BMW M

STANDARDELE IMPUN STANDARDE NOI.

Siguranţa şi confortul BMW X6 M.

Un automobil cu un scop clar: plăcerea de a conduce. Iar aceasta presupune configurările potrivite, fie că este vorba despre pista de curse sau de situaţii de condus de fiecare zi. Cu funcţiile sale ingenioase de confort, BMW X6 M este perfect pregătit pentru orice provocare.

Read more

LĂMPI DE CEAŢĂ CU TEHNOLOGIE LED.

Lămpile de ceaţă cu tehnologie LED sporesc vizibilitatea pe distanţă mică, în condiţii de ceaţă sau precipitaţii şi îmbunătăţesc siguranţa atunci când conduci pe timp de noapte. Pe lângă unghiul amplu al razei de acţiune, lămpile de ceaţă se evidenţiază prin culoarea luminii – foarte similară cu lumina naturală din timpul zilei –, prin durata lungă de viaţă şi prin consumul redus de energie.
Lămpile de ceaţă cu tehnologie LED constituie şi un detaliu de design remarcabil, fiind poziţionate sub farurile rotunde duble din partea frontală a BMW.

CHEIE AUTOMOBIL CU DESIGN SPECIFIC M.

Cheia automobilului cu design specific M are elemente sportive în aluminiu şi elemente de design în culorile caracteristice BMW M. Iată un detaliu care exprimă preferinţa ta pentru automobile deosebit de dinamice, chiar şi atunci când te afli în afara automobilului tău BMW M.