BMW Z4 Roadster
Consum mixt de combustibil6.8 - 7.2 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzină

THE Z4.

MODELUL BMW Z4 ROADSTER.

Consum mixt de combustibil6.8 - 7.2 l/100 km
Motor și Tip de combustibilBenzină
THE Z4.MODELUL BMW Z4 ROADSTER.


Plăcerea de a conduce nu mai cunoaşte limite în BMW Z4 atunci când plafonul se deschide. Un roadster care nu ar putea fi mai bun: deschis, sportiv şi fără compromisuri. Cu dinamică de condus puternică şi design de ultimă generaţie, acesta urmăreşte un singur lucru: libertatea de la întâlnirea drumului cu cerul liber.

Citeşte în continuare

DESIGNUL BMW Z4 ROADSTER.

La interior şi la exterior, designul modelului BMW Z4 Roadster denotă o senzaţie de sportivitate naturală şi estetică unică. Caracteristicile impunătoare de dinamism includ grila frontală BMW cu design Mesh, plafonul elegant şi elementele pachetului M Shadow Line. Interiorul completează conceptul consecvent al designului cu dotări speciale precum scaune M sport sau lumină ambientală.

Citeşte în continuare

DESIGN EXTERIOR ŞI INTERIOR BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster

Grilă BMW cu design „Mesh”.

Designul „Mesh” al grilei frontale BMW, care variază în funcţie de motorizare, accentuează aspectul dinamic al automobilului. Modelul de bază are o grilă neagră lucioasă cu design „Mesh”, iar în cadrul pachetului Sport Line şi a pachetului M Sport acestea sunt din aluminiu mat, fiecare cu o ramă cromată. Grila frontală BMW pentru modelul M40i, aflat în vârful gamei, este în întregime în Gri Cerium.
BMW Z4 Roadster

Prize de aer „Air Breather”.

Prizele de aer „Air Breather” din spatele arcadelor roţilor faţă şi prizele de aer „Air Curtain” din spoilerul faţă scad turbulenţele din jurul arcadelor roţilor şi distribuie uniform fluxul de aer, reducând astfel coeficientul de frecare. În acelaşi timp, evidenţiază aspectul sportiv al automobilului, ca elemente decorative.
BMW Z4 Roadster

Softtop.

Soft-top-ul negru se potriveşte perfect cu liniile dinamice ale automobilului. Prin simpla apăsare a unui buton, acesta se deschide şi se închide în mod electric în aproximativ 10 secunde, chiar şi atunci când conduci cu viteze de până la 50 km/h. Una dintre proprietăţile impresionante ale soft-top-ului de înaltă calitate este izolarea excelentă împotriva zgomotului exterior.
BMW Z4 Roadster

Pachet M Shadow Line lucios.

Pachetul M Shadow Line lucios cu conţinut extins are diverse echipamente negre: ramă şi grilă frontală BMW, cu design de tip Mesh, vopsite în negru lucios şi ţevi de eşapament în crom negru.
BMW Z4 Roadster

Ţevi de eşapament.

Ţevile de eşapament rotunde cromate şi lucioase din spate, de pe partea dreaptă şi stângă, sporesc aspectul sportiv al automobilului.
BMW Z4 Roadster

Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport îmbunătăţit pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul conducătorului auto şi, în funcţie de echipare, cel al pasagerului din faţă pot fi ajustate la dimensiunile corpului tău, cu sistemul integrat de reglare a lăţimii spătarului.
BMW Z4 Roadster

Iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală creează atmosferă relaxantă şi plăcută în interiorul automobilului. Sunt disponibile 11 modele predefinite de lumină în şase culori diferite, cu lumini de contur şi lumini ambientale pe panoul de instrumente, pe ornamentele portierelor şi pe consola centrală.
Difuzoare în habitaclul BMW Z4 Roadster

Sistem de sunet surround Harman Kardon.

Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă acustică impresionantă şi are amplificator digital de 408 W, şapte canale şi 12 difuzoare. Interiorul automobilului este învăluit în sunet de calitate excepţională. Egalizatorul specific contribuie la diminuarea zgomotelor de fundal provenite din exterior.
BMW Z4 Roadster

DĂ-ŢI VOIE SĂ FII LIBER.

Softtop-ul BMW Z4 Roadster.

DĂ-ŢI VOIE SĂ FII LIBER.

Softtop-ul BMW Z4 Roadster.

DINAMICA DE CONDUS A BMW Z4 ROADSTER.

Definit de sportivitate şi agilitate. BMW Z4 Roadster îşi demonstrează originea sportivă pe drum. Mulţumită tehnologiilor de ultimă generaţie, a motorizării şi a componentelor trenului de rulare inovatoare, acest model oferă valori impresionante de performanţă şi o dinamică de condus fără egal.
BMW Z4 Roadster

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
BMW Z4 Roadster

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
BMW Z4 Roadster

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă, coborâtă cu 10 mm, se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – şi beneficiază de manevrabilitate foarte agilă.
BMW Z4 Roadster

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
BMW Z4 Roadster: Consolă centrală

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi funcţie „Launch Control” oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză, atât automat cât şi manual, prin intermediul padelelor de schimbare a vitezelor sau al manetei schimbătorului de viteze – pentru o experienţă de condus confortabilă sau un condus dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, schimbarea treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.
Motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta este foarte puternic şi eficient.

SISTEMELE DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster îţi oferă multe sisteme inteligente de asistenţă a conducătorului auto. De la Asistentul la parcare până la sistemul personal de asistenţă vocală, tehnologiile inovatoare cresc siguranţa şi confortul în timpul călătoriei. În acelaşi timp, acestea îţi asigură şi condus parţial automatizat, în funcţie de situaţie.

BMW Z4 Roadster

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.
BMW Z4 Roadster

Asistent la parcare.

Asistentul la parcare permite parcarea automobilului în mod autonom în spaţiile paralele sau perpendiculare, precum şi ieşirea cu uşurinţă din acestea. Funcţia poate fi accesată prin butonul de parcare sau prin selectarea treptei pentru mersul în marşarier. Toate procesele de virare, manevrare şi frânare sunt preluate în totalitate de asistent, iar tu trebuie doar să monitorizezi acţiunea de parcare.
BMW Z4 Roadster

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. În funcţie de echipamentele existente în automobil, sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie
BMW Z4 Roadster

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
BMW Z4 Roadster

Pilot automat cu funcţie Stop&Go.

Pilotul automat cu funcţie Stop & Go menţine automat distanţa selectată faţă de automobilul din faţă la o viteză între 30 şi 160 km/h şi include funcţia de oprire şi pornire în ambuteiaje. Sistemul Speed Limit Assist permite adoptarea limitei de viteză cu ajutorul pilotului automat. Sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă recunoaşte automobilele staţionate, pietonii şi bicicliştii.

COMPARAȚIE MODELE BMW Z4 ROADSTER.

Model Advantage.

Modelul Advantage oferă opţiuni de echipare funcţională variate care măresc confortul şi siguranţa, atât la interior cât şi la exterior.
BMW Z4 Roadster

Model Sport Line.

Modelul Sport Line impresionează prin aspectul său dinamic. Detaliile interioare şi exterioare negre lucioase şi din aluminiu satinat sunt impresionante şi scot în evidenţă aspectul sportiv al automobilului. Echipamente precum scaunele M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în piele Vernasca neagră şi aerul condiţionat automat cu control pe două zone ajută la creşterea confortului.
BMW Z4 Roadster

Model M Sport.

Modelul M Sport conferă automobilului o notă şi mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic optimizează vizibil dinamica de condus.
BMW Z4 Roadster
 • Model Advantage.
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.

DATELE TEHNICE ALE BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 sDrive20i.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

120 - 145 (163 - 197) / 4.500-6.500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

6.8 - 7.6 (6.6 - 7.4)

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

6.8 - 7.2

Emisii medii de CO2, în g/km:

155 - 165

BMW Z4 M40i Roadster

SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW Z4 ROADSTER.

BMW Z4 Roadster

Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te ajută să ajungi rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii de finanţare atractive sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW Z4 Roadster.

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW Z4 ROADSTER.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
 • Serviciu de verificare a automobilului
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Află cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
BMW Seria 2 Gran Coupé

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Z4 Roadster, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW Z4 Roadster sDrive20i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.8 - 7.2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 155 - 165

  BMW Z4 Roadster sDrive30i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6.9 - 7/3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 157 - 166

  BMW Z4 Roadster M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.8 - 8.0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 177 - 182

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.