corona

PĂSTREAZĂ DISTANŢA
DE SIGURANŢĂ.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

PĂSTREAZĂ DISTANŢA <BR>DE SIGURANŢĂ.ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară. Conform evoluţiei situaţiei curente, BMW Group a iniţiat rapid măsurile
necesare de protecţie pentru angajaţii săi. În acelaşi timp, suntem în contact cu serviciile medicale, cu autorităţile relevante şi
angajaţii sunt permanent informaţi cu privire la noile schimbări.


Vă mulţumim,
Echipa BMW

Citeşte în continuare

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

 • Se vor închide reprezentanţele dealerilor BMW?

  A1 Te rugăm să contactezi dealerul BMW prin telefon sau online pentru a afla mai multe detalii despre programul specific de lucru. Showroom-ul este momentan închis, doar vom continua să oferim asistenţă în atelierul noastru de reparaţie, pentru a asigura operaţiunile necesare în privinţa mobilităţii chiar şi în cadrul provocărilor actuale.

 • Am comandat un automobil BMW nou. Va fi amânată livrarea?

  Te rugăm să contactezi dealerul BMW direct prin telefon sau online.

 • Informaţii despre producţie. Închiderea fabricilor.

  Sănătatea şi protecţia angajaţilor noştri este prioritară. În acelaşi timp, evoluţia dinamică a pandemiei de coronavirus are un impact major asupra cererilor de automobile şi motociclete. Ne aşteptăm la o scădere globală considerabilă a cererii pe piaţa de automobile, prin umare BMW Group ajustează producţia şi foloseşte alte mijloace mai flexibile de a rămâne în contact cu clienţii noştri. Pe 19 martie 2020 am închis producţia în fabricile noastre din Europa, în fabrica de motociclete din Berlin (Germania) şi în fabrica de motoare din Steyr (Austria), precum şi în fabrica Rosslyn (Africa de Sud). Momentan, închiderea fabricilor este planificată să dureze până la data de 19 aprilie 2020.

 • Dacă este cazul, îmi mai pot repara automobilul BMW la un service autorizat BMW?

  Continuăm să oferim service auto, pentru a asigura necesarul în privinţa mobilităţii clienţilor noştri care sunt nevoiţi să se deplaseze chiar şi în această perioadă plină de provocări. Te rugăm să contactezi partenerul tău de service BMW, prin telefon sau online, pentru a afla mai multe despre programul de lucru.

brand content

Unde pot găsi mai multă informaţie despre BMW?

service

Dacă este cazul, îmi mai pot repara automobilul BMW la un service autorizat BMW?

Te rugăm să contactezi partenerul tău de service BMW, prin telefon sau online, pentru a afla mai multe despre programul de lucru.
get an offer

Cum pot obţine o ofertă de preţ?

#StaiAcasă

7 idei pentru timpul petrecut acasă.

#StaiAcasă