STABILITATE DIRECŢIONALĂ PRIN SIMPLA APĂSARE A UNUI BUTON.

Copilotul BMW personal cu Driving Assistant Plus.

STABILITATE DIRECŢIONALĂ PRIN SIMPLA APĂSARE A UNUI BUTON.

Copilotul BMW personal cu Driving Assistant Plus.

DETALIILE ESENŢIALE PENTRU CONDUS LA ÎNDEMÂNĂ.

Concept de operare inovator.

Noul concept de operare al BMW X3 te inspiră cu funcţia de ghidare foarte intuitivă pentru utilizatori. Butoanele de control poziţionate clar şi distanţele foarte scurte dintre acestea şi volan duc experienţa de condus la un nivel superior: funcţiile specifice pot fi operate prin intermediul sistemului inteligent de comanda vocala de la BMW şi al funcţiilor „BMW Gesture Control” şi „BMW Touch Control”. Trebuie doar să foloseşti gesturi precum „glisare” sau „indicare” în zona de detectare de deasupra consolei centrale din partea faţă pentru a controla apelurile telefonice şi sistemul de navigaţie.
Read more

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, iar astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Read more

Control Display de 12”.

Afişajul de instrumente multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran cu diagonală de 12” permite vizualizarea informaţiilor legate de experienţa de condus într-un mod inedit. Pe panoul de instrumente se pot selecta trei moduri diferite de condus, fiecare cu afişaj specific – fiecare mod de condus are propria schemă de culori şi grafică: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”.
Read more

BMW M PERFORMANCE.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/ 2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Moldova, iar autonomia este calculată în funcţie de dimensiunile jantelor şi anvelopelor selectate.

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Pkw-EnVKV şi este bazată pe cifrele pentru consum de combustibil şi emisii de CO2 stabilite conform ciclului NCEC pentru clasificare.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi.