FĂRĂ LIMITE – PÂNĂ LA LINIA DE SOSIRE.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW X3.

FĂRĂ LIMITE – PÂNĂ LA LINIA DE SOSIRE.Dinamica de condus şi eficienţa BMW X3.

BMW X3 are o misiune clară: să îmbine în mod optim dinamica şi siguranţa, astfel îţi oferă confort maxim în timpul condusului şi siguranţă deplină, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile sau pe suprafeţe alunecoase. Experienţa de condus excepţională de care vei beneficia la volanul acestui automobil este indicată de cuplul înalt, dar şi de tracţiunea şi agilitatea impresionante. Cu alte cuvinte: în BMW X3, călătoria se încheie doar acolo unde doreşti tu.


BMW X3 M40i (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 206 – 207

Citeşte în continuare

DINAMICĂ FĂRĂ COMPROMIS – PE ORICE TIP DE TEREN.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

DINAMICĂ FĂRĂ COMPROMIS – PE ORICE TIP DE TEREN.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

PUTERE IMPRESIONANTĂ.

PUTERE IMPRESIONANTĂ.

Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie agilă a puterii şi asigură consum mic de combustibil, datorită tehnologiilor inovatoare precum turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistemul de injecţie directă Common Rail. Motorul oferă putere maximă de 190 kW (258 CP) şi cuplu maxim impresionant de 560 Nm.

Read more

REZISTENŢĂ SCĂZUTĂ. PENTRU PROGRES RAPID.

REZISTENŢĂ SCĂZUTĂ. PENTRU PROGRES RAPID.

BMW X3 este mai uşor şi are coeficient optim de frecare, datorită construcţiei uşoare inteligente şi a măsurilor aerodinamice cu reglaje precise. Ambele capabilităţi au impact pozitiv asupra dinamicii foarte agile, a eficienţei şi a consumului de combustibil. Printre echipamentele aerodinamice se numără designul părţii spate cu margini ieşite în afara caroseriei, oglinzile exterioare optimizate aerodinamic şi prizele de aer „Air Curtain” din spoilerul faţă. Controlul prizelor de aer din grila radiatorului cu sistem de redirecţionare a fluxului de aer este unic – atunci când nu este necesară o cantitate foarte mare de aer pentru răcire, una dintre prizele de aer rămâne închisă în mod automat, iar astfel aerodinamica automobilului creşte.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Profită la maximum de fiecare litru de combustibil cu BMW EfficientDynamics: beneficiezi de performanţă îmbunătăţită, eficienţă şi experienţă de condus impresionantă. Mai mult, inovaţiile tehnice scad consumul de combustibil în timp ce cresc plăcerea de a conduce şi îţi oferă dinamica de condus uimitoare caracteristică tuturor modelelor BMW.

Read more

SISTEME DE ASISTARE.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.