aceste sisteme te ajută, în mod intuitiv, să reacţionezi mai rapid în diversele situaţii de condus pe care le întâlneşti.
image

DOUĂ EXPERIENŢE DE CONDUS: MODUL EASE ŞI MODUL BOOST.

DOUĂ EXPERIENŢE DE CONDUS: MODUL EASE ŞI MODUL BOOST.

COMPLET AUTOMAT: MODUL EASE.

Pentru noi, condusul complet automatizat înseamnă relaxare maximă pentru tine. De aceea, tot ce trebuie să faci în modul Ease este să stai confortabil şi să te bucuri de călătorie.

PERFORMANŢĂ PURĂ: MODUL BOOST.

În modul Boost, totul este concentrat asupra performanţei tale la condus. De aceea, sistemul Head-Up Display va proiecta direct în câmpul tău vizual liniile ideale pe care să le urmezi în timpul condusului, frânarea, direcţia sau momentele în care trebuie să accelerezi.

E RÂNDUL TĂU SĂ ALEGI: EASE SAU BOOST?

Schimbă modul de condus într-o secundă: pur şi simplu atinge logo-ul BMW de pe volan pentru a comuta între modul Ease şi modul Boost.
image

SUSTENABILITATE EXEMPLARĂ: MATERIALE FOLOSITE.

SUSTENABILITATE EXEMPLARĂ: MATERIALE FOLOSITE.

STICLĂ REFLECTORIZANTĂ.

Panourile din sticlă reflectorizantă ale automobilului nostru vizionar îţi cresc senzaţia de intimitate şi în acelaşi timp reduc încălzirea interiorului automobilului cu până la 30%.

ARCADE DINAMICE ALE ROŢILOR.

Arcadele dinamice şi sportive ale roţilor BMW VISION NEXT 100 ajută în mod inteligent la reducerea coeficientului de fricţiune a aerului şi, în acelaşi timp, scad consumul de energie. Arcadele roţilor sunt complet închise în timpul condusului în linie dreaptă şi sunt în concordanţă cu designul fluid al automobilului, pentru aerodinamică optimă. Dar atunci când automobilul virează, acestea se mişcă (intră sau ies) în caroserie, în perfectă sincronizare cu roţile acestuia.

AERODINAMICĂ.

BMW VISION NEXT 100 îmbină designul fluid elegant cu caroseria compactă, pentru a oferi un coeficient de fricţiune a aerului extrem de redus, de doar 0,18 cW. Designul optimizat din punct de vedere aerodinamic oferă automobilului un aspect impresionant: de la clasica grilă dublă a radiatorului până la forma conică a părţii spate – totul dă impresia unei singure tuşe de pensulă.

MATERIALE SIMPLE.

Finisajele interioare ale BMW VISION NEXT 100 şi au fost create utilizând materiale simple care pot fi tipărite. Acestea optimizează procesul de producţie, pentru că pot fi, spre exemplu, tipărite direct cu vopsea. De asemenea, sunt uşor de reciclat şi permit utilizarea mai ecologică şi mai eficientă a materialelor.
image

URCĂ LA VOLANUL BMW VISION NEXT 100.

URCĂ LA VOLANUL BMW VISION NEXT 100.

image

BMW GROUP FUTURE EXPERIENCE.

BMW GROUP FUTURE EXPERIENCE.