ESTE CA ŞI CUM TE-AI CUIBĂRI LÂNGĂ O FIARĂ.

BMW M

Designul M captivant al BMW X6 M.

ESTE CA ŞI CUM TE-AI CUIBĂRI LÂNGĂ O FIARĂ.

Designul M captivant al BMW X6 M.

Un centru de putere în straiele elegante ale unui Sports Activity Coupé. Conceput pentru performanţă de top şi având un caracter maiestuos. Acest model a fost echipat pentru depăşirea unui game vaste de provocări şi este mereu în căutarea virajelor înguste sau a noilor trasee departe de şosea. O combinaţie unică: este confortabil din momentul în care pătrunzi în interior şi incredibil de puternic atunci când apeşi pedala de acceleraţie.
 

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizator va fi disponibil începând cu luna octombrie 2016.

ESTE CA ŞI CUM TE-AI CUIBĂRI LÂNGĂ O FIARĂ.Designul M captivant al BMW X6 M.

Un centru de putere în straiele elegante ale unui Sports Activity Coupé. Conceput pentru performanţă de top şi având un caracter maiestuos. Acest model a fost echipat pentru depăşirea unui game vaste de provocări şi este mereu în căutarea virajelor înguste sau a noilor trasee departe de şosea. O combinaţie unică: este confortabil din momentul în care pătrunzi în interior şi incredibil de puternic atunci când apeşi pedala de acceleraţie.
 

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizator va fi disponibil începând cu luna octombrie 2016.

Read more
BMW M

DESIGN EXTERIOR.

Designul BMW X6 M: partea frontală este dominată de prizele de aer impunătoare şi de grila M dublă a radiatorului – elemente care indică potenţialul enorm al acestui automobil. Caracterul dinamic al acestui automobil este subliniat de farurile cu design remarcabil, de silueta specifică modelelor coupé, pragurile laterale M şi linia dublă de design. Jantele M de 21” din aliaj uşor disponibile opţional sunt găzduite de carcasele solide ale pasajelor roţilor şi sunt nerăbdătoare să pornească la drum. Linia solidă a umerilor culminează cu spoilerul spate, care atrage toate privirile. Imediat sub acesta, se află şorţul spate M şi difuzorul M, înconjurate de finisajele lucioase ale ţevilor duble de eşapament, pentru ca întregul design să se concretizeze în stil sportiv. Vei fi copleşit(ă) de dorinţa de a pătrunde în interiorul automobilului tău şi de a te bucura de plăcerea de a conduce, în cea mai extremă formă a sa – adică într-un automobil ce respectă tradiţia M şi în care fiecare detaliu a fost dezvoltat pentru performanţă de top.

DRESS-CODE: TEMERAR.

Descoperă designul BMW X6 M.

DRESS-CODE: TEMERAR.

Descoperă designul BMW X6 M.

DESIGN INTERIOR.

Este limpede încă de la prima vedere în interiorul BMW X6 M: scaunul conducătorului auto te aşteaptă, iar habitaclul a fost conceput pentru performanţă sportivă de top. Scaunele M multifuncţionale cu suport lateral înalt îţi inspiră dorinţa de a lua imediat următorul viraj îngust. Volanul M cu 3 spiţe îmbrăcat în piele şi cu padele integrate pentru schimbarea treptelor de viteză oferă aderenţă de top atunci când virezi brusc. Maneta M de schimbare a vitezelor şi butoanele pentru dinamica de condus sunt orientate spre conducătorul auto şi au fost amplasate pe consola centrală, unde sunt flancate de două suporturi pentru genunchi, destinate situaţiilor în care vrei să depăşeşti limitele şi să dezvălui caracterul motorsport al BMW X6 M. O altă faţetă a personalităţii acestui automobil este definită de materialele exclusive, precum tapiţeria integral din piele în Maro Aragon şi ornamentele lucioase în lemn fin sau carbon – acestea sunt doar câteva detalii care demonstrează eleganţa luxoasă din interiorul BMW X6 M.

SCAUNE M MULTIFUNCŢIONALE.

Scaunele M exclusive şi multifuncţionale reflectă caracterul dinamic al acestui automobil. Conducătorul auto şi pasagerul faţă se pot relaxa în scaunele îmbrăcate integral în piele şi cu emblemă „M” brodată pe tetieră.

Chiar şi în timpul condusului dinamic, scaunele adâncite şi cu borduri laterale înălţate şi secţiuni de suport pentru umeri asigură suport lateral optim, în orice situaţie. Aceste scaune oferă un grad ridicat de confort şi au fost concepute pentru a se potrivi cu caracteristicile de performanţă înaltă ale automobilului şi pentru a asigura acel sentiment de eleganţă chiar şi în timpul călătoriilor lungi. Tetierele integrate subliniază suplimentar aspectul atletic al acestor scaune. În plus, datorită opţiunilor suplimentare de reglare, poţi ajusta electric adâncimea scaunului, înălţimea tetierei sau lăţimea spătarului.

Canelura din partea superioară a spătarelor conferă senzaţia de luminozitate în habitaclu. Această impresie este subliniată de zona în culoare contrastantă aflată imediat sub canelură. Cusăturile duble în culoare contrastantă conferă scaunelor un aspect exclusivist, în timp ce evidenţiază în mod elegant ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală.

HABITACLU.

Structuri cu contururi clare, ergonomie de top şi privelişte inegalabilă: în habitaclul BMW X6 M conducătorul auto şi pasagerul faţă devin adevăraţi piloţi. Scaunele oferă stabilitate remarcabilă chiar şi în cele mai strânse viraje, iar poziţia înălţată a acestora asigură perspectivă clară asupra a ceea ce se întâmplă în afara automobilului. Şi toate acestea cu acces direct la cele mai importante funcţii. Volanul M îmbrăcat în piele asigură control deplin, iar padelele de schimbare a treptelor de viteză îndeamnă la schimbări de treaptă specifice curselor motorizate. Poţi folosi butoanele M Drive pentru a activa modurile de condus M, care îţi asigură plăcere maximă de a conduce. Mereu în câmpul tău vizual: sistemul Head-Up Display cu funcţii M speciale, precum luminile indicatoare pentru schimbarea treptelor de viteză, care îţi indică momentul optim pentru schimbarea treptei de viteză. Pătrunzi în lumea motorsport, însă cu bonus de confort. Butoanele de control pentru sistemul de aer condiţionat, sistemul de navigaţie şi radio sunt poziţionate chiar în faţa conducătorului auto, ceea ce înseamnă că şi pasagerul faţă se poate bucura de acces facil la numeroase şi diverse funcţii de control.

JANTE.

BMW X6 M are în echiparea standard jante M din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 612 M. Anvelopele faţă 285/35 R21 şi anvelopele spate 325/30 R21 au fost optimizate pentru a asigura dinamică la condus, aderenţă, răspuns precis din partea direcţiei şi manevrabilitate optimă.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune, cu echipamentele BMW Individual pentru BMW X6 M.

 • Vopsele BMW Individual

  Emană sportivitate de necontestat, chiar şi atunci când este staţionar. Aşa se prezintă BMW X6 M în vopseaua Negru Azurite metalizat. O tuşă aparte: în lumina directă a soarelui, suprafeţele negre dezvăluie note subtile de albastru închis şi evidenţiază în mod suplimentar liniile dinamice ale BMW X6 M. Prin vopseaua Maro Pyrite metalizată, BMW Individual îţi oferă o alternativă elegantă şi la fel de atrăgătoare.

 • Ornamente BMW Individual din piele „Merino” integrală

  Cea mai elegantă formă de lux pe care îl vezi şi îl resimţi: BMW X6 M impune standarde fără precedent şi în interior. Una din cele cinci variante de ornamente BMW Individual din piele „Merino” integrală de calitate înaltă, pielea integrală în Alb Smoke, impresionează în combinaţie cu capitonajul pentru plafon în Alcantara în Alb Smoke şi panoul de instrumente îmbrăcat în piele în Negru Scotch. Această combinaţie seducătoare de culori deschise conferă interiorului senzaţia unică de lux.

 • Ornamente interioare BMW Individual

  Interacţiunea perfectă: ornamentele din lemn fin în maro Ash Volcano de la BMW Individual creează un contrast remarcabil cu ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală în Alb Smoke cu aspect mătăsos mat din Colecţia BMW Individual. Ornamentele din lemn fin atent selectat şi prelucrat manual sunt la fel de remarcabile, fie că este vorba despre ornamente în Maro Sen deschis ori de finisaje elegante în Negru Piano.

 • Alte echipamente BMW Indivdiual

  Alte echipamente BMW Individual includ extensia panoului de instrumente cu piele BMW Individual, care oferă o nouă dimensiune a eleganţei în interior. În funcţie de ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală pentru care optezi, îţi personalizezi interiorul automobilului cu elemente de design în negru sau în Scotch închis.

  Iar cu lada frigorifică BMW Individual, plăcerea de a conduce nu a fost nicicând mai puternică. Lada frigorifică poate fi îndepărtată din portbagaj rapid şi uşor, astfel încât întreg spaţiul de depozitare să devină disponibil în funcţie de nevoi.