LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X5 M50d: 381 CP, 280 kW.

BMW M Performance

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X5 M50d: 381 CP, 280 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.BMW X5 M50d: 381 CP, 280 kW.

BMW X5 M50d beneficiază de expertiza inginerilor BMW M în realizarea interacţiunii dintre tehnologia sistemului de propulsie şi tehnologia şasiului, cu designul caracteristic. Rezultatul final este un automobil M Performance care oferă dinamică pură, confort şi flexibilitate. Acesta îmbină calităţile modelelor BMW X şi angajamentul faţă de performanţă al BMW M GmbH, iar astfel creează propria clasă de automobile, fără compromisuri.


Cifre pentru BMW X5 M50d:
Consum mixt de combustibil: 6,6 l/100 km
Emisii medii de CO₂: 173 g/km

Read more
Design

DESIGNUL M PERFORMANCE AL BMW X5 M50d.

În plus faţă de componentele M Performance exclusive, BMW X5 M50d are şi echipamente din pachetul M Sport. Gurile de aerisire specifice din spoilerul faţă lat oferă acestui automobil Sports Activity Vehicle aspect impunător. Caracteristica inovatoare a M GmbH se reflectă şi în interacţiunea perfectă dintre toate componentele acestui automobil M Performance, cu design vizual şi tehnic orientat spre dinamică fără compromis.

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW X5 M50d.

BMW X5 M50d are cu siguranţă aspect unic: caracterul inconfundabil al acestui automobil este dat de capacele oglinzilor exterioare în Gri Ferric, de logo-ul „M” în crom închis şi de componentele exclusive ale pachetului M Aerodinamic în Gri Ferric. Finisajele ţevii de eşapament în formă de trapez sunt în crom negru, iar inscripţionarea denumirii modelului în crom închis subliniază relaţia strânsă cu M GmbH şi scoate în evidenţă interiorul automobilului. Conducătorul auto şi pasagerii sunt întâmpinaţi de pragurile portierelor care au inscripţionată denumirea modelului, iar fiecare schimbare dintr-o treaptă de viteză într-alta scoate în evidenţă logo-ul „M” plasat pe schimbătorul de viteze al transmisiei Steptronic Sport cu 8 trepte.

MOTOR M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DIESEL CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul dispune de sistem de injecţie directă „Common Rail” şi de sistem turbo de supra-alimentare cu trei etape şi geometrie variabilă a turbinei. Acesta oferă răspuns prompt, cuplu maxim chiar şi la turaţii mici ale motorului şi spectru larg de turaţii.

 

Dinamica remarcabilă este dată de caracteristicile motorului – cuplu de 740 Nm, putere maximă de 280 kW (381 CP) şi acceleraţie de la 0 până la 100 km/h în doar 5,3 secunde. Performanţa impresionantă a motorului asigură consum mixt de combustibil de 6,6 l/100 km şi emisii de CO₂ de 173 g/km, iar astfel creează un raport dinamică-eficienţă optim şi subliniază încă o dată puterea de inovaţie a BMW.

DINAMICA DE CONDUS M PERFORMANCE A BMW X5 M50d.

Conceptul dinamicii de condus a BMW X5 M50d a fost creat cu gândul la performanţă, cu obiectivul de a oferi mai multă plăcere de a conduce, confort superior şi flexibilitate care te inspiră. Agilitatea şi precizia înaltă în manevrare şi în reglarea optimă a tuturor componentelor sunt resimţite de fiecare dată când automobilul iese din viraje. Inginerii BMW M GmbH au optimizat caracteristicile suspensiei şi ale direcţiei acestui Sports Activity Vehicle, până la cel mai mic detaliu.

 • Mai multă sportivitate: suspensia M adaptivă

  Agilitatea caracteristică BMW X5 este accentuată la BMW X5 M50d cu ajutorul suspensiei M adaptive. Printre componentele pachetului de echipamente se află şi sistemul de Control dinamic al amortizoarelor şi suspensia pneumatică pentru puntea spate, cu reglaje specifice pentru condus sportiv. Astfel, beneficiezi şi de control precis în manevrarea automobilului.

 • Mai multă agilitate: pachet „Dynamic” pentru suspensie

  Cu pachetul „Dynamic” pentru suspensia adaptivă, BMW X5 M50d oferă agilitate, precizie şi dinamică optimă. Sistemul „Dynamic Performance Control” (trad. „Controlul dinamic al performanţei”) şi sistemul „Dynamic Drive” garantează răspuns precis al direcţiei şi înclinare laterală minimă a caroseriei în viraje.

 • Mai multă tracţiune: BMW xDrive

  BMW X5 M50d dispune de sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive cu funcţie „Performance Control”, în echiparea standard. Acest lucru îi asigură dinamică, agilitate şi tracţiune maximă. Indiferent de suprafaţa de rulare, acest Sports Activity Vehicle urmăreşte cu precizie orice schimbare de direcţie, fără a necesita prea multe intervenţii din partea conducătorului auto pentru menţinerea controlului asupra direcţiei. Pentru a îndeplini cerinţele speciale impuse de dinamica de condus a modelelor BMW M Performance, sistemul pune accent mai mare pe roţile din spate.

Steptronic

TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

La BMW X5 M50d, transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte disponibilă în echiparea standard este responsabilă pentru transferul de putere. Reglajele specifice M Performance ale programelor de schimbare a treptelor de viteză sunt adaptate special, în funcţie de performanţa motorului, iar padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan permit schimbarea vitezelor în mod sportiv. Transmisia dispune şi de funcţie „Launch Control”, care asigură acceleraţie optimă pe orice suprafaţă de drum. Construcţia compactă, greutatea scăzută şi interacţiunea optimă cu funcţia Start Stop motor automată sunt elemente esenţiale pentru consum de combustibil şi emisii de noxe mici.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristicile esenţiale ale automobilelor M Performance. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Şi mai multă plăcere de a conduce.

Descoperă toate modelele din gama de automobile M Performance.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.