Putere maximă în kW (CP), la 1/min. (x)

423 (575)/ 6.000–6.500

Cuplu maxim (în Nm), la 1/min.

750/ 2.200–5.000

Acceleraţie de la 0 la 100 km/h (în sec.)

4,2

Emisii de CO2, în g/km

258

BMW X6 M îmbină performanţa caracteristică M cu flexibilitatea unui model X. Motorul puternic M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, transmisia Steptronic M cu 8 trepte şi sistemul xDrive specific M îţi permit să duci plăcerea de a conduce până la extrem. Jantele din aliaj uşor de 20” disponibile în echiparea standard sau jantele din aliaj uşor de 21” disponibile opţional şi designul robust al şorţurilor faţă şi spate oferă aspect impunător. Interiorul generos al acestui automobil Sports Activity Coupé impresionează prin materialele de calitate premium, scaunele M sport şi gama extinsă de detalii caracteristice designului M inconfundabil. Iată un automobil remarcabil şi de performanţă înaltă, care oferă accelerare şi manevrabilitate impresionante, confort suprem şi plăcere de a conduce fără limite.

CEL MAI BUN TIMP. CHIAR ŞI ATUNCI CÂND NU TE AFLI PE PISTA DE CURSE.

Caracteristici motorsport.

BMW X6 M impune standarde noi în materie de dinamică remarcabilă, agilitate impresionantă şi manevrabilitate precisă. Funcţia Launch Control îţi permite demaraj perfect. Apoi, sistemele Dynamic Drive, Controlul dinamic al performanţei şi suspensia adaptivă reglează setările automobilului în funcţie de condiţiile de condus.

Citeşte în continuare

Dinamică de condus şi eficienţă.

BMW X6 M oferă putere concentrată, pe care sistemul xDrive specific modelelor M o transferă pe şosea în mod eficient. Iar astfel se asigură tracţiune remarcabilă. Transmisia Steptronic M cu 8 trepte din echiparea standard permite schimbări rapide de treaptă, atât în modul manual, cât şi în modul automat. Frânele M din material compozit asigură decelerare specifică sporturilor motorizate, în timp ce tehnologiile BMW EfficientDynamics asigură că performanţa remarcabilă se îmbină cu eficienţa uimitoare.
Citeşte în continuare

Design.

Un centru de putere în straiele elegante ale unui model Sports Activity Coupé. Conceput pentru performanţă de top şi având un caracter maiestuos. Acest model a fost echipat pentru depăşirea unui game vaste de provocări şi este mereu în căutarea virajelor înguste sau a noilor trasee departe de şosea. O combinaţie unică: este confortabil din momentul în care pătrunzi în interior şi incredibil de puternic atunci când apeşi pedala de acceleraţie.
Citeşte în continuare