STABILITATE DIRECŢIONALĂ PRIN SIMPLA APĂSARE A UNUI BUTON.

Copilotul BMW personal cu Driving Assistant Plus.

STABILITATE DIRECŢIONALĂ PRIN SIMPLA APĂSARE A UNUI BUTON.

Copilotul BMW personal cu Driving Assistant Plus.

DETALIILE ESENŢIALE PENTRU CONDUS LA ÎNDEMÂNĂ.

Concept de operare inovator.

Noul concept de operare al BMW X3 te inspiră cu funcţia de ghidare foarte intuitivă pentru utilizatori. Butoanele de control poziţionate clar şi distanţele foarte scurte dintre acestea şi volan duc experienţa de condus la un nivel superior: funcţiile specifice pot fi operate prin intermediul sistemului inteligent de comanda vocala de la BMW şi al funcţiilor „BMW Gesture Control” şi „BMW Touch Control”. Trebuie doar să foloseşti gesturi precum „glisare” sau „indicare” în zona de detectare de deasupra consolei centrale din partea faţă pentru a controla apelurile telefonice şi sistemul de navigaţie.
Citeşte în continuare

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, iar astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Citeşte în continuare

Control Display de 12”.

Afişajul de instrumente multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran cu diagonală de 12” permite vizualizarea informaţiilor legate de experienţa de condus într-un mod inedit. Pe panoul de instrumente se pot selecta trei moduri diferite de condus, fiecare cu afişaj specific – fiecare mod de condus are propria schemă de culori şi grafică: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”.
Citeşte în continuare

BMW M PERFORMANCE.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.