FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE. PLĂCERE MAXIMĂ DE A CONDUCE.

Design sofisticat, motoare impresionante şi dinamică de condus fascinantă.

BMW MPerformance

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE. PLĂCERE MAXIMĂ DE A CONDUCE.

Design sofisticat, motoare impresionante şi dinamică de condus fascinantă.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE. PLĂCERE MAXIMĂ DE A CONDUCE.Design sofisticat, motoare impresionante şi dinamică de condus fascinantă.

Automobilele M Performance reprezintă oferte exclusive ale BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune capabilităţi ale seriilor BMW din care fac parte cu genele dinamice ale BMW M, iar astfel îşi creează o clasă aparte. Combinaţiile impresionante de caracter sportiv, utilitate în călătoriile zilnice şi confort sunt perfecţionate pentru fiecare automobil M Performance: de la BMW M140i compact şi modelele flexibile X până la modelul unic BMW M760Li xDrive. Toate aceste modele ies în evidenţă prin modurile individuale în care îţi oferă şi mai multă plăcere de a conduce.

Read more

Cifre pentru BMW M140i, cu 5 uşi:
Consum mixt de combustibil: de la 7,1 până la 7,8 l/100 km
Emisii medii de CO₂: de la 163 până la 179 g/km

 

Cifre pentru BMW M140i, cu 3 uşi:
Consum mixt de combustibil: de la 7,1 până la 7,8 l/100 km
Emisii medii de CO₂: de la 163 până la 179 g/km

Read more

PROPRIA CLASĂ DE AUTOMOBILE.

M Performance reprezintă combinaţia perfectă între sportivitate pură, performanţă de top şi cel mai înalt grad de confort. Rezultatul este experienţă sportivă de condus, specifică automobilelor M Performance, care are la bază genele BMW M şi care îţi oferă doza perfectă de adrenalină. Descoperă fascinaţia M Performance în cadrul filmului. Odată ce o simţi, te va cuceri iremediabil.

Read more

Cifre pentru BMW M240i Coupé:
Consum mixt de combustibil: de la 7,1 până la 7,8 l/100 km
Emisii medii de CO₂: de la 163 până la 179 g/km


Cifre pentru BMW M760Li xDrive:
Consum mixt de combustibil: 12,8 l/100 km
Emisii medii de CO2: 294 g/km


Cifre pentru BMW X4 M40i:
Consum mixt de combustibil: 8,6** l/100 km
Emisii medii de CO₂: 199** g/km


** Cele mai scăzute valori au fost obţinute cu jantele din aliaj uşor de 17” SA 2AM, Streamline, tip 306.

Read more

DESIGNUL AUTOMOBILELOR M PERFORMANCE.

Automobilele M Performance au pachetul M Sport în echiparea standard. În plus faţă de suspensia M Sport, acesta include şi pachetul M Aerodinamic. Admisiile mai mari de aer integrate în spoilerul M din partea faţă, ce răcesc motorul şi difuzorul aerodinamic în culoare contrastantă din partea spate sunt de asemenea incluse în pachet. Însă automobilele M Performance îţi oferă chiar mai mult. Acestea au opţiuni exclusive atât la exterior, cât şi în interior, pentru a le deosebi de modelele din seria din care fac parte. Datorită aspectului şi capabilităţilor tehnice, aceste automobile îşi îndeplinesc rolul în călătoriile zilnice şi totodată îţi oferă doza perfectă de adrenalină. Astfel, diferenţele dintre modelele de top ale seriei şi automobilele de înaltă performanţă create de BMW M GmbH sunt mici.

DETALII EXCLUSIVE. ELEGANTE ŞI SPORTIVE.

Accente de design în partea frontală.

Detaliile de design inconfundabile ale automobilelor M Performance includ inserţii suplimentare în culoare specifică în spoilerul faţă.
Read more

Grila radiatorului în culoare specifică.

Elementele speciale ale grilei radiatorului în culoare caracteristică M Performance vor atrage cu siguranţă toate privirile. Această culoare evidenţiază grila radiatorului la modelul M760Li xDrive, încadrează perfect rama plină de stil a radiatorului la modelul BMW M550i xDrive şi accentuează lamelele grilei radiatorului la modelul BMW X4 M40i.
Read more

Jante din aliaj uşor exclusive.

Automobilele M Performance speciale beneficiază de jante cu design exclusiv, în culoare specifică. Jantele M Performance special concepute au dimensiuni impresionante şi sunt cele mai mari din segmentul lor.
Read more

Logo „M” în partea laterală.

Logo-ul „M” în crom închis sau în Gri Cerium – în funcţie de model – reprezintă un mod elegant de a sublinia apartenenţa la familia de automobile M Performance.
Read more

Capace oglinzi exterioare în culoare specifică.

Capacele curbate ale oglinzilor sunt finisate în culoare Gri Ferric sau Gri Cerium, în funcţie de model. Designul aerodinamic al acestora are drept rezultat o rezistenţă foarte mică la fluxul de aer.
Read more

Finisaje pe ţevile de eşapament în ambele părţi.

Automobilele M Performance sunt imediat recunoscute datorită finisajelor ţevilor de eşapament din ambele părţi, create special pentru modelul respectiv. Rezultatul: partea spate a automobilului are aspect puternic.
Read more

Inscripţionare denumire model în partea spate.

Inscripţionarea denumirii modelului în culoare specifică şi cu litera „M” integrată în partea spate subliniază relaţia strânsă dintre automobilele M Performance şi modelele BMW M.
Read more

Ornamente praguri portiere cu inscripţionarea denumirii modelului.

În modelele M Performance, interiorul te întâmpină cu ornamente pe pragurile portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului. La BMW M760Li xDrive este realizată într-un mod foarte elegant: inscripţia „V12” înlocuieşte denumirea modelului.
Read more

Inscripţionare denumire model în habitaclu.

Panoul de instrumente cu denumirea modelului este doar unul din elementele care indică plăcerea de a conduce oferită de aceste automobile. La modelul BMW M760Li xDrive din imagine, afişajul exclusiv al vitezometrului, care urcă până la 330 km/h, completează aceste indicii M Performance.
Read more

Cifre pentru BMW M550i xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil: 8,9 – 9,1 l/100 km
Emisii medii de CO2: 204 – 209 g/km


Cifre pentru BMW X5 M50d:
Consum mixt de combustibil: 6,6 l/100 km
Emisii medii de CO2: 173 g/km


Cifre pentru BMW X6 M50d:
Consum mixt de combustibil: 6,6 l/100 km
Emisii medii de CO2: 174 g/km

Read more

MOTOARELE AUTOMOBILELOR M PERFORMANCE.

Modelele M Performance au motoare puternice: sunt unele dintre cele mai eficiente motoare din seriile din care fac parte. Fiecare dintre acestea subliniază avantajul competitiv unic al modelului respectiv. Motorul cu 6 cilindri în linie este utilizat pentru modelele BMW Seria 1 şi BMW Seria 2. Motorul cu 8 cilindri asigură acceleraţie impresionantă de la 0 la 100 km/h în doar 4,0 secunde, astfel demonstrează caracterul sportiv al BMW M550i xDrive. În plus, cele 4 turbocompresoare disponibile pentru prima dată pentru BMW M550i xDrive, împreună cu motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie, îi oferă acceleraţie foarte sportivă. BMW X3 M40i oferă de asemenea dinamică de condus, datorită motorului M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie de ultimă generaţie, cu putere de 256 kW (360 CP) şi cuplu maxim de 500 Nm. Motorul din aluminiu al BMW X4 M40i are arbore cotit din oţel forjat şi componente performante ale modelelor actuale BMW M3 şi BMW M4. Singurul motor V12 pe benzină cu 610 CP este rezervat pentru BMW M760Li xDrive. Caracteristicile de condus ale acestor motoare impresionante sunt accentuate de sunetul lor captivant.

DINAMICA DE CONDUS A AUTOMOBILELOR M PERFORMANCE.

Dinamică de condus unică şi utilitate în călătoriile zilnice – automobilele M Performance îmbină calităţi aparent incompatibile, pentru a-ţi oferi experienţă de condus deosebită. Expertiza cuprinzătoare şi puterea inovatoare a BMW M GmbH sunt integrate direct în procesul de dezvoltare, pentru a asigura precizie impresionantă la condus. Caracteristicile dinamicii de condus a automobilelor M Performance au fost concepute cu gândul la aspecte sportive. Astfel, rezultatul te va face să zâmbeşti de fiecare dată când intri în viraje.

 • Mai multă tracţiune: BMW xDrive

  Automobilele M Performance sunt echipate cu sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive disponibil fie opţional, fie integrat în echiparea standard. Acesta distribuie continuu forţa de propulsie spre toate cele patru roţi, în funcţie de coeficienţii de frecare curenţi. Astfel, dinamica, tracţiunea şi agilitatea sunt îmbunătăţite considerabil în toate situaţiile de condus. Iar pentru a îndeplini cerinţele speciale impuse de dinamica de condus a automobilelor M Performance, sistemul pune accent mai mare pe roţile din spate şi prin urmare pe caracterul sportiv al automobilului.

 • Reglaje sportive: şasiul

  Automobilele M Performance dispun de presetări pentru suspensie, pentru a transforma performanţa remarcabilă a motorului în dinamică de condus impresionantă şi puternică. Aceste presetări includ sisteme de amortizare şi arcuri cu reglaje independente, precum şi elemente elasto-mobile specifice pentru puntea faţă. La BMW X5 M50d şi BMW X6 M50d, suspensia adaptivă cu sistem DDC – Dynamic Damping Control (trad. „Control dinamic al amortizoarelor”) asigură control precis la manevrarea automobilului. BMW M760Li xDrive are sistem de suspensie Executive Drive Pro, reglat special pentru a oferi automobilului caracter sportiv: sistemul electromecanic de reducere a ruliului din echiparea standard oferă modelului sedan caracteristici de condus foarte sportive.

 • Pentru manevrare precisă: direcţia

  Direcţia automobilelor M Performance oferă o senzaţie unică. Răspunsul precis la orice manevră şi senzaţia de trecere lină prin virajele strânse îţi deschid apetitul pentru experienţe şi mai sportive. Servodirecţia şi efectul de auto-centrare (revenirea automată a roţilor la poziţia neutră) au fost reglate individual la toate modelele. La BMW M760Li xDrive, direcţia integrală adaptivă este inclusă în echiparea standard, pentru a creşte agilitatea şi siguranţa la condus. Însă BMW X4 M40i este unul dintre automobilele M Performance care beneficiază de direcţie sport variabilă cu reglaje specifice, care oferă direcţiei mai multă precizie, prin intermediul semnalelor de feedback optimizate primite de la şosea.

 • Performanţă inegalabilă: anvelope şi frâne

  Automobilele M Performance sunt echipate cu cele mai mari jante M disponibile. Anumite modele au anvelope reglate special pentru conceptul Performance. Fibrele de înaltă performanţă şi foarte durabile asigură stabilitate maximă a firelor anvelopelor şi oferă aderenţă excelentă, chiar şi atunci când intri cu viteză în viraje. Proprietăţile impresionante de frânare sunt crescute de sistemele de frânare care au cele mai mai discuri de frână posibile, după fiecare caz în parte. Anumite modele M Performance, precum BMW M240i sau BMW M550i xDrive, dispun de frâne M Sport în echiparea standard, pentru putere de frânare impresionantă.

COMPONENTE BMW M PERFORMANCE.

Deşi experţii de la BMW M GmbH au utilizat pentru automobilele M Performance un concept de design complet integrat şi orientat către automobilele foarte dinamice, componentele BMW M Performance din categoriile aerodinamică, tren de rulare, habitaclu şi şasiu sunt disponibile separat pentru un număr mare de modele BMW şi BMW M. De la sunetul foarte impresionant până la kit-ul de putere pentru creşterea performanţei, cu fiecare accesoriu individual poţi beneficia de şi mai multă plăcere dinamică de a conduce.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.