FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE. PLĂCERE MAXIMĂ DE A CONDUCE.

Design sofisticat, motoare impresionante şi dinamică de condus fascinantă.

BMW MPerformance

Automobilele M Performance reprezintă oferte exclusive ale BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune capabilităţi ale seriilor BMW din care fac parte cu genele dinamice ale BMW M, iar astfel îşi creează o clasă aparte. Combinaţiile impresionante de caracter sportiv, utilitate în călătoriile zilnice şi confort sunt perfecţionate pentru fiecare automobil M Performance: de la BMW M140i compact şi modelele flexibile X până la modelul unic BMW M760Li xDrive. Toate aceste modele ies în evidenţă prin modurile individuale în care îţi oferă şi mai multă plăcere de a conduce.

Citeşte în continuare
FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE. PLĂCERE MAXIMĂ DE A CONDUCE.Design sofisticat, motoare impresionante şi dinamică de condus fascinantă.

  Cifre pentru BMW M140i, cu 5 uşi (3):
  Consum mixt de combustibil: 9,3 – 9,5 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 168 – 169 g/km


  Cifre pentru BMW M140i, cu 3 uşi (3):
  Consum mixt de combustibil: 7,4 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 168 – 169 g/km

  Citeşte în continuare

  PROPRIA CLASĂ DE AUTOMOBILE.

  M Performance reprezintă combinaţia perfectă între sportivitate pură, performanţă de top şi cel mai înalt grad de confort. Rezultatul este experienţă sportivă de condus, specifică automobilelor M Performance, care are la bază genele BMW M şi care îţi oferă doza perfectă de adrenalină. Descoperă fascinaţia M Performance în cadrul filmului. Odată ce o simţi, te va cuceri iremediabil.

  Citeşte în continuare

  Cifre pentru BMW M240i Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil: 7,3 – 7,4 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 167 – 168 g/km

  Cifre pentru BMW M760Li xDrive (1):
  Consum mixt de combustibil: 12,8 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 294 g/km


  Cifre pentru BMW X4 M40i (3):
  Consum mixt de combustibil: 9,0 – 9,1 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 205 – 206 g/km


  Citeşte în continuare

  DESIGNUL AUTOMOBILELOR M PERFORMANCE.

  Automobilele M Performance au pachetul M Sport în echiparea standard. În plus faţă de suspensia M Sport, acesta include şi pachetul M Aerodinamic. Admisiile mai mari de aer integrate în spoilerul M din partea faţă, ce răcesc motorul şi difuzorul aerodinamic în culoare contrastantă din partea spate sunt de asemenea incluse în pachet. Însă automobilele M Performance îţi oferă chiar mai mult. Acestea au opţiuni exclusive atât la exterior, cât şi în interior, pentru a le deosebi de modelele din seria din care fac parte. Datorită aspectului şi capabilităţilor tehnice, aceste automobile îşi îndeplinesc rolul în călătoriile zilnice şi totodată îţi oferă doza perfectă de adrenalină. Astfel, diferenţele dintre modelele de top ale seriei şi automobilele de înaltă performanţă create de BMW M GmbH sunt mici.

  DETALII EXCLUSIVE. ELEGANTE ŞI SPORTIVE.

  Accente de design în partea frontală.

  Detaliile de design inconfundabile ale automobilelor M Performance includ inserţii suplimentare în culoare specifică în spoilerul faţă.
  Citeşte în continuare

  Grila radiatorului în culoare specifică.

  Elementele speciale ale grilei radiatorului în culoare caracteristică M Performance vor atrage cu siguranţă toate privirile. Această culoare evidenţiază grila radiatorului la modelul M760Li xDrive, încadrează perfect rama plină de stil a radiatorului la modelul BMW M550i xDrive şi accentuează lamelele grilei radiatorului la modelul BMW X4 M40i.
  Citeşte în continuare

  Jante din aliaj uşor exclusive.

  Automobilele M Performance speciale beneficiază de jante cu design exclusiv, în culoare specifică. Jantele M Performance special concepute au dimensiuni impresionante şi sunt cele mai mari din segmentul lor.
  Citeşte în continuare

  Logo „M” în partea laterală.

  Logo-ul „M” în crom închis sau în Gri Cerium – în funcţie de model – reprezintă un mod elegant de a sublinia apartenenţa la familia de automobile M Performance.
  Citeşte în continuare

  Capace oglinzi exterioare în culoare specifică.

  Capacele curbate ale oglinzilor sunt finisate în culoare Gri Ferric sau Gri Cerium, în funcţie de model. Designul aerodinamic al acestora are drept rezultat o rezistenţă foarte mică la fluxul de aer.
  Citeşte în continuare

  Finisaje pe ţevile de eşapament în ambele părţi.

  Automobilele M Performance sunt imediat recunoscute datorită finisajelor ţevilor de eşapament din ambele părţi, create special pentru modelul respectiv. Rezultatul: partea spate a automobilului are aspect puternic.
  Citeşte în continuare

  Inscripţionare denumire model în partea spate.

  Inscripţionarea denumirii modelului în culoare specifică şi cu litera „M” integrată în partea spate subliniază relaţia strânsă dintre automobilele M Performance şi modelele BMW M.
  Citeşte în continuare

  Ornamente praguri portiere cu inscripţionarea denumirii modelului.

  În modelele M Performance, interiorul te întâmpină cu ornamente pe pragurile portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului. La BMW M760Li xDrive este realizată într-un mod foarte elegant: inscripţia „V12” înlocuieşte denumirea modelului.
  Citeşte în continuare

  Inscripţionare denumire model în habitaclu.

  Panoul de instrumente cu denumirea modelului este doar unul din elementele care indică plăcerea de a conduce oferită de aceste automobile. La modelul BMW M760Li xDrive din imagine, afişajul exclusiv al vitezometrului, care urcă până la 330 km/h, completează aceste indicii M Performance.
  Citeşte în continuare

  Cifre pentru BMW M550i xDrive Sedan (1):
  Consum mixt de combustibil: 8,9 – 9,1 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 204 – 209 g/km


  Cifre pentru BMW X5 M50d (3):
  Consum mixt de combustibil: 7,8 – 7,9 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 205 – 209 g/km


  Cifre pentru BMW X6 M50d (3):
  Consum mixt de combustibil: 7,8 – 7,9 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 205 – 209 g/km

  Citeşte în continuare

  MOTOARELE AUTOMOBILELOR M PERFORMANCE.

  Modelele M Performance au motoare puternice: sunt unele dintre cele mai eficiente motoare din seriile din care fac parte. Fiecare dintre acestea subliniază avantajul competitiv unic al modelului respectiv. Motorul cu 6 cilindri în linie este utilizat pentru modelele BMW Seria 1 şi BMW Seria 2. Motorul cu 8 cilindri asigură acceleraţie impresionantă de la 0 la 100 km/h în doar 4,0 secunde, astfel demonstrează caracterul sportiv al BMW M550i xDrive. În plus, cele 4 turbocompresoare disponibile pentru prima dată pentru BMW M550i xDrive, împreună cu motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie, îi oferă acceleraţie foarte sportivă. BMW X3 M40i oferă de asemenea dinamică de condus, datorită motorului M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie de ultimă generaţie, cu putere de 256 kW (360 CP) şi cuplu maxim de 500 Nm. Motorul din aluminiu al BMW X4 M40i are arbore cotit din oţel forjat şi componente performante ale modelelor actuale BMW M3 şi BMW M4. Singurul motor V12 pe benzină cu 610 CP este rezervat pentru BMW M760Li xDrive. Caracteristicile de condus ale acestor motoare impresionante sunt accentuate de sunetul lor captivant.

  DINAMICA DE CONDUS A AUTOMOBILELOR M PERFORMANCE.

  Dinamică de condus unică şi utilitate în călătoriile zilnice – automobilele M Performance îmbină calităţi aparent incompatibile, pentru a-ţi oferi experienţă de condus deosebită. Expertiza cuprinzătoare şi puterea inovatoare a BMW M GmbH sunt integrate direct în procesul de dezvoltare, pentru a asigura precizie impresionantă la condus. Caracteristicile dinamicii de condus a automobilelor M Performance au fost concepute cu gândul la aspecte sportive. Astfel, rezultatul te va face să zâmbeşti de fiecare dată când intri în viraje.

  • Mai multă tracţiune: BMW xDrive
  • Reglaje sportive: şasiul
  • Pentru manevrare precisă: direcţia
  • Performanţă inegalabilă: anvelope şi frâne

  COMPONENTE BMW M PERFORMANCE.

  Deşi experţii de la BMW M GmbH au utilizat pentru automobilele M Performance un concept de design complet integrat şi orientat către automobilele foarte dinamice, componentele BMW M Performance din categoriile aerodinamică, tren de rulare, habitaclu şi şasiu sunt disponibile separat pentru un număr mare de modele BMW şi BMW M. De la sunetul foarte impresionant până la kit-ul de putere pentru creşterea performanţei, cu fiecare accesoriu individual poţi beneficia de şi mai multă plăcere dinamică de a conduce.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

   Valorile automobilelor marcate cu (2) sunt provizorii.

   Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

   Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.