BMW M

ATRAGE TOATE PRIVIRILE. CU CEI 575 DE CAI PUTERE.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri al BMW X6 M.

Plăcerea extremă de a conduce are nevoie de tehnologie de primă clasă. La baza plăcerii de a conduce se află puterea masivă, livrată în doze precise. Apoi intervin flexibilitatea şi rezistenţa. La început este sprintul, iar apoi viteza este menţinută la un nivel constant. După decelerare uşoară, urmează un nou sprint. Procesul acesta se repetă iar şi iar, până la limită. Centrul de putere al BMW X6 M a fost conceput pentru a îndeplini toate aceste solicitări. Cu tehnologia M Twin Power Turbo de la BMW EfficientDynamics, care include sistem Valvetronic, sistem High Precision Injection şi turbocompresor inovator.

Read more

MOTOARE BMW M TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ

Injecţia directă de benzină biturbo şi reglajul fin caracteristic M asigură un răspuns direct din partea motorului, la cea mai fină atingere a pedalei de acceleraţie, cu eficienţă sporită şi cuplu maxim.
Prevăzut cu un concept de răcire adecvat unui automobil motorsport, precum şi cu garnitură a băii de ulei şi pompă de evacuare a uleiului, motorul M este pregătit să accepte orice provocare. Inovaţii numeroase precum construcţia rezistentă la uzură sau arborele cotit cu greutate scăzută continuă conceptul de construcţie uşoară inteligentă şi de scădere a consumului de combustibil, în timp ce asigură distribuţia optimă a greutăţii în raport de aproape 50:50. Rezultatul: stil de condus activ fără precedent, accentuat de sunetul inconfundabil al motorului M.

 • M TwinPower Turbo
  Cilindri/ supape
  8/4
  Capacitatea în cmc
  4,395
  Alezaj/ cursă, în mm
  88.3/89.0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min.
  423 (575)/6,000–6,500
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min.
  750/2,200–5,000
  Raport compresie : 1
  10.0