LIBERTATE MAXIMĂ.

BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

LIBERTATE MAXIMĂ.

BMW X3 M40i.

LIBERTATE MAXIMĂ.BMW X3 M40i.

Îţi accelerează pulsul: BMW X3 M40i are putere de 354 CP şi beneficiază de genele inconfundabile ale familiei M Performance, pentru a depăşi toate limitele. Agilitatea impresionantă, manevrabilitatea foarte precisă şi gradul înalt de stabilitate pe orice suprafaţă de drum îl transformă în liderul de necontestat al clasei sale de automobile.

 

BMW X3 M40i (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 206 – 207

Read more

CREŞTE NIVELUL DE ADRENALINĂ.

CREŞTE NIVELUL DE ADRENALINĂ.

Putere inegalabilă şi acceleraţie impresionantă: motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW X3 M40i propulsează automobilul de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde. Cuplul maxim de 500 Nm şi răspunsul direct al motorului creează o experienţă de condus complet nouă, iar adrenalina este garantată.

Read more

PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE.

PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE.

Puternic, dinamic şi foarte agil: experienţa de condus oferită de BMW X3 M40i îmbină performanţa pură cu plăcerea intensă de a conduce. Este pregătit pentru a înfrunta orice provocare. Toate componentele acestui automobil sunt create în mod sistematic pentru a oferi performanţă maximă, în timp ce caracteristicile de condus excepţionale, reglajele sportive ale suspensiei M sport şi sistemul dinamic de tracţiune integrală transferă în mod lin performanţa impresionantă a motorului către şosea – în orice moment. Atunci când este necesar, frânele M sport asigură oprirea completă a automobilului în doar câteva secunde. Descoperă manevrabilitatea şi tracţiunea BMW X3 M40i.

Read more

ASPECT CAPTIVANT.

BMW X3 M40i îţi atrage atenţia, încă din prima clipă, datorită culorii exterioare caracteristice în Gri Cerium, care este creată exclusiv pentru modelele M Performance. Printre componentele care te inspiră se numără secţiunea frontală impresionantă cu grila dublă a radiatorului în Gri Cerium şi prizele de aer mari. Partea spate te captivează cu ţevile de eşapament duble puternice, finisate în negru cromat pe fiecare parte. Impresia remarcabilă creată de acest automobil este completată de capacele oglinzilor exterioare în culoare de accent şi de jantele M exclusive din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 718 M.

DESIGNUL INTERIOR EXCLUSIVIST AL BMW X3 M40i.

Interiorul BMW X3 M40i evidenţiază standardul de performanţă fără compromis al acestui model. Chiar înainte de a lua loc în automobil, pragurile exclusive al portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului M Performance atrag atenţia în mod clar asupra ADN-ului sportiv al acestui automobil. Habitaclul orientat spre conducătorul auto te impresionează prin distanţa scurtă de la volan până la toate funcţiile cheie. În acelaşi timp, toate informaţiile relevante pentru conducătorul auto sunt afişate pe panoul de instrumente foarte modern cu inscripţionarea digitală a denumirii modelului. Mai mult, scaunele sport din piele de înaltă calitate reprezintă o sursă de inspiraţie constantă, datorită formei ergonomice perfecte şi a aspectului sportiv şi elegant.

PLĂCEREA INTENSĂ DE A CONDUCE.

BMW MPerformance

PLĂCEREA INTENSĂ DE A CONDUCE.

Datorită designului rafinat, modelele M Performance dau dovadă de stil excepţional şi de sportivitate accentuată şi te impresionează prin sistemul de propulsie puternic – componenta cea mai performantă a fiecărui model. În plus, acestea asigură dinamică de condus remarcabilă, fără a face compromis în ceea ce priveşte confortul. Automobilele M Performance îţi oferă plăcere intensă de a conduce.

Read more

IMAGINI ŞI VIDEOCLIPURI.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.