LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X4 M40i: 360 CP, 265 kW.

BMW M Performance

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X4 M40i: 360 CP, 265 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.BMW X4 M40i: 360 CP, 265 kW.

BMW X4 M40i reprezintă o combinaţie unică de performanţă şi flexibilitate. Acest Sports Activity Coupé are motor cu 6 cilindri şi putere de 360 CP, pentru a-ţi oferi mai multă libertate. Designul sofisticat, tracţiunea optimă şi dinamica de condus maximă scot în evidenţă originile M ale automobilului. Caracteristicile sale de condus te inspiră prin dinamică remarcabilă şi cel mai înalt grad de confort în utilizarea de zi cu zi.

 

Cifre pentru BMW X4 M40i:
Consum mixt de combustibil: 8,6 l/100 km
Emisii medii de CO₂: 199 g/km

Design

Designul M Performance al BMW X4 M40i.

Genele M se regăsesc în designul BMW X4 M40i şi conferă automobilului aspect dinamic dintr-o privire. Aspectul sportiv este creat cu ajutorul detaliilor individualizate, exclusive. Printre acestea se numără componente precum pachetul M Sport din echiparea standard şi adaptări specifice ale barelor de protecţie faţă şi spate. Interiorul BMW X4 M40i te învăluie, de asemenea, într-o atmosferă sportivă. Materialele de calitate înaltă şi designul caracteristic M demonstrează atenţia deosebită la detalii şi cresc plăcerea ta de a conduce.

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW X4 M40i.

Elemente de design în culoare de accent.

Benzile specifice în Gri Ferric din interiorul gurilor de aerisire, spoilerul faţă lat şi lamelele grilei radiatorului oferă BMW X4 M40i aspect şi mai impunător.

Jante M de 20” Double-spoke, tip 680 M.

BMW X4 M40i este recunoscut imediat datorită designului exclusiv al jantelor din aliaj uşor de 20” Double-spoke, bicolore, disponibile opţional. Dimensiunea jantelor este de 8,5 J x 20 în faţă şi de 10 J x 20 în spate şi au anvelope ultra-performante.

Capace oglinzi exterioare în culoare de accent.

Capacele curbate ale oglinzilor sunt finisate în Gri Ferric, iar designul aerodinamic al acestora are drept rezultat o rezistenţă foarte mică la fluxul de aer.

Logo „M” în crom închis.

Logo-ul „M” în crom închis reprezintă un mod elegant de a sublinia apartenenţa BMW X4 M40i Coupé la familia de automobile M Performance.

Sistem sport de evacuare în crom negru.

Sistemul de evacuare exclusiv cu control inteligent al evacuării este imediat recunoscut datorită ţevilor de eşapament în crom închis, care îi oferă aspect elegant.

Inscripţionare denumire model în crom închis.

Inscripţionarea denumirii modelului în culoare de accent în partea spate subliniază relaţia strânsă dintre BMW X4 M40i şi modelele BMW M.

Ornamente praguri portiere cu inscripţionarea denumirii modelului.

Inserţiile exclusive din aluminiu cu inscripţionarea denumirii modelului trezesc dorinţa conducătorului auto şi a pasagerilor de a trăi noi experienţe de condus.

Inscripţionare denumire model în habitaclu.

În câmpul vizual al conducătorului auto sunt plasate elemente sportive, de exemplu inscripţionarea digitală a denumirii modelului sub turometru.

Motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Pentru a îndeplini cerinţele de dinamică superioară ale automobilelor M Performance, motorul cu 6 cilindri a fost optimizat prin integrarea unor componente din motoarele de înaltă performanţă prezentate în 2014 pentru modelele BMW M3 şi BMW M4. Unitatea de propulsie cu arbore cotit din oţel forjat are cuplu maxim de 465 Nm, disponibil între 1.350 şi 5.250 rpm. Acest motor cu capacitate de 3.0 litri are putere maximă de 265 kW (360 CP) între 5.800 şi 6.000 rpm. Astfel, BMW X4 M40i accelerează de la 0 până la 100 km/h în doar 4,9 secunde.

 • Sunet M Performance captivant

  Sistemul de evacuare al BMW X4 M40i este imediat recunoscut datorită ţevilor de eşapament în crom negru din ambele părţi. În plus faţă de sistemul inteligent de control al evacuării, optimizările importante includ sistem de evacuare cu flux dublu optimizat pentru direcţionarea presiunii în partea din spate a caroseriei, reglat acustic pentru o experienţă specifică M Performance. În funcţie de modul de condus şi de situaţie, sunetul captivant accentuează caracterul sportiv al BMW X4.

DINAMICA DE CONDUS M PERFORMANCE A BMW X4 M40i.

Datorită numeroaselor îmbunătăţiri, BMW X4 M40i impresionează prin dinamica de condus specifică automobilelor M Performance. Reglajele complexe ale suspensiei optimizează proprietăţile dinamice laterale şi longitudinale ale acestui Sports Activity Coupé exclusivist. Numeroase sisteme au fost adaptate pentru dinamica de condus caracteristică automobilelor M Performance, de exemplu sistemul xDrive cu accent mai mare pe roţile din spate, sistemul de control electronic al amortizoarelor şi direcţia sport variabilă.

 • Mai dinamică: suspensia sport

  Suspensia sport cu reglaje speciale a noului BMW X4 M40i promite dinamică de condus la cel mai înalt nivel, datorită arcurilor şi stabilizatorilor ranforsaţi, dar şi a carosajului punţii faţă (unghiul de cădere) care a fost mărit. Amortizoarele adaptive şi sistemul de tracţiune integrală beneficiază de parametri mai dinamici, iar astfel senzaţia de condus oferită de acest automobil este asemănătoare cu cea a unui coupé sport. Revenirea automată a direcţiei la poziţia neutră şi stabilitatea crescută a automobilului în viraje îţi oferă plăcere maximă de a conduce.

 • Mai multă agilitate: direcţia sport variabilă

  Pentru un stil de condus direct şi agil, direcţia sport variabilă reacţionează la unghiul volanului cu diverse valori pentru direcţie, indiferent de viteza curentă. Unghiul de virare mai amplu scade mişcările volanului şi îmbunătăţeşte manevrabilitatea în viraje înguste, atunci când adopţi un stil de condus mai sportiv. Însă calităţile direcţiei ies în evidenţă şi în timpul parcării, al virajelor sau al manevrării: pentru unghiuri de virare mici, sistemul oferă stabilitate direcţională excelentă şi grad ridicat de precizie din partea direcţiei.

 • Mai multă tracţiune: BMW xDrive

  BMW X4 M40i dispune de sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive cu funcţie „Performance Control”, în echiparea standard. Acesta reglează modul variabil de distribuţie a forţei de propulsie între cele două roţi din spate, iar astfel dinamica, tracţiunea şi agilitatea sunt îmbunătăţite considerabil. Indiferent de suprafaţa de rulare, acest Sports Activity Coupé urmăreşte cu precizie orice schimbare de direcţie, fără a fi nevoie de prea multe intervenţii din partea conducătorului auto pentru menţinerea controlului asupra direcţiei. Pentru a îndeplini cerinţele speciale impuse de dinamica de condus a modelelor BMW M Performance, sistemul pune accent mai mare pe roţile din spate.

 • Mai multă sportivitate: anvelopele ultra-performante

  Anvelopele influenţează caracteristicile sportive ale automobilului. Jantele M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 680 M, bicolore, cu anvelope Michelin Pilot Super Sport sunt disponibile la cerere. Anvelopele mixte ultra-performante (faţă 245/40 R20, spate 275/35 R20) îmbunătăţesc semnificativ dinamica automobilului.

  În echiparea standard sunt disponibile jantele de 19” cu anvelope runflat mixte Michelin Primacy. Jantele M din aliaj uşor Double-spoke, tip 622 M (faţă 245/45 R19, spate 275/40 R19) transferă aproape integral performanţa BMW X4 M40i direct pe carosabil.

Steptronic

TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi padele de schimbare a vitezelor pe volan, disponibilă în echiparea standard, permite schimbarea vitezelor în mod sportiv sau comod. Trenul de rulare este conectat direct, iar împreună cu funcţia „Launch Control” inclusă în echiparea standard, permite acceleraţie maximă încă de la plecarea de pe loc. Mai mult, discurile de frână mai mari de pe puntea faţă şi optimizarea aliniamentului plăcuţelor de frână la toate cele patru roţi asigură putere de decelerare remarcabilă, chiar şi în cele mai sportive situaţii de condus.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristicile esenţiale ale automobilelor M Performance. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Şi mai multă plăcere de a conduce.

Descoperă toate modelele din gama de automobile M Performance.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.