BMW M

STANDARDELE IMPUN STANDARDE NOI.

Siguranţa şi confortul BMW X5 M.

Un automobil care se concentrează pe distracţia de a conduce. Şi nu este nevoie decât de setarea potrivită, fie că este vorba despre condusul sportiv sau despre situaţii de condus de fiecare zi. Cu funcţiile sale ingenioase pentru confort, BMW X5 M este mereu pregătit să facă faţă oricărei provocări.

Read more

LĂMPI DE CEAŢĂ CU TEHNOLOGIE LED.

LĂMPI DE CEAŢĂ CU TEHNOLOGIE LED.

Siguranţă în condiţii de ceaţă.

Lămpile de ceaţă cu tehnologie LED sporesc vizibilitatea pe distanţă mică, în condiţii de ceaţă sau precipitaţii şi îmbunătăţesc siguranţa atunci când conduci pe timp de noapte. Pe lângă unghiul larg al razei de acţiune, lămpile de ceaţă se evidenţiază prin culoarea luminii – foarte similară cu lumina naturală din timpul zilei –, prin durata lungă de viaţă şi prin consumul redus de energie.
Lămpile de ceaţă cu tehnologie LED constituie şi un detaliu de design remarcabil, fiind poziţionate sub farurile rotunde duble din partea frontală a BMW.

CHEIE AUTOMOBIL CU DESIGN SPECIFIC M.

CHEIE AUTOMOBIL CU DESIGN SPECIFIC M.

Cheia automobilului cu design specific M are elemente sportive în aluminiu şi elemente de design în culorile caracteristice BMW M. Iată un detaliu care exprimă preferinţa ta pentru automobile deosebit de dinamice, chiar şi atunci când nu te afli în automobilul tău BMW.