FACE IMPRESIE BUNĂ – ATÂT ÎN INTERIOR, CÂT ŞI LA EXTERIOR.

Confortul şi funcţionalitatea BMW X4.

Exteriorul BMW X4 impresionează prin linia elegantă a plafonului, în stil coupé. Interiorul te întâmpină cu funcţionalitate de neegalat şi confort. Bancheta spate cu spătar rabatabil în raport 40:20:40 permite extinderea spaţiului din interior în funcţie de cerinţele individuale de transport.

ACCES CONFORT.

ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de folosit – sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a fi nevoie să utilizezi cheia automobilului. Cheia, care se poate afla în buzunarul de la pantaloni sau în servietă, este recunoscută în mod automat de îndată ce te apropii de automobilul tău. Odată ce portiera a fost deblocată în mod automat, poţi intra şi porni motorul prin apăsarea butonului Start/ Stop motor. Sistemul de Acces confort include şi funcţie „Smart Opener”. O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate este suficientă pentru ca senzorul să deschidă capacul portbagajului, care se deblochează şi se deschide automat, fără a fi atins.
Iar pentru un plus de siguranţă, sistemul de Acces confort permite accesul doar după identificarea cheii automobilului.

SPAŢIOZITATE.

În ciuda designului exterior în stil coupé, interiorul BMW X4 este excepţional de spaţios şi funcţional. Pe lângă materialele de calitate superioară, în interior vei găsi şi posibilităţi practice de depozitare, precum şi spaţiu generos, care să le asigure pasagerilor tăi un sentiment reconfortant de bine. Funcţionalitatea în cifre: cinci locuri, banchetă spate cu spătar rabatabil în raport 40:20:40 şi portbagaj ce poate găzdui de la 500 până la 1.400 de litri de bagaje. Căptuşeala portbagajului şi pachetul opţional de depozitare, care include plase de depozitare, chingi de fixare şi podea reversibilă antiaderentă, sporesc confortul şi aspectul practic al acestui automobil deosebit în utilizarea de zi cu zi.

SISTEM DE ÎNCĂLZIRE AUXILIARĂ.

Sistemul de încălzire auxiliară cu temporizator permite încălzirea spaţiului pentru pasageri în mod individual atunci când temperatura la exterior este scăzută, fără a porni motorul. În plus, geamurile nu mai îngheaţă şi nu se mai aburesc.

Sistemul de încălzire auxiliară se poate regla sau porni prin intermediul unei telecomenzi separate, al aplicaţiei „BMW Connected” sau prin Controller-ul iDrive. Un dispozitiv de încălzire a apei îndeplineşte funcţia de sursă de încălzire. Acesta primeşte energie de la sistemul de alimentare. Motorul rece este de asemenea preîncălzit de către dispozitiv. Astfel, consumul de combustibil scade în timpul fazei de încălzire a motorului. Sistemul de încălzire auxiliară se poate activa automat la o anumită temperatură preselectată sau atunci când temperatura din exterior scade sub 15°C. De asemenea, acesta poate fi pornit manual la orice altă temperatură. La temperaturi mai ridicate, funcţia de ventilaţie asigură temperatură confortabilă şi răcoroasă în habitaclu.

DESCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

De obicei, atunci când vrei să deschizi portbagajul după o sesiune de cumpărături, trebuie să cauţi cheia prin buzunare sau genţi şi astfel să stai în picioare cu mâinile pline de cumpărături. Dar chiar trebuie? Nu, acum nu mai este cazul: sistemul inovator de Acces confort îţi permite să deschizi hayonul fără a-l atinge.

O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate permite senzorului să deschidă hayonul. Apoi, acesta se deblochează şi se deschide automat. Senzori instalaţi la diferite înălţimi în bara de protecţie spate detectează mişcarea de picior a persoanei şi deschid portbagajul. Cu această funcţie inovatoare, parte a pachetului BMW ConnectedDrive, deschiderea şi încărcarea portbagajului devin mai comode. Sistemul nu permite accesul decât dacă identifică cheia automobilului.