PLĂCEREA REÎNCĂRCABILĂ DE A CONDUCE.

Întrebări frecvente despre modelele BMW hibrid „plug-in”.

BMW iPerformance

Descoperă lumea sustenabilă a modelelor BMW iPerformance şi o dimensiune cu totul nouă a plăcerii de a conduce.

Cu dinamica impresionantă şi zero emisii de noxe atunci când automobilul este în modul integral electric, automobilele BMW hibrid plug-in duc potenţialul BMW spre noi culmi: datorită noilor motoare cu propulsie electrică, modelele iPerformance impresionează prin cuplul mare generat încă de la pornirea motorului şi până la atingerea vitezei maxime.

Modelele BMW i sunt la fel de agile, dar concepute din start pentru a oferi mobilitate electrică. Designul futurist şi conceptele electrice create în mod inteligent sunt elementele care le scot în evidenţă: aceste automobile reprezintă viitorul mobilităţii. Pe această pagină vei găsi toate răspunsurile la cele mai importante întrebări care au fost puse cu privire la automobilele hibrid plug-in de la BMW. Poţi obţine informaţii despre modelele BMW i prin accesarea link-ului de mai jos.

Citeşte în continuare
PLĂCEREA REÎNCĂRCABILĂ DE A CONDUCE.Întrebări frecvente despre modelele BMW hibrid „plug-in”.

  INFORMAŢII GENERALE ŞI DESIGN.

  Unitatea de propulsie a automobilelor BMW hibrid plug-in este formată din două motoare care funcţionează excelent împreună: un motor electric puternic şi un motor cu ardere internă eficient. Această combinaţie perfectă se reflectă în dinamica şi eficienţa automobilului. Aici găseşti informaţii de bază cu privire la automobilele BMW hibrid plug-in.

  Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW 225xe iPerformance Active Tourer (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,3 – 2,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 52 – 57
  Consum de energie, în kWh/100 km: 13,4 – 13,7

  • Ce este un hibrid plug-in, mai exact?
  • Care sunt principalele avantaje pe care modelele hibrid plug-in le oferă în comparaţie cu automobilele convenţionale?
  • Care sunt cerinţele şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinesc dacă doresc să achiziţionez un hibrid plug-in?
  • Măsurile de siguranţă şi modul de a conduce sunt similare cu automobilele BMW cu propulsie convenţională?
  • Ce moduri de condus sunt disponibile?
  • Cum pot recunoaşte un automobil BMW hibrid plug-in?

  BATERIE ŞI AUTONOMIE.

  Motorul cu ardere internă este susţinut de o baterie litiu-ion de lungă durată, care permite automobilelor BMW hibrid plug-in să ruleze în continuare într-o situaţie de urgenţă, chiar dacă rezervorul este gol. Poţi afla mai multe detalii despre caracteristicile speciale ale bateriei aici.

  • Pot rula în continuare în modul electric, chiar dacă rezervorul este gol?
  • Cât de mult ţine bateria de înaltă tensiune a unui automobil BMW hibrid plug-in?
  • Care este autonomia în modul electric?
  • Bateria de înaltă tensiune scade spaţiul disponibil în portbagaj?
  • Ce ar trebui să am în vedere dacă parchez automobilul meu BMW hibrid plug-in pentru o perioadă mai lungă de timp?

  ÎNCĂRCAREA ŞI INFRASTRUCTURA DE ÎNCĂRCARE.

  Rezervorul motorului cu ardere internă nu este singurul care trebuie „umplut”. Bateria de înaltă tensiune a automobilelor BMW hibrid plug-in trebuie de asemenea alimentată. Acest lucru este posibil chiar şi la domiciliu. Găseşti explicaţii suplimentare privind modul de reîncărcare aici.

  Electromobilitate BMW inteligentă.

  • Ce opţiuni de încărcare există pentru automobilele BMW hibrid plug-in?
  • Cât de des pot să încarc sau trebuie reîncărcat un automobil BMW hibrid plug-in?
  • Cât durează încărcarea bateriei de înaltă tensiune? Există vreun mod prin care o pot încărca rapid cu CC (curent continuu)?
  • Am nevoie de un cablu diferit atunci când călătoresc în străinătate?
  • Ofertele „360° ELECTRIC” de la BMW i sunt disponibile şi pentru automobilele BMW hibrid plug-in?
  • Cât costă staţiile de încărcare BMW pentru acasă?

  CONECTIVITATE.

  Datorită serviciilor „eDrive” inovatoare, modelele BMW plug-in hybrid au mereu o arie largă de acoperire în ceea ce priveşte conectivitatea. Numeroasele servicii „eDrive” includ aplicaţia „ConnectedDrive” care îţi oferă informaţii importante, printre care şi nivelul de încărcare a bateriei automobilului tău.

  Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

   (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

   Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

   Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

   Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.