PARTENERIATE ELECTRIZANTE.

BMW i

Colaborările BMW i.

PARTENERIATE ELECTRIZANTE.

Colaborările BMW i.

BMW i este pionier al tehnologiilor inovatoare şi vizionare. Astfel, colaborările cu persoane care determină inovaţia şi care gândesc în acelaşi mod nu este deloc surprinzătoare. Cu proiectele sale fascinante împreună cu parteneri din domeniul artelor, al culturii, al designului şi al arhitecturii sau proiecte de colaborare cu alte branduri premium care oferă produse ce completează perfect automobilele BMW i – aceast brand gândeşte global şi sustenabil.

PARTENERIATE ELECTRIZANTE.Colaborările BMW i.

BMW i este pionier al tehnologiilor inovatoare şi vizionare. Astfel, colaborările cu persoane care determină inovaţia şi care gândesc în acelaşi mod nu este deloc surprinzătoare. Cu proiectele sale fascinante împreună cu parteneri din domeniul artelor, al culturii, al designului şi al arhitecturii sau proiecte de colaborare cu alte branduri premium care oferă produse ce completează perfect automobilele BMW i – aceast brand gândeşte global şi sustenabil.

Read more
BMW i

MR PORTER.

Ce se întâmplă atunci când BMW i încheie un parteneriat cu mrporter.com, platforma online de modă pentru bărbaţi, câştigătoare a numeroase premii? Un BMW i3 unicat în ediţie limitată, cu design unic MR PORTER. Acest BMW i3 atrage imediat privirile şi este partenerul perfect al bărbaţilor orientaţi spre modă, care apreciază puţină extravaganţă.

În crearea acestei ediţii premium împreună cu echipa de design de la MR PORTER, elementele caracteristice BMW i au fost evidenţiate prin numeroase detalii excepţionale. Exteriorul exclusiv al automobilului în Albastru Tuxedo este completat de liniile de accent în alb de pe oglinzile laterale, pragurile portierelor şi grila radiatorului. Un detaliu suplimentar este reprezentat de liniile de accent în alb, pictate manual, cu inscripţie „Mr Porter”. Acelaşi stil elegant se continuă şi în interior: inelul interior în alb de pe volan, cusăturile în alb de pe covoraşe şi ornamentele din lemn de stejar închis la culoare cu inscripţie individuală „Mr Porter” completează conceptul de design de înaltă calitate.

SOHO HOUSE.

Încă din octombrie 2014, BMW i şi Soho House Group (SHG) au creat împreună experienţe orientate spre arta contemporană, inovaţie şi design. În calitate de partener global de automobile al Soho House Group, BMW i va pune la dispoziţia membrilor şi a invitaţilor automobile BMW i3, pentru le oferi experienţă specială de condus la multe dintre locaţiile clubului şi la evenimente culturale. Soho House şi BMW i vor colabora în cadrul unui program de arte internaţional, în locaţiile Soho House din Europa şi din SUA.

Povestea Soho House a început în 1995 în Strada Greek din Londra. Două decenii mai târziu, portofoliul conţine în prezent numeroase cluburi, hoteluri, restaurante şi spa-uri în Marea Britanie, Europa continentală, SUA şi Canada.

 • Marea Britanie

  Londra este, desigur, metropola cea mai importantă din Anglia şi de asemenea cuprinde cea mai mare concentraţie de localuri Soho House. Nu departe de Soho House din Strada Greek este Dean Street Townhouse, un hotel cu 39 de camere, iar puţin mai departe spre est se află Shoreditch House. Dacă mergi spre vest găseşti Little House, cel mai bine păstrat restaurant cu bar şi lounge din Mayfair, precum şi Electric House din Notting Hill şi High Road House, un stabiliment liniştit din Chiswick. Toate locaţiile oferă mâncare şi băuturi excepţionale, precum şi numeroase oportunităţi de relaxare şi de practicare a diverselor sporturi.

  Cei cărora le place viaţa din afara orașului sunt de asemenea luaţi în considerare. La două ore de mers cu automobilul din capitală se află Babington House, o casă situată în zona rurală Somerset pe o întindere de aproximativ 73.000 m2. Aceasta cuprinde 32 de dormitoare cu design individual, un restaurant deschis 24 de ore pe zi şi avangardistul Cowshed Spa.

 • Europa continentală

  Prima locaţie din Europa continentală a fost Berlin, în districtul plin de viaţă Mitte. Soho House Berlin şi-a deschis porţile în mai 2010. Casa ocupă opt etaje, are o zonă vastă pentru club, piscină pe acoperiş şi bar, sală de sport complet echipată, sală de cinema şi Cowshed Spa cu baie hammam.

  Turul european continuă şi în sudul continentului: Soho House îşi deschide locaţii în Istanbul (în februarie 2015) şi în Barcelona (la începutul anului 2016).

 • America de Nord

  Anul 2003 marchează începutul prezenţei Soho House în America de Nord – într-o clădire de epocă construită iniţial pentru a fi utilizată ca depozit, în Meatpacking District. Soho House New York are şase etaje şi oferă 30 de camere spaţioase, restaurant, bar, cinematograf cu 44 de locuri, piscină pe acoperiş, precum şi Cowshed Spa.

  Următoarea adresă este chiar pe Sunset Boulevard, acolo unde Soho House West Hollywood a fost deschisă într-o clădire de birouri remarcabilă, în primăvara anului 2010. Aceasta a fost urmată, câteva luni mai târziu, de Soho Beach House în Miami care oferă farmec sud-american, două piscine şi propriul club pe plajă.

  Doi ani mai târziu, chiar peste „frontiera verde”, s-a deschis Soho House Toronto, care a fost inaugurată cu o serie de evenimente pentru a sărbători Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

  În august 2014 – conform motto-ului „Păstrează-l pe cel mai mare pentru final” –, SHG şi-a deschis cea mai vastă proprietate deţinută până în prezent: Soho House Chicago, pe terenul de 10.000 m2 al unei foste fabrici de curele.

Louis Vuitton.

Genţi de voiaj excepţionale pentru un automobil excepţional. Louis Vuitton a creat o nouă gamă de genţi de voiaj pentru BMW i8, fabricate în întregime din fibre de carbon, pentru a se asorta cu habitaclul. Stofa creată din material inovator extrem de uşor, dar în acelaşi timp foarte durabil, este caracterizată prin rezistenţă foarte mare la impact, rupere şi abraziune. La fel ca BMW i8, gama de genţi de voiaj impresionează prin designul unic – elegant, masculin şi inconfundabil.

Setul de genţi a fost creat pentru a asigura utilizarea optimă a spaţiului. Geanta mare pentru voiaj, pe care o poţi transporta în mână sau pe urmăr, se potriveşte perfect în portbagajul BMW i8. Există spaţiu liber pentru geanta de haine pe raftul de depozitare din portbagaj. Servieta rezistentă cu suprafaţă rigidă, care este ideală pentru laptop, stă în perfectă siguranţă pe scaunele din spate. Iar geanta mică pentru călătorie poate fi aşezată deasupra servietei. Toate genţile din setul pentru voiaj au mânere din piele, plăcuţe pentru nume, precum şi celebrul lacăt marca Louis Vuitton.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,6/ 13,1*

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 12
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 11,3/ 11,9**
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i8 cu BMW iPerformance şi sistem hibrid „plug-in”:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 49
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 11,9
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1

  * Jante 2: de 20” tip 431
  ** Jante 2: de 20” cu anvelope de iarnă

  Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.