CAPTEAZĂ ATENŢIA.

Designul BMW X6.

CAPTEAZĂ ATENŢIA.

Designul BMW X6.

Este momentul să preiei controlul: BMW X6 a fost conceput pentru mobilitate. Acest model emană dinamică de nestăvilit, prin contururi ce inspiră energie şi putere de propulsie. Umerii laţi şi poziţia fermă reflectă genele X ale acestui model, în timp ce linia plafonului în stil coupé subliniază caracterul inconfundabil al BMW X6. Aceasta este combinaţia care face din acest automobil Sports Activity Coupé un model unic.

 

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizatori va fi disponibil din octombrie 2016.

CAPTEAZĂ ATENŢIA.Designul BMW X6.

Este momentul să preiei controlul: BMW X6 a fost conceput pentru mobilitate. Acest model emană dinamică de nestăvilit, prin contururi ce inspiră energie şi putere de propulsie. Umerii laţi şi poziţia fermă reflectă genele X ale acestui model, în timp ce linia plafonului în stil coupé subliniază caracterul inconfundabil al BMW X6. Aceasta este combinaţia care face din acest automobil Sports Activity Coupé un model unic.

 

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizatori va fi disponibil din octombrie 2016.

Read more

DESIGN EXTERIOR.

Lat. Puternic. Dinamic. BMW X6 îmbină postura puternică a unui model X cu sportivitatea unui coupé. Prizele de aer remarcabile din partea frontală impunătoare indică puterea care se ascunde în spatele lor. Grila dublă a radiatorului de dimensiuni mari şi contururi sportive subliniază aspectul atletic al acestui model. Farurile duble şi lămpile de ceaţă, poziţionate pe lăţime pe părţile laterale ale automobilului, adaugă o notă specială. Privită din lateral, silueta sportivă în stil coupé este evidenţiată optic de ramele premium cromate ale geamurilor. Din această perspectivă, recunoşti designul BMW într-o clipită: prima parte a liniei inconfundabile de design se întinde de la carcasele roţilor faţă puternic conturate, până la mânerele portierelor spate. Cea de-a doua parte porneşte de la carcasele roţilor spate şi se îngustează elegant către partea din spate a automobilului. Natura dinamică a BMW X6 devine şi mai evidentă odată cu dezvăluirea părţii spate, care impresionează prin lăţimea proporţiilor. Aici, postura puternică a acestui model este definită de linii orizontale. BMW X6 este pregătit să depăşească orice limită.

DESIGN LUMINI LED.

Exteriorul BMW X6 poate fi complet echipat cu lumini LED - de la farurile şi lămpile de ceaţă faţă până la stopuri.

 • Faruri LED adaptive

  Farurile LED adaptive includ o lumină de accent, inele LED de lumină, funcţie pentru faza scurtă, asistent faza lungă cu funcţie antiorbire, lămpi de ceaţă cu tehnologie LED, lumini pentru viraje, semnalizatoare, lumini de zi şi faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii. Toate funcţiie utlizează tehnologie LED, fără excepţie.
  Lumina îşi adaptează în mod automat distribuţia, pentru a se potrivi vitezei şi unghiului de virare. Culoarea luminii este similară cu lumina zilei şi oferă iluminare optimă şi omogenă a drumului. Acest lucru îmbunătăţeşte vizibilitatea şi elimină oboseala atunci când conduci. Cele patru inele de lumină ale farurilor conferă modelului un aspect aparte, chiar şi în timpul zilei.

 • Lămpi de ceaţă LED

  Lămpile de ceaţă sporesc vizibilitatea pe distanţă mică, în condiţii de ceaţă sau precipitaţii şi îmbunătăţesc siguranţa atunci când conduci noaptea. Pe lângă unghiul larg al razei de acţiune, lămpile de ceaţă se evidenţiază prin culoarea luminii – foarte similară cu lumina naturală din timpul zilei, prin durata lungă de viaţă şi prin consumul redus de energie. Lămpile de ceaţă constituie şi un detaliu de design remarcabil, fiind poziţionate sub farurile rotunde duble din partea frontală a BMW X6.

 • Stopuri cu tehnologie LED

  Stopurile cu elemente de iluminare cu tehnologie LED integral sunt compuse fiecare din două elemente LED de iluminare de înaltă performanţă. Stopurile sunt în formă de L, în mod caracteristic BMW. Acest detaliu de design subliniază identitatea părţii spate şi face ca acest automobil să fie uşor recunoscut drept un model BMW, chiar şi noaptea.
  Elementele de iluminare în formă de L integrate în stopuri completează designul acestora.

DESIGN INTERIOR.

Contururi perfecte. Sportivitate exclusivă. Măiestrie de calitate superioară. Interiorul BMW X6 a fost conceput cu atenţie la fiecare detaliu. În stilul caracteristic BMW, habitaclul este orientat spre conducătorul auto, care se bucură de perspectivă excelentă datorită poziţiei înălţate a scaunelor. Forma sportivă a scaunelor garantează stabilitate optimă, chiar şi în timpul celor mai dinamice călătorii.
Silueta în stil coupé şi contururile care cuprind întregul interior asigură confort permanent pentru toţi ocupanţii automobilului. Suprafeţele interioare luminoase şi întunecate creează contraste puternice, în timp ce materialele de calitate premium şi ornamentele din piele din echiparea standard transmit un mesaj clar: esenţa acestui model este perfecţiunea.

MATERIALE.

Echipamentele şi ornamentele din piele ale BMW X6 sunt de calitate premium. Acestea sunt disponibile în combinaţii expresive de culori. Printre opţiuni se numără partea superioară a panoului de instrumente în piele Nappa moale în negru; în combinaţie cu pachetul Design Pure Extravagance în Cognac/ negru, această opţiune este accentuată de cusăturile contrastante în maro. Partea inferioară a panoului de instrumente este în nuanţă Cognac. Pachetul M Sport include combinaţia piele/ Alcantara în negru şi ornamente interioare în Aluminiu Hexagon. Pielea Dakota este de asemenea disponibilă în diferite culori. Spre exemplu, opţiunea în Roşu Coral cu cusături contrastante în negru, în combinaţie cu ornamentele din aluminiu polişat, creează accente atrăgătoare.

PACHET DE LUMINI CU ILUMINARE AMBIENTALĂ.

Pachetul de lumini include o varietate de surse de iluminat cu LED şi oferă interiorului o ambianţă elegantă, care invită pasagerii să se relaxeze. Luminile „Welcome” (trad. „Bun venit”) iluminează partea din faţă a automobilului şi îl întâmpină pe conducătorul auto. Luminile ambientale evidenţiază atmosfera „lounge” din interiorul automobilului. Nouă programe de iluminat predefinite în albastru, alb şi portocaliu creează o ambinaţă relaxantă în interior, datorită combinaţiei de lumini directe şi indirecte. Sursele de iluminat suplimentare ale pachetului sunt plasate pe ornamente, în spaţiile pentru picioare din partea faţă şi spate, în toate compartimentele şi panourile portierelor, dar şi în alte locuri. Luminile practice pentru citit sunt instalate în partea spate. Alte surse de iluminat cu LED aflate la exterior oferă confort suplimentar în utilizarea zilnică, precum luminile de proximitate cu LED din mânerele portierelor, care se activează la intrarea şi la ieşirea din automobil.