REZULTAT AL PROGRESULUI CONTINUU.

BMW X5.

REZULTAT AL PROGRESULUI CONTINUU.

BMW X5.

REZULTAT AL PROGRESULUI CONTINUU.BMW X5.

Putere maximă în kW (CP), la 1/min. (50i)

330 (450)/ 5.500 - 6.000

Consum mixt, în l/100 km (50i)

9,6 - 9,7

Emisii de CO2, în g/km (50i)

224 - 226

Capacitate portbagaj

650 - 1.870

Aflat la a treia generaţie, BMW X5 depăşeşte încă o dată toate aşteptările – ca Sports Activity Vehicle (SAV) ce oferă lux remarcabil în toate domeniile unde există cerinţe înalte. Acest lucru este garantat de numeroase tehnologii inteligente care cresc eficienţa, dinamica de condus, confortul şi flexibilitatea până la un nivel cu totul nou – atât on-road, cât şi off-road.

 

Imaginile cu BMW X5 xDrive40e iPerformance prezintă noul design BMW iPerformance, care va fi disponibil începând cu al doilea semestru al anului 2016.

Descoperă BMW X5 cu tehnologie eDrive

Dinamică de condus.

Dinamica de condus a BMW X5 îţi oferă plăcere de a conduce de fiecare dată când te afli la volan - atât în viraje, cât şi la viteze mari. Sistemul de asistare a conducătorului auto asigură contact permanent cu suprafaţa de rulare, fie că este vorba de viraje strânse, de coborâri abrupte sau de viteze ridicate.
Read more

Confort.

Plăcerea de a conduce este şi o chestiune de confort. În interiorul BMW X5, beneficiezi de confort ridicat, de sunet excelent şi de divertisment de calitate, în orice moment.
Read more

Design.

Caracterul puternic este uşor de recunoscut. Încă de la prima vedere, BMW X5 atrage toate privirile prin aspectul său unic. În interior, savurezi fiecare kilometru în habitaclul de calitate premium. Poziţia înaltă a scaunelor, de exemplu, oferă vizibilitate optimă pe şosea, în timp ce materialele interioare îţi oferă o senzaţie foarte plăcută la atingere.
Read more