IMPRESIONANT. ÎN FIECARE CLIPĂ.

Dinamica de condus a BMW X6.

IMPRESIONANT. ÎN FIECARE CLIPĂ.

Dinamica de condus a BMW X6.

Designul BMW X6 este cu adevărat inconfundabil. Până la urmă, un singur aspect este cu adevărat esenţial: ceea ce simţi atunci când acest centru de putere se pune în mişcare. Şasiul BMW X6 impune standarde noi. BMW xDrive asigură tracţiune remarcabilă – pe orice vreme şi pe orice suprafaţă de rulare. Această caracteristică este însoţită de stabilitate direcţională excelentă şi de agilitate care te încântă. Opţiunile suplimentare includ pachete pentru suspensia adaptivă, pentru mai multă plăcere de a conduce.

IMPRESIONANT. ÎN FIECARE CLIPĂ.Dinamica de condus a BMW X6.

Designul BMW X6 este cu adevărat inconfundabil. Până la urmă, un singur aspect este cu adevărat esenţial: ceea ce simţi atunci când acest centru de putere se pune în mişcare. Şasiul BMW X6 impune standarde noi. BMW xDrive asigură tracţiune remarcabilă – pe orice vreme şi pe orice suprafaţă de rulare. Această caracteristică este însoţită de stabilitate direcţională excelentă şi de agilitate care te încântă. Opţiunile suplimentare includ pachete pentru suspensia adaptivă, pentru mai multă plăcere de a conduce.

Read more

MAXIM: LA MAXIMUM.

Descoperă designul şi dinamica de condus a BMW X6.

MAXIM: LA MAXIMUM.

Descoperă designul şi dinamica de condus a BMW X6.

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne sigur şi stabil. Sistemul xDrive este controlat prin intermediul senzorului DSC şi distribuie puterea în mod flexibil între cele două punţi, pentru a preveni subvirarea sau supravirarea pe carosabil – adică asigură aderenţă maximă. Mai mult de atât, asigură acceleraţie rapidă şi sigură chiar şi pe porţiuni alunecoase ori abrupte. În situaţii critice de condus, sistemul DSC nu trebuie să intervină prea mult. BMW xDrive îmbină toate avantajele unui sistem de tracţiune integrală – tracţiune, stabilitate direcţională şi siguranţă la condus – cu agilitatea caracteristică BMW.

 • Status xDrive

  Un mesaj clar chiar şi în situaţii dificile: statusul xDrive îţi prezintă imaginea de ansamblu. Atunci când conduci pe teren dificil, ai acces la informaţii relevante despre stilul de condus off-road, atât pe panoul de instrumente, cât şi pe Control Display-ul amplasat central. Pe lângă busola uşor de citit (disponibilă doar împreună cu sistemul de navigaţie Professional), sistemul afişează şi informaţii precum unghiul longitudinal şi transversal de înclinare al automobilului – nu doar numeric, ci şi în reprezentarea 3D a automobilului.

ŞASIU.

Maiestuos: datorită ampatamentului lat şi punţii cu cinci braţie, BMW X6 impresionează prin aderenţă remarcabilă. În acelaşi timp, acest model este şi deosebit de confortabil - fără a compromite în niciun fel dinamica de condus.

PACHETE PENTRU SUSPENSIE ADAPTIVĂ.

Adaptează şasiul automobilului tău BMW X6 conform preferinţelor tale. Sunt disponibile patru opţiuni în acest sens.

 • Confort

  Confort maxim la condus, cu păstrarea dinamicii de condus specifice BMW: pachetul„Comfort” pentru suspensia adaptivă îţi permite să reglezi răspunsul din partea sistemului de suspensie şi de amortizare, în orice moment.
  Componentele principale ale pachetului „Comfort” pentru suspensie adaptivă sunt Controlul dinamic al amortizoarelor (DDC - Dynamic Damper Control) şi suspensia pneumatică pentru puntea spate. Setarea standard a fost concepută pentru confort la condus şi la amortizare şi poate fi adaptată prin intermediul sistemului Driving Experience Control. Acesta modifică caracteristicile controlului dinamic al amortizoarelor. Suspensia pneumatică pentru puntea spate este inclusă în pachetul de echipamente şi asigură un nivel ridicat de confort la condus, indiferent de gradul de încărcare al automobilului.
  Dacă doreşti o reglare mai dinamică a suspensiei, sistemul Driving Experience Control îţi oferă drept opţiuni suplimentare modurile Sport şi Sport+. Acestea reglează mai ferm amortizoarele, iar astfel rezultă un răspuns imediat din partea direcţiei şi manevrabilitate sportivă.

 • Dinamică

  Dinamică de condus de ultimă generaţie: pachetul “Dynamic” pentru suspensia adaptivă îţi permite să optimizezi suplimentar potenţialul dinamic al automobilului tău. Controlul dinamic al performanţei (DPC – Dynamic Performance Control), inclus în această opţiune, împreună cu sistemul Dynamic Drive, asigură dinamică de condus foarte sportivă, care se reflectă în răspuns neutru al direcţiei şi în înclinare laterală minimă a caroseriei în viraje – toate acestea cu păstrarea unui nivel ridicat de confort.
  Controlul dinamic al performanţei (DPC - Dynamic Performance Control) distribuie puterea de tracţiune lin între roţile din dreapta şi stânga ale punţii spate. În viraje, spre exemplu, cuplul este crescut pentru roţile din exterior, pentru tracţiune sporită. Rezultatul este dinamică maximă şi stabilitate. În acelaşi timp, sistemul Dynamic Drive asigură ruliu redus, aproape imperceptibil, datorită sistemului de stabilizatori activi de pe puntea spate şi cea faţă.
  În BMW X6 M50d, pachetul „Dynamic” pentru suspensie adaptivă conferă automobilului un plus de sportivitate.

 • Professional

  Ce este mai bun din două lumi: Pachetul „Professional” pentru suspensie adaptivă îmbină componente ale pachetelor „Comfort” şi „Dynamic” şi oferă confort superior la condus, în timp ce dinamica de condus este sporită la maximum. Reglajele suspensiei pot fi configurate individual şi în orice moment, prin intermediul sistemului Driving Experience Control.
  Numeroase tehnologii inovatoare sunt disponibile pentru a sprijini un stil de condus dinamic. De exemplu, sistemul de Control dinamic al performanţei (DPC - Dynamic Performance Control) distribuie puterea în mod egal între roata dreaptă şi cea stângă ale punţii spate. Astfel, atunci când conduci într-un viraj, cuplul aplicat roţii din exteriorul curbei (cea cu tracţiune mai bună) este crescut. Rezultatul este dinamică maximă şi stabilitate optimă. Între timp, sistemul Dynamic Drive reduce ruliul, care este aproape imperceptibil, datorită sistemului de stabilizatori de pe puntea spate şi cea faţă.
  Ruliul redus este o caracteristică pe care şi-o doresc conducătorii auto ce caută confort sporit. Cu cât este mai redusă înclinarea laterală a caroseriei, cu atât este mai confortabilă călătoria. Pe suprafeţe denivelate, caracteristicile amortizoarelor pot fi configurate suplimentar prin intermediul sistemului de Control dinamic al amortizoarelor (DDC - Dynamic Damper Control), pentru confort suplimentar. Suspensia pneumatică a punţii spate este inclusă în acest pachet de echipamente şi asigură un nivel ridicat şi constant de confort la condus, indiferent de gradul de încărcare al automobilului.

 • Suspensie M adaptivă

  Dinamică de condus sporită: suspensia M adaptivă adaugă BMW X6 dinamică de condus suplimentară. Controlul dinamic al amortizoarelor, împreună cu suspensia pneumatică a punţii spate, au fost configurate pentru a oferi caracteristici de condus excepţionale.
  Modurile Sport şi Sport+ sunt disponibile prin intermediul sistemului Driving Experience Control. Aceste moduri conferă manevrabilitate dinamică automobilului, precum şi reglaje mai ferme ale amortizoarelor. În plus, automobilul răspunde mai direct la rotirea volanului sau la apăsarea pedalei de acceleraţie. În modul Sport+, sistemul de Control dinamic al tracţiunii (DTC - Dynamic Traction Control) este de asemenea activat, iar acest lucru permite un stil de condus dinamic şi drifting controlat. La BMW X6 M50d, configurarea standard pentru toate modurile disponibile a fost concepută pentru sportivitate sporită.
  Pentru călătorii lungi şi relaxante, poţi selecta modul Comfort.