X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

NOUA INSPIRAŢIE.

X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

NOUA INSPIRAŢIE.

X7 CONCEPT iPERFORMANCE.Noua inspiraţie.

BMW X7 Concept iPerformance reprezintă esenţa luxului: cu design inovator şi o prezență impunătoare. Este caracterizat prin foarte mult spaţiu şi confort. În plus, atunci când îşi face apariţia creează o impresie foarte puternică.

Read more

CREEAZĂ O IMPRESIE PUTERNICĂ.

Prezenţa este o chestiune de carismă, iar BMW X7 Concept iPerformance demonstrează acest lucru din toate punctele de vedere. Deşi are dimensiuni considerabile, aspectul său impresionant creează senzaţia unei siluete extrem de agile, iar acest lucru se datorează liniilor de design dinamic ce îi conferă fluiditate. Împreună cu grila proeminentă a radiatorului, prizele de aer puternice şi suprafeţele elegante creează un aspect impunător.

„BMW Concept X7 iPerformance oferă senzaţia de lux şi modernitate prin stilul său discret şi prin detaliile foarte speciale.”
Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design

INCREDIBIL ÎN FIECARE MOMENT.

INTERIORUL X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

INCREDIBIL ÎN FIECARE MOMENT.

INTERIORUL X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

Simpla deschidere a portierelor demonstrează clar că BMW Concept X7 iPerformance stabileşte standarde noi din toate punctele de vedere. Pasagerii sunt întâmpinaţi de sistemul de iluminare ambientală, sistem ce le oferă pe parcursul călătoriei efecte interactive. Dimensiunile generoase ale geamurilor, alături de plafonul panoramic de sticlă conferă o senzaţie inedită de spaţiu şi de exclusivitate.

Read more

O CHESTIUNE DE STIL.

Un loc care simţi că a fost creat doar pentru tine: descoperă o nouă dimensiune a luxului, cu BMW Concept X7 iPerformance. Cu semne distinctive de perfecţiune, habitaclul întâmpină pasagerii cu un confort de neegalat şi cu foarte mult spaţiu. Combinaţia de materiale moderne de cea mai bună calitate, design contemporan şi cea mai fină piele creează o atmosferă unică.

BINE CONECTAT.

SERVICIILE DIGITALE DISPONIBILE PE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

BINE CONECTAT.

SERVICIILE DIGITALE DISPONIBILE PE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

BMW Concept X7 iPerformance este un automobil vizionar care creează standarde noi în domeniul serviciilor digitale şi al conectivităţii. Interfaţa pentru utilizatori inovatoare asigură posibilitatea de comunicare a pasagerilor atât cu lumea exterioară cât şi între ei, cu ajutorul ecranelor individuale. Un aspect esenţial care trebuie subliniat: mesajele sunt afişate de benzi interactive de lumină care se deplasează prin habitaclu din spate în faţă, de-a lungul portierelor.

Read more

DESCOPERĂ CLASA DE LUX BMW.

DESCOPERĂ CLASA DE LUX BMW.

IMPUNĂTOR ŞI EXPRESIV.

IMPUNĂTOR ŞI EXPRESIV.