CROIT PE MĂSURA NEVOILOR TALE.

Confortul BMW X5.

CROIT PE MĂSURA NEVOILOR TALE.

Confortul BMW X5.

CROIT PE MĂSURA NEVOILOR TALE.Confortul BMW X5.

Plăcerea de a conduce este şi o chestiune de confort. În BMW X5, te bucuri de confort suprem atunci când eşti aşezat(ă) pe unul din scaunele comode, asculţi piesele muzicale perfecte şi beneficiezi de cel mai bun divertisment, în orice moment.


Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizatori va fi disponibil din octombrie 2016.

Read more

FUNCŢIONALITATE.

Spaţiu din belşug şi spaţiu pentru încărcat: transportul obiectelor grele sau voluminoase nu este o problemă pentru BMW X5 – datorită unei game extinse de soluţii de eficientizare a spaţiului.
BMW X5 este versatil atât în interior, cât şi la exterior. Un exemplu este hayonul din două părţi. Partea de sus a acestuia se rabatează şi permite ca obiectele mici şi uşoare să fie depozitate şi apoi scoase în mod confortabil. Partea de jos a hayonului formează o platformă amplă de încărcare, împreună cu podeaua portbagajului.
Cârligul de remorcare poate susţine o greutate între 2,7 şi 3,5 tone (în funcţie de motorul cu care este echipat automobilul) şi oferă în acelaşi timp un grad ridicat de siguranţă. Sistemul de control al stabilităţii pentru remorcă recunoaşte mişcările periculoase de balansare ale remorcii şi activează frânele vehiculului remorcat, pentru a-i reda acestuia stabilitatea.
Versatilitatea este la fel de evidentă şi în interior. Scaunele din spate pot fi rabatate în raport 40:20:40 şi garantează astfel că spaţiul disponibil poate fi maximizat atât pentru pasageri, cât şi pentru bagaje. Obiectele mici pot fi aşezate cu ajutorul pachetul opţional de depozitare, care include un compartiment pentru ochelari, protecţii pentru buzunarele portierelor faţă şi spate, precum şi cârlige, plase sau şine cu inele de prindere în portbagaj.

CONFORT.

Senzaţia de bine este garantată: confortul şi funcţiile BMW X5.

CONFORT.

Senzaţia de bine este garantată: confortul şi funcţiile BMW X5.

SISTEM DE SUNET SURROUND HIGH-END BANG & OLUFSEN.

Echipat cu sistem Dirac Dimensions de procesare a sunetului, sistemul de sunet surround high-end Bang & Olufsen oferă spaţiu generos, care creează un sunet superb.
Sistemul cuprinde 16 difuzoare cu putere de 1.200 de waţi şi include difuzorul central, care se ridică automat din panoul de bord. Acest difuzor de frecvenţă medie utilizează tehnologia Acoustic Lens, pentru sunet de calitate pentru toate locurile.
Poţi selecta dintre două setări: modul „Studio” pentru un sunet clar sau modul „Expanded”, în care spaţiul acustic pare lărgit. Designul individual al luminilor pentru carcasele difuzoarelor creează o experienţă audiovizuală remarcabilă.
Sistemul de sunet surround high-end Bang & Olufsen este disponibil doar împreună cu funcţia TV sau cu sistemul de navigaţie Professional.

AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

Afişajul multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran de 10,25” oferă prezentare impresionantă a instrumentelor rotunde caracteristice BMW, inclusiv informaţii legate de puterea şi cuplul motorului. În acelaşi timp, acesta te ajută să te concentrezi asupra drumului şi afişează informaţii importante de navigaţie, fără a-ţi distrage atenţia.

În panoul de instrumente sunt afişate trei moduri diferite şi funcţiile lor specifice, fiecare cu grafică şi culori caracteristice: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”. În timp ce modul „COMFORT” păstrează aspectul deja familiar al afişajului, în modul „ECO PRO” predomină tonurile de albastru. În acest mod, noile afişaje EfficientDynamics şi distanţa bonus de parcurs te sprijină pentru a găsi cel mai eficient mod de condus. Pe de altă parte, modul „SPORT” este uşor de recunoscut datorită elementelor de culoare roşie. Acesta include şi un afişaj care redă date despre performanţa motorului.

Informaţiile de navigaţie apar pe afişajul de instrumente multifuncţional. Aceste informaţii includ sfaturi din partea Asistentului la drum, precum şi liste ale funcţiilor de divertisment şi de telefonie.

SCAUNE.

Oriunde ai sta în BMW X5, beneficiezi mereu de o poziţie premium – datorită poziţiei înălţate a scaunelor din faţă şi a flexibilităţii aparent infinite a locurilor din spate.
Conducătorul auto şi pasagerul faţă ai BMW X5 se pot bucura atât de poziţia înălţată a scaunelor, caracteristică X, cât şi de scaunele confort din echiparea opţională. Partea superioară a spătarului, lăţimea spătarului, suportul pentru coapse şi înălţimea tetierei - toate pot fi reglate electric, pentru a reduce tensiunea şi oboseala şi pentru a spori confortul general în timpul călătoriei.
Scaunele din spate pot fi rabatate în raport 40:20:40, în funcţie de numărul pasagerilor sau de cantitatea bagajelor transportate. Spaţiul pentru bagaje poate fi extins până la 1.870 de litri.
Scaunele confort din spate disponibile opţional au tapiţerie foarte confortabilă şi permit o gamă extinsă de reglaje. Spre exemplu, cele două scaune de pe exterior au unghiul de înclinare al spătarului reglabil în şase poziţii diferite, care în total oferă 10 grade de înclinare. Scaunele confort pot fi de asemenea mutate cu 80 de milimetri în faţă sau în spate, în raport 60:40. Iar acest lucru permite mai mult spaţiu pentru genunchi sau pentru bagaje, în funcţie de nevoie. Spătarele scaunelor spate pot fi de asemenea rabatate în totalitate, în raport 40:20:40.

SISTEM PROFESSIONAL DE DIVERTISMENT PENTRU LOCURILE SPATE.

SISTEM PROFESSIONAL DE DIVERTISMENT PENTRU LOCURILE SPATE.

Divertisment de cea mai bună calitate.

Sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate asigură divertisment pentru pasagerii locurilor din spate prin cele două monitoare color. Pe cele două monitoare HD de 10,2” cu rezoluţie de 1.280 x 720 pixeli pot fi vizionate filme, prin intermediul Blu-ray player-ului suplimentar sau prin conexiunea HDMI disponibilă în partea spate.

Se pot urmări programe TV, pot naviga pe internet şi pot accesa numeroase pagini online (în funcţie de contractul încheiat cu compania de telefonie mobilă) sau pot conecta MP3 player-e, se pot juca pe consolă şi multe altele. Sunetul este redat prin difuzoare sau prin căşti, inclusiv prin căşti wireless. Sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate poate fi operat comod prin intermediul telecomenzii sau al iconiţelor, care pot fi configurate individual şi care afişează conţinut animat legat de sistemul de navigaţie, funcţii media sau de comunicare, de pachetul pentru comunicare, de funcţia „My vehicle” sau de mesagerie.

Pasagerii locurilor din spate au acces şi la funcţiile de navigaţie, pentru a plănui rute sau pentru a oferi sugestii (dacă automobil este echipat cu un sistem de navigaţie).

 

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Un pachet care îmbină service-ul şi întreţinerea, creat special pentru tine.

BMW Service Inclusive este primul pas spre libertatea care nu cunoaşte limite. Acesta este un pachet de service care acoperă toate lucrările de service şi întreţinere esenţiale.
BMW Service Inclusive cuprinde toate lucrările de service şi întreţinere, realizate regulat pentru o perioadă de timp predefinită sau până la atingerea unui anumit număr de kilometri. Garanţia acoperă: service ulei plus completare (condiţie: service-ul de ulei trebuie să fie realizat la un dealer BMW autorizat), înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare menţionate în cartea de service.