LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X6 M50d: 381 CP, 280 kW.

BMW M Performance

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X6 M50d: 381 CP, 280 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.BMW X6 M50d: 381 CP, 280 kW.

BMW X6 M50d beneficiază de expertiza inginerilor BMW M în realizarea interacţiunii dintre tehnologia sistemului de propulsie şi tehnologia şasiului, cu designul caracteristic. Rezultatul final este un automobil M Performance care oferă dinamică pură, confort şi flexibilitate. Acesta îmbină calităţile modelelor BMW X şi angajamentul faţă de performanţă al BMW M GmbH, iar astfel creează propria clasă de automobile, fără compromisuri.

 

Cifre pentru BMW X6 M50d:
Consum mixt de combustibil: 6,6 l/100 km
Emisii medii de CO₂: 173 g/km

Read more
Design

DESIGNUL M PERFORMANCE AL BMW X6 M50d.

Genele M şi dinamica fără compromis a BMW X6 M50d sunt evidente dintr-o privire: numeroase detalii distincte şi exclusive diferenţiază vizual automobilele M Performance de celelalte automobile ale seriei. Acestea includ gurile de aerisire specifice din spoilerul faţă lat, disponibile în cadrul pachetului M Sport ca echipament standard. Astfel, modelul sport cu 381 CP are aspect impunător. BMW X6 M50d stabileşte noi standarde în segmentul Sports Activity Coupé la exterior şi în interior, datorită dinamicii de condus optimizate, a aspectului atractiv care îţi trezeşte emoţii puternice şi a caracterului unic şi exclusiv.

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW X6 M50d.

Elemente de design

Elemente de design în culoare de accent.

Benzile specifice în Gri Ferric din interiorul gurilor de aerisire ale spoilerului faţă lat oferă BMW X6 M50d aspect şi mai impunător.
Read more
Jante M Double-spoke, tip 468 M

Jante M de 20” Double-spoke, tip 468 M.

Disponibile exclusiv ca echipament opţional pentru modelul M Performance, jantele din aliaj uşor subliniază caracterul sportiv şi exclusivitatea acestui automobil.
Read more
Capace oglinzi exterioare

Capace oglinzi exterioare în culoare de accent.

Capacele curbate ale oglinzilor sunt finisate în culoare Gri Ferric, iar designul aerodinamic al acestora are drept rezultat o rezistenţă foarte mică la fluxul de aer.
Read more
Logo „M”

Logo „M” în crom închis.

Logo-ul „M” în crom închis reprezintă un mod elegant de a sublinia apartenenţa BMW X6 M50d la familia de automobile M Performance.
Read more
Exhaust pipe finishers

Finisaje ţevi de eşapament în formă de trapez.

Aspectul unic al ţevilor de eşapament în crom negru din ambele părţi subliniază caracterul dinamic al automobilului.
Read more
Inscripţionare denumire model

Inscripţionare denumire model în crom închis.

Inscripţionarea denumirii modelului în culoare de accent în partea spate subliniază relaţia strânsă dintre BMW X6 M50d şi modelele BMW M.
Read more
Ornamente praguri portiere

Ornamente praguri portiere cu inscripţionarea denumirii modelului.

Inserţiile exclusive din aluminiu cu inscripţionarea denumirii modelului trezesc dorinţa conducătorului auto şi a pasagerilor de a trăi noi experienţe de condus.
Read more

MOTOR M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DIESEL CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie al BMW X6 M50d inspiră prin îmbinarea dinamicii optime cu eficienţa impresionantă. Acest lucru este posibil şi datorită sistemului turbo de supra-alimentare cu trei etape şi geometrie variabilă a turbinei. Motorul puternic oferă răspuns prompt. Cuplul maxim este garantat chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar plaja de turaţii este foarte largă. În cifre, acest lucru înseamnă: putere de 280 kW (381 CP), cuplu de 740 Nm între 2.000 şi 3.000 rpm, acceleraţie de la 0 până la 100 km/h în 5,2 secunde şi viteză maximă de 250 km/h. În acelaşi timp, consumul mixt de combustibil este de 6,6 litri per 100 km şi emisiile medii de CO₂ sunt de 173 g/km. Datorită tehnologiei Blue Performance, modelul BMW X6 M50d produs în serie respectă standardul EU6 de emisii de noxe.

DINAMICA DE CONDUS M PERFORMANCE A BMW X6 M50d.

Conceptul dinamicii de condus a BMW X6 M50d a fost creat cu gândul la performanţă, cu obiectivul de a oferi mai multă plăcere de a conduce, confort superior şi flexibilitate care te inspiră. Agilitatea şi precizia înaltă în manevrare şi în reglarea optimă a tuturor componentelor sunt resimţite de fiecare dată când automobilul iese din viraje. Inginerii BMW M GmbH au optimizat caracteristicile suspensiei şi ale direcţiei acestui Sports Activity Coupé, până la cel mai mic detaliu.

 • Mai multă sportivitate: suspensia M adaptivă

  Agilitatea caracteristică BMW X6 este accentuată la BMW X6 M50d cu ajutorul suspensiei M adaptive. Printre componentele pachetului de echipamente se află şi sistemul de Control dinamic al amortizoarelor şi suspensia pneumatică pentru puntea spate, cu reglaje specifice pentru condus sportiv. Astfel, beneficiezi şi de control precis în manevrarea automobilului.

 • Mai multă agilitate: pachet „Dynamic” pentru suspensie

  Cu pachetul „Dynamic” pentru suspensia adaptivă, BMW X6 M50d oferă agilitate, precizie şi dinamică optimă. Sistemul „Dynamic Performance Control” (trad. „Controlul dinamic al performanţei”) şi sistemul „Dynamic Drive” garantează răspuns precis al direcţiei şi înclinare laterală minimă a caroseriei în viraje.

 • Mai multă tracţiune: BMW xDrive

  BMW X6 M50d dispune de sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive cu funcţie „Performance Control”, în echiparea standard. Acest lucru îi asigură dinamică, agilitate şi tracţiune maximă. Indiferent de suprafaţa de rulare, acest Sports Activity Coupé urmăreşte cu precizie orice schimbare de direcţie, fără a necesita prea multe intervenţii din partea conducătorului auto pentru menţinerea controlului asupra direcţiei. Pentru a îndeplini cerinţele speciale impuse de dinamica de condus a modelelor BMW M Performance, sistemul pune accent mai mare pe roţile din spate.

Steptronic

TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

La BMW X6 M50d, transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte disponibilă în echiparea standard este responsabilă pentru transferul de putere. Reglajele specifice M Performance ale programelor de schimbare a treptelor de viteză sunt adaptate special, în funcţie de performanţa motorului, iar padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan permit schimbarea vitezelor în mod sportiv. Transmisia dispune şi de funcţie „Launch Control”, care asigură acceleraţie optimă pe orice suprafaţă de drum. Construcţia compactă, greutatea scăzută şi interacţiunea optimă cu funcţia Start Stop motor automată sunt elemente esenţiale pentru consum de combustibil şi emisii de noxe mici.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristici esenţiale ale automobilelor M Performance. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Şi mai multă plăcere de a conduce.

Descoperă toate modelele din gama de automobile M Performance.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.