PUTERNIC ŞI EXPRESIV.

Designul BMW X5.

PUTERNIC ŞI EXPRESIV.

Designul BMW X5.

PUTERNIC ŞI EXPRESIV.Designul BMW X5.

Caracterele puternice sunt uşor de recunoscut. Chiar din prima clipă în care îl vezi, BMW X5 îţi atrage atenţia. Iar atunci când păşeşti înăuntru, te bucuri de fiecare kilometru parcurs în habitaclul de calitate superioară. Poziţia ridicată în scaune, de exemplu, oferă perspectivă optimă asupra drumului şi asupra materialelor de calitate înaltă din interior.

 

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizatori va fi disponibil din octombrie 2016.

Read more

DESIGN EXTERIOR.

Aflat la a treia generaţie, BMW X5 se face instantaneu recunoscut drept un model BMW X, datorită caracteristicilor dinamice şi proporţiilor sale. Totuşi, acest model aduce şi particularităţi noi de design, care vin să-i sublinieze aspectul impunător şi versatilitatea imbatabilă.
Un element cheie al designului optimizat este accentul care se pune pe aerodinamică. Datorită elementelor remarcabile la nivel vizual din părţile faţă, spate şi laterală, forma şi funcţionalitatea se îmbină în mod ideal: prize de aer generoase, elementul „Air Curtain” din şorţul faţă şi noile prize de aer „Air Breather” de pe arcadele roţilor faţă subliniază caracterul sportiv al BMW X5 – şi ajută în acelaşi timp la reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de CO2.
Forma aerodinamică se continuă şi în spate. Eleronul aflat pe montantul D conferă lăţime automobilului şi îmbunătăţeşte traseul fluxului de aer.
În faţă, designul plat şi lat al grilei BMW conferă BMW X5 aspect impunător şi atletic. Grila radiatorului şi farurile creează unitate la nivel optic şi conferă o impresie de fluiditate a designului, în timp ce subliniază ecartamentul lat al automobilului. În acelaşi timp, distanţa mică dintre montantul A şi puntea faţă face ca privirea să curgă şi mai mult spre partea faţă. Iar astfel este evidenţiată şi tracţiunea integrală a automobilului.

DESIGN.

Combinaţia ideală de dinamică puternică, sportivitate impunătoare şi eleganţă exclusivă: designul BMW X5.

DESIGN.

Combinaţia ideală de dinamică puternică, sportivitate impunătoare şi eleganţă exclusivă: designul BMW X5.

DESIGN INTERIOR.

Piele de calitate superioară, suprafeţe rafinate, iluminare ambientală şi confort maxim: pătrunde în interiorul BMW X5, care te învăluie în exclusivitate.

  • Atmosferă elegantă în care te simţi bine

    Caroseria BMW X5 are aspect impunător, iar interiorul este dominat de eleganţă remarcabilă. Liniile orizontale şi suprafeţele contrastante sporesc sentimentul de spaţiozitate. Materialele de calitate superioară şi suprafeţele interioare, combinate cu o gamă extinsă de tapiţerii şi culori, precum şi sistemul de iluminare ambientală, creează un sentiment de bine de neegalat.

  • Design habitaclu

    Limpezimea perspectivei joacă de asemenea un rol esenţial în interiorul BMW X5. Poziţia înălţată a scaunelor, specifică pentru conceptul BMW X, asigură vizibilitate optimă asupra drumului. Toate elementele de operare, inclusiv Controller-ul iDrive Touch cu sistemul opţional de navigaţie Professional şi noul Control Display independent, sunt orientate către conducătorul auto. Iar oglinda interioară cu funcţie antiorbire automată asigură un plus de siguranţă şi confort.

AMBIANŢĂ.

De îndată ce iei loc în BMW X5, un lucru este limpede: perfecţiunea autentică este dovedită de suma tuturor detaliilor. Interiorul spaţios şi luxos te încântă cu selecţia de materiale de cea mai bună calitate şi lucrate cu măiestrie.
Pielea fină întâlneşte decorul elegant – care împreună cu soluţiile individuale de iluminat din pachetul opţional de lumini ambientale creează atmosferă mai mult decât exclusivistă.
Opţional, poţi alege scaunele confort cu reglaj electric pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, care ajută la crearea unui mediu de condus relaxat şi neobositor. Control Display-ul de calitate superioară, împreună cu acustica excelentă a sistemului de sunet surround high-end Bang & Olufsen, fac din orice călătorie în BMW X5 o încântare pentru toate simţurile.

DESIGN LUMINI.

Pachetul de lumini include o varietate de surse de iluminat cu LED şi oferă interiorului o ambianţă elegantă, care invită pasagerii să se relaxeze. Luminile „Welcome” (trad. „Bun venit”) iluminează partea din faţă a automobilului şi îl întâmpină pe conducătorul auto.
Luminile ambientale evidenţiază atmosfera „lounge” din interiorul automobilului. Nouă programe de iluminat predefinite în albastru, alb şi portocaliu creează o ambianţă relaxantă în interior, datorită combinaţiei de lumini directe şi indirecte. Sursele de iluminat suplimentare ale pachetului sunt plasate pe ornamente, în spaţiile pentru picioare din partea faţă şi spate, în toate compartimentele şi panourile portierelor, dar şi în alte locuri. Luminile practice pentru citit sunt instalate în partea spate. Alte surse de iluminat cu LED aflate la exterior oferă confort suplimentar în utilizarea zilnică, precum luminile de proximitate cu LED din mânerele portierelor, care se activează la intrarea şi la ieşirea din automobil.

FARURI LED ADAPTIVE.

Culoarea luminii produsă de farurile LED adaptive este similară cu lumina zilei, iar distribuţia luminii este ajustată automat în funcţie de viteza de condus şi de unghiul de virare.
Farurile LED adaptive cuprind o lumină de accent, inele cu lumină LED, funcţie de fază scurtă, funcţie BMW Selective Beam (funcţie antiorbire pentru faza lungă), lămpi LED de ceaţă, lumini pentru viraje, semnalizatoare, lumini de zi şi faruri adaptive cu control variabil al luminii. Toate funcţiile sunt cu tehnologie LED, fără excepţie.
Distribuţia luminii este ajustată în mod automat, pentru a se potrivi vitezei de condus şi unghiului de virare. Lumina deosebit de strălucitoare este similară cu cea naturală din timpul zilei: pe lângă o iluminare optimă şi omogenă a carosabilului, aceasta îmbunătăţeşte vizibilitatea şi reduce astfel oboseala atunci când conduci pe timp de noapte. Cele patru inele cu lumină LED asigură automobilului un aspect unic, chiar şi în timpul zilei.