ŞOSEAUA DEVINE SCENA SA.

Echipamentele BMW X6.

ŞOSEAUA DEVINE SCENA SA.

Echipamentele BMW X6.

Cel mai bun actor în rolul principal: BMW X6. Prin aspectul care emană energie, acest model Sports Activity Coupé face furori, oriunde s-ar afla. Tu decizi rolul pe care îl joacă. Pachetul Design Pure Extravagance are multe detalii unice. Pachetul M Sport asigură BMW X6 un aspect şi mai atletic. Cu BMW Individual poţi conferi automobilului tău exclusivitate plină de lux. Iar dacă ai nevoie şi de alte accesorii pentru a rafina acest aspect, Accesoriile BMW Originale sunt ceea ce cauţi.

 

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizatori va fi disponibil din octombrie 2016.

ŞOSEAUA DEVINE SCENA SA.Echipamentele BMW X6.

Cel mai bun actor în rolul principal: BMW X6. Prin aspectul care emană energie, acest model Sports Activity Coupé face furori, oriunde s-ar afla. Tu decizi rolul pe care îl joacă. Pachetul Design Pure Extravagance are multe detalii unice. Pachetul M Sport asigură BMW X6 un aspect şi mai atletic. Cu BMW Individual poţi conferi automobilului tău exclusivitate plină de lux. Iar dacă ai nevoie şi de alte accesorii pentru a rafina acest aspect, Accesoriile BMW Originale sunt ceea ce cauţi.

 

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizatori va fi disponibil din octombrie 2016.

Read more

DESIGN PURE EXTRAVAGANCE.

Cu pachetul Design Pure Extravagance, personalitatea independentă a BMW X6 iese la iveală – din orice perspectivă l-ai privi. Detalii exclusive în Gri Cerium, exteriorul cu geometrie sofisticată şi grila BMW deosebită a radiatorului sunt doar câteva dintre numeroasele opţiuni disponibile în cadrul acestui pachet. În interior, caracterul puternic este evidenţiat de combinaţiile de culori şi materiale de calitate superioară.

 • Exterior

  Pachetul Design Pure Extravagance amplifică aspectul de calitate superioară al exteriorului BMW X6. Jantele distinctive din aliaj uşor de 20” V-spoke tip 597 creează impresie puternică. În timp ce ornamentele de pe montanţi şi baza oglinzii sunt finisate în negru lucios, o varietate de alte detalii în Gri Cerium subliniază tranziţiile remarcabile de design, de la ramele geamurilor laterale şi capacele oglinzilor exterioare, până la grila BMW a radiatorului şi linia de accent de pe hayon. Finisajele de pe pragurile tuturor portierelor sunt realizate în culoare diferită, dar complementară cu restul automobilului. Pragurile portierelor faţă sunt iluminate şi inscripţionate cu logo-ul BMW. Pragurile laterale şi protecţia şasiului din oţel inoxidabil, vizibilă atât în faţă cât şi în spate, de asemenea în Gri Cerium, constituie un element de design specific automobilelor BMW off-road. Lămpile de ceaţă cu tehnologie LED avansată se disting prin lumina caldă, similară luminii naturale din timpul zilei.
  Ca alternativă, este disponibilă o gamă diversificată de jante din aliaj uşor de 19” sau 20”.

 • Interior

  Pachetul de echipamente Pure Extravagance conferă interiorului BMW X6 o atmosferă extrem de luxoasă. De îndată ce deschizi portiera, privirea îţi este atrasă de finisajele pragurilor iluminate ale portierelor faţă, cu inscripţie BMW. Husele scaunelor din piele exclusivă în două tonuri, Alb Ivory/ negru cu cusături contrastante în gri, inspiră eleganţă superioară. Panourile portierelor sunt de asemenea tapiţate în piele Nappa moale în negru. Partea inferioară a panoului de instrumente în Alb Ivory şi elementele de decor interioare din lemn fin de stejar American Oak completează accentele conferite de pielea de calitate superioară.
  Ca alternativă, poţi alege ornamente interioare din lemn fin Fineline Pure, Fineline Stripe sau din lemn de plop granulat, precum şi ornamente din aluminiu polişat şi lemn fin Ash Vulcano în maro, ornamente din lemn în Maro Sen deschis ori ornamente finisate în Negru Piano din pachetul BMW Individual. Chiar şi atunci când nu te afli în automobil, cheia exclusivă BMW cu elemente de decor în Crom Pearl îţi aminteşte de eleganţa premium a interiorului Pure Extravagance.
  Elemente de decor ale pachetului Pure Extravagance pot fi îmbinate perfect cu echipamentele pachetului M Sport.

PACHET M SPORT.

Putere cu semnul exclamării: cu echipamentele din pachetul M Sport, caracterul dinamic al automobilului tău BMW X6 atinge o nouă dimensiune.

 • Exterior
  • Pachet M Aerodinamic cu spoiler faţă, praguri laterale, ornament arcade roţi în culoarea caroseriei şi spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat;
  • Lumini de ceaţă cu tehnologie LED;
  • Jante M din aliaj uşor de 19” în stil Double-spoke tip 623 M, cu anvelope mixte; ca alternativă, jante M din aliaj uşor de 20” în stil Double-spoke tip 469 M, cu anvelope mixte, în Gri Ferric sau Negru Jet; există şi alte variante de jante disponibile;
  • Suspensie M adaptivă; ca alternativă, pachet „Dynamic” pentru suspensia adaptivă;
  • Pachet BMW Individual Shadow lucios; ca alternativă, pachet de echipamente BMW Individual pentru exterior în aluminiu satinat;
  • Inscripţie „M” pe părţile laterale;
  • Capace oglinzi exterioare în culoarea caroseriei;
  • Bandă ornamentală pentru ţeava de eşapament în crom lucios cu design specific pachetului M Sport;
  • Vopsea Negru Carbon metalizată exclusivă; există şi alte variante de vopsele disponibile;
  • Prize de aer „Air Breather” în negru lucios.
 • Interior
  • Praguri M portiere şi suport M pentru picior pentru conducătorul auto;
  • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă în combinaţie Alcantara/ piele în antracit cu inscripţie „M” pe ornamentele scaunelor; există şi alte variante de tapiţerie disponibile;
  • Volan M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale şi padele de schimbare a vitezelor;
  • Capitonaj pentru plafon BMW Individual în antracit; ca alternativă, capitonaj pentru plafon BMW Individual în Alcantara;
  • Ornamente interioare în aluminiu Hexagon; există şi alte variante de ornamente disponibile;
  • Cheie automobil cu inscripţie „M” exclusivă.

ACCESORII BMW ORIGINALE.

Accesoriile BMW Originale îţi permit să subliniezi caracterul unic al automobilului tău BMW X6. În plus, îi sporeşti flexibilitatea. Găseşti aici o selecţie de produse practice şi de calitate premium.

 • Geantă Luxury pentru schiuri şi snowboard

  Geanta sofisticată pentru schiuri şi snowboard îţi oferă o modalitate sigură de a transporta în interiorul automobilului până la patru perechi de schiuri şi trei plăci de snowboard. Aceasta poate fi prinsă în punctele de închidere cu ajutorul curelelor de legătură cu cârlige. Datorită roţilor integrate, geanta poate fi transportată foarte uşor în afara automobilului.

 • Covoraş pentru portbagaj

  Covoraşul din material rezistent antiderapant, rezistent la apă şi cu marginea ridicată protejează bagajele împotriva umezelii şi a murdăriei. Acesta este negru şi are o inserţie din oţel inoxidabil cu literele BMW. Şi are de asemenea câte un buzunar din material textil cusut atât pe partea dreaptă, cât şi pe stânga.

 • Covoraşe pentru toate anotimpurile

  Covoraşele pentru spaţiul pentru picioare sunt rezistente, se potrivesc perfect în automobil, au marginea ridicată şi design elegant. Acestea protejează spaţiul pentru picioare împotriva umezelii şi a murdăriei şi îţi menţin picioarele uscate. Sunt în culoare neagră şi au o inserţie din metal de calitate premium.

 • Praguri portiere cu lumini LED cu inscipţionare BMW

  Pragurile sofisticate ale portierelor, cu literele BMW iluminate, emit în mod automat o lumină blândă atunci când deschizi portierele. Bateriile de înaltă calitate ale luminilor LED rezistă până la trei ani şi pot fi înlocuite la fel de uşor ca instalarea pragurilor.

 • Husă de protecţie pentru cheia BMW

  Husa de protecţie pentru cheia automobilului BMW, realizată din piele de calitate înaltă, se fixează ferm de cheie cu o închizătoare din oţel inoxidabil. Aceasta protejează cheia împotriva zgârieturilor, a murdăriei şi a umezelii, şi împiedică apăsarea accidentală a butoanelor. Este în culoare neagră şi completează perfect interiorul automobilului tău BMW.

 • Adaptor snap-in Connect Universal

  Este un adaptor snap-in pentru toate telefoanele mobile compatibile care au port micro-USB. În plus faţă de funcţia de încărcare, adaptorul îmbunătăţeşte semnalul şi permite stocarea datelor în siguranţă. Datorită portului USB, muzica stocată pe telefon poate fi redată în mod comod prin intermediul sistemului audio BMW.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune cu echipamentele BMW Individual pentru BMW X6.

Expresia personalităţii puternice.

 • Vopsele BMW Individual

  Domină terenul - în culori captivante: pentru cei care doresc să accentueze aspectul impunătoar al noului BMW X6, sunt disponibile patru vopsele BMW Individual fascinante. Vopseaua BMW Individual în Maro Pyrite metalizat este o încântare în adevăratul sens al cuvântului. În bătaia soarelui se pot observa sclipiri microscopice cristaline de auriu şi argintiu. Acesta este un efect care evidenţiază şi mai mult proporţiile dinamice ale automobilului.

 • Ornamente BMW Individual din piele „Merino” integrală cu conţinut extins

  Lux pur în toate detaliile, datorită ornamentelor BMW Individual din piele „Merino” integrală cu conţinut extins, disponibile în cinci culori captivante de la BMW Individual. Acestea stabilesc standarde noi de confort şi exclusivitate. De asemenea, îţi poţi crea propriile combinaţii, unice şi personalizate. În plus, elementele decorative rafinate din suprafeţele scaunelor, cusăturile în culori contrastante, precum şi panoul de instumente îmbrăcat în piele şi capitonajul plafonului în Alcantara – toate creează senzaţia unică de calitate sofisticată în interiorul BMW X6.

 • Ornamente interioare BMW Individual

  Strălucire exclusivă, chiar şi atunci când descoperi teren necunoscut: ornamentele interioare BMW Individual lucrate manual completează perfect pielea Merino cu granulaţie fină. Fie că este vorba de ornamentele din lemn fin granulat cu cea mai mare atenţie, în Maro Sen deschis, de ornamentele interesante din lemn fin în Maro Ash Vulcano sau de finisajele în Negru Piano intens, fiecare dintre acestea reprezintă accente speciale pentru noul BMW X6.

 • Alte echipamente BMW Individual

  Panoul de instrumente finisat în piele de la BMW Individual accentuează rafinamentul din interiorul automobilului.

  Volanul BMW Individual îmbrăcat în piele cu inserţii din lemn asortate cu ornamentele interioare BMW Individual, completează aspectul interior al noului BMW X6.

  Jantele BMW Individual din aliaj uşor de 20" V-spoke, tip 551 I oferă automobilului aspect foarte puternic, prin dimensiunile lor impresionante. Literele BMW Individual sunt gravate discret cu laser.

  Lada frigorifică BMW Individual adaugă o nouă dimensiune plăcerii de a conduce. Lada se îndepărtează rapid şi uşor din automobil, astfel încât întregul volum al portbagajului să fie disponibil după necesităţi.

  Capitonajul plafonului BMW Individual în Alcantara, cu suprafaţa sa din velur, este disponibil pentru prima oară în trei culori diferite şi creează o ambianţă plăcută şi spaţiosă în interiorul automobilului.