DORINŢA DE A DESCOPERI ÎNTÂLNEŞTE CONFORTUL.

Confortul şi funcţionalitatea BMW X1.

DORINŢA DE A DESCOPERI ÎNTÂLNEŞTE CONFORTUL.

Confortul şi funcţionalitatea BMW X1.

Companionul perfect pentru expediţia ta în necunoscut: interiorul BMW X1 îşi întâmpină pasagerii cu poziţia înaltă a scaunelor, care oferă cea mai bună privelişte posibilă şi de care te bucuri în timp ce eşti înconjurat(ă) de materiale de calitate înaltă. Având manevrabilitate intuitivă şi utilizare flexibilă a spaţiului, BMW X1 este partenerul ideal pentru toate planurile tale de viitor.

DORINŢA DE A DESCOPERI ÎNTÂLNEŞTE CONFORTUL.Confortul şi funcţionalitatea BMW X1.

Companionul perfect pentru expediţia ta în necunoscut: interiorul BMW X1 îşi întâmpină pasagerii cu poziţia înaltă a scaunelor, care oferă cea mai bună privelişte posibilă şi de care te bucuri în timp ce eşti înconjurat(ă) de materiale de calitate înaltă. Având manevrabilitate intuitivă şi utilizare flexibilă a spaţiului, BMW X1 este partenerul ideal pentru toate planurile tale de viitor.

Read more

POZIŢIE ÎNALTĂ A SCAUNULUI CONDUCĂTORUL AUTO.

Poziţia înaltă a scaunelor BMW X1 îţi oferă o serie de beneficii. Pe primul loc este faptul că atât conducătorul auto, cât şi pasagerii, se bucură de o privelişte extraordinară de jur împrejur, iar acest lucru sporeşte şi siguranţa în trafic. Un beneficiu suplimentar este faptul că intrarea şi ieşirea din BMW X1 sunt foarte comode pentru toţi pasagerii. Şi nu în cele din urmă, această poziţie a scaunelor îţi permite să apreciezi proporţiile deosebit de generoase ale interiorului: cu suprafeţele mari ale geamurilor şi cu plafonul panoramic din sticlă disponibil opţional, perspectiva creează senzaţia de spaţiu amplu.

SPAŢIOZITATE.

BMW X1 impresionează în viaţa urbană de zi cu zi prin dimensiunile sale exterioare compacte. În spatele acestora se ascunde mult mai mult decât ţi-ai putea imagina. Datorită liniei înalte a plafonului, forma caroseriei caracteristică unui automobil SAV creează senzaţia de spaţiu şi te invită să păşeşti înăuntru. Alte elemente care contribuie la crearea senzaţiei de spaţiu foarte amplu sunt perspectiva foarte clară pe care ţi-o oferă poziţia înaltă a scaunelor şi suprafeţele mari ale geamurilor de jur împrejur. Şi totuşi, această impresie pe care o creează BMW X1 nu este pur subiectivă: spaţiul de 56 cm pentru picioare din partea spate oferă confort pe distanţe lungi, chiar şi pentru pasagerii înalţi.

SPĂTAR RABATABIL PENTRU SCAUNUL PASAGERULUI FAŢĂ.

Spătarul rabatabil al scaunului pasagerului faţă este dovada flexibilităţii deosebite şi a designului foarte bine gândit. Spătarul se poate rabata foarte uşor în faţă, complet, iar astfel creează o suprafaţă practic plană. Acest lucru permite transportul obiectelor lungi şi al echipamentelor sport cu lungime de până la 2,5 metri.

SCAUNE SPATE REGLABILE.

Flexibilitatea deosebită a BMW X1 este subliniată de scaunele spate reglabile, care pot fi rabatate longitudinal în raport de 60:40. Datorită acestora, spaţiul din interior devine chiar mai flexibil – poţi alege între mai mult spaţiu pentru picioare pentru pasagerii din spate sau volum mai mare pentru portbagaj. Mânerul uşor de manevrat de sub scaun permite reglarea comodă a celui de-al doilea rând de scaune. Unghiul spătarului cu rabatare în raport 40:20:40 este de asemenea reglabil, iar acest lucru reprezintă un câştig suplimentar pentru confortul pasagerilor şi o extindere a spaţiului disponibil în portbagaj.

CONFORT LA ÎNCĂRCAREA BAGAJELOR.

În BMW X1, experienţa confortului excelent începe chiar înainte de a porni în călătorie. De exemplu, sub hayonul cu deschidere amplă se află spaţiul generos pentru bagaje, la înălţime comodă pentru încărcare. Interiorul flexibil, cu spătarul rabatabil al scaunului pasagerului şi cu bancheta spate reglabilă, oferă spaţiu pentru obiecte voluminoase, precum schiuri sau biciclete.

DESCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

Atunci când stai în faţa automobilului cu mâinile pline de bagaje şi vrei să deschizi portbagajul, nu mai trebuie să cauţi prin buzunare pentru a găsi cheia. Cu sistemul de Acces confort cu activare automată a hayonului poţi deschide portbagajul cu piciorul – un senzor declanşează hayonul, care se deblochează şi apoi se deschide automat.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

 • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru modelele BMW X1 cu motor pe benzină şi diesel:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,3 – 6,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 114 – 149

  Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW X1 xDrive25i (1):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,3 – 6,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 144 – 149

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.