FORȚE UNITE.

Toate modelele BMW hibrid „plug-in”.

BMW iPerformance

FORȚE UNITE.

Toate modelele BMW hibrid „plug-in”.

Cerinţele mobilităţii viitorului în modelele BMW de astăzi: datorită tehnologiilor inovatoare şi a bateriilor litiu-ion puternice, modelele BMW iPerformance ies în evidenţă prin cuplul extraordinar, constant, şi eficienţa de durată. Aşadar, acestea oferă atât mobilitate orientată spre viitor, cât şi plăcere maximă de a conduce.

FORȚE UNITE.Toate modelele BMW hibrid „plug-in”.

Cerinţele mobilităţii viitorului în modelele BMW de astăzi: datorită tehnologiilor inovatoare şi a bateriilor litiu-ion puternice, modelele BMW iPerformance ies în evidenţă prin cuplul extraordinar, constant, şi eficienţa de durată. Aşadar, acestea oferă atât mobilitate orientată spre viitor, cât şi plăcere maximă de a conduce.

Read more

BMW SERIA 5 iPERFORMANCE.

Neconvenţional şi electrizant. BMW 530e iPerformance are un motor electric şi un motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri, iar împreună aceste două motoare formează un sistem BMW eDrive hibrid „plug-in“ foarte eficient. Cu acest sistem, condusul integral electric se realizează fără emisii de noxe în oraş şi în acelaşi timp conducătorul auto se bucură de performanţă pe distanţe scurte. Datorită motorului pe benzină cu 4 cilindri, cu BMW 530e iPerformance poţi parcurge la fel de bine şi distanţe lungi.

 

Consum de combustibil, emisii de CO2 şi consum electric pentru BMW 530e iPerformance:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9 – 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 49
Consum electric mixt, în kWh/100 km: 13,1 – 14,1

BMW X5 iPERFORMANCE.

Un motor BMW TwinPower Turbo puternic şi un motor electric eficient propulsează BMW X5 xDrive40e iPerformance. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive garantează aderenţă excelentă şi agilitate inegalabilă. Automobilul oferă în acest mod un condus integral electric pe distanţe mici, cu zero emisii de noxe, performanţă de condus dinamică şi tracţiune optimă.
Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW X5 xDrive 40e iPerformance:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 3,3 până la 3,4
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 77 până la 78
Consum electric mixt, în kWh/100 km: de la 15,3 până la 15,4

BMW SERIA 7 iPERFORMANCE.

Un sedan din familia modelelor BMW de lux, care are consumul de combustibil al unui automobil compact. BMW Seria 7 cu eDrive reprezintă soluţia mobilităţii durabile a viitorului, în varianta de lux. Motorul electric şi cel cu ardere internă colaborează perfect cu ajutorul sistemului de management inteligent al energiei. Rezultatul este dinamică excepţională şi eficienţă fără precedent.
Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru modelele BMW Seria 7 iPerformance:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 2,0 până la 2,5
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 45 până la 56
Consum electric mixt, în kWh/100 km: de la 12,5 până la 13,9

BMW SERIA 3 iPERFORMANCE.

În ceea ce priveşte modelele BMW 330e iPerformance, combinaţia dintre motorul electric şi motorul BMW TwinPower Turbo atinge apogeul. Dinamică de condus impresionantă, eficienţă maximă garantată, caracteristici prietenoase cu mediul înconjurător, care îţi oferă condus cu zero emisii de noxe – toate fac din acest automobil un concept unic, perfect adaptat calităţilor BMW Seria 3.
Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW 330e iPerformance:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 1,9 până la 2,1
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 44 până la 49
Consum electric mixt, în kWh/100 km: de la 11,0 până la 11,9

BMW SERIA 2 iPERFORMANCE ACTIVE TOURER.

BMW 225xe Active Tourer iPerformance îţi oferă atât posibilitatea de a conduce în mod electric, cât şi mobilitate nelimitată, datorită sistemului BMW eDrive şi a motorului BMW TwinPower Turbo. Această asociere a celor două sisteme se materializează în sistemul xDrive electric. Acest sistem poate fi reglat automat şi oferă cea mai bună tracţiune şi agilitate, indiferent de situaţie. În acelaşi timp reprezintă o variantă optimizată în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi emisiile de CO₂.

Cifre pentru BMW 530e iPerformance:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,9 – 2,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 49
Consum electric mixt, în kWh/100 km: 13,1 – 14,1

MODELE BMW i.

Născut electric: BMW i reprezintă un concept cuprinzător şi inovator de mobilitate sustenabilă şi orientată spre viitor. BMW i3 integral electric este un automobil pentru condusul în oraş, fără emisii de noxe, creat pentru a fi sustenabil. BMW i8 este automobilul sport cel mai orientat spre viitor. Cu ajutorul acestor două modele, BMW i inspiră dinamism, plăcere de a conduce şi sustenabilitate.

Consum de energie şi emisii de CO₂ pentru BMW i3 (94 Ah):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO₂, în g/km: 0
Consum electric mixt, în kWh/100 km: 12,6*/ 13,1**


Consum de energie şi emisii de CO₂ pentru BMW i3 (94 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12*/ 13**
Emisii medii de CO₂, în g/km: 11,3*/ 11,9**
Consum electric mixt, în kWh/100 km: 0,6
 

Consum de combustibil, emisii de CO₂ şi consum de energie pentru BMW i8:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1
Emisii medii de CO₂, în g/km: 11,9
Consum electric mixt, în kWh/100 km: 49


* Jante 1: de 19”49
** Jante 2: de 20” cu anvelope de iarnă

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Read more