PUTEREA NU A AVUT NICIODATĂ ATÂT DE MULT SPAŢIU LA DISPOZIŢIE.

BMW M

Designul M captivant al BMW X5 M.

PUTEREA NU A AVUT NICIODATĂ ATÂT DE MULT SPAŢIU LA DISPOZIŢIE.

Designul M captivant al BMW X5 M.

Un automobil sport în care pot călători confortabil cinci persoane. Un automobil potrivit în orice situaţie a cărui prezenţă dominantă oferă adrenalină pură. Un Sports Activity Vehicle cu design care emană temperament impulsiv, de îndată ce îl zăreşti. Aceste contradicţii se îmbină foarte bine în BMW X5 M, automobilul care oferă performanţă şi confort fără limite şi care este inegalabil printre automobilele sport.

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizator va fi disponibil începând cu luna octombrie 2016.

PUTEREA NU A AVUT NICIODATĂ ATÂT DE MULT SPAŢIU LA DISPOZIŢIE.Designul M captivant al BMW X5 M.

Un automobil sport în care pot călători confortabil cinci persoane. Un automobil potrivit în orice situaţie a cărui prezenţă dominantă oferă adrenalină pură. Un Sports Activity Vehicle cu design care emană temperament impulsiv, de îndată ce îl zăreşti. Aceste contradicţii se îmbină foarte bine în BMW X5 M, automobilul care oferă performanţă şi confort fără limite şi care este inegalabil printre automobilele sport.

Control Display-ul cu design nou de interfaţă pentru utilizator va fi disponibil începând cu luna octombrie 2016.

Read more
BMW M

DESIGN EXTERIOR.

Şorţul faţă amplu atrage imediat privirile. Prizele de aer mari sunt un indiciu că acest centru de putere cu aspect impunător este nerăbdător să pornească la drum. Grila M dublă a radiatorului are contur cromat. Farurile cu design remarcabil îţi ghidează privirea spre părţile laterale, unde linia de design care străbate automobilul din spate până în faţă şi pragurile laterale impunătoare creează silueta cambrată care evidenţiază suplimentar aspectul maiestuos al acestui model. Spatele BMW X5 M este divizat de linii orizontale care conferă automobilului un aer mai dinamic şi îi subliniază postura puternică. Cele două ţevi de eşapament duble cromate şi amplasate sub şorţul spate mare, împreună cu difuzorul, sunt elemente specifice lumii motorsport. BMW X5 M este echipat optim pentru conducătorii auto cu ambiţii sportive. În acelaşi timp este foarte practic în utilizarea de zi cu zi şi demonstrează robusteţea specifică modelelor X.

PUTEREA POATE FI ŞI ATRĂGĂTOARE.

PUTEREA POATE FI ŞI ATRĂGĂTOARE.

Designul BMW X5 M - în cadrul filmului.

Read more

DESIGN INTERIOR.

Impune standarde noi: în interiorul BMW X5 M luxul se îmbină cu sportivitatea. În plus, interiorul este foarte flexibil şi funcţional. Scaunele M multifuncţionale, ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală şi cusăturile complexe contrastante îţi atrag imediat privirea. Combinaţia dintre ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală şi capitonajul pentru plafon în Alcantara creează contraste încântătoare. Acesta este doar un exemplu pentru modul în care ofertele exclusive din Colecţia BMW Individual adaugă note de rafinament în interiorul automobilului tău.

 

Contururile elementelor de control de pe panoul de instrumente exprimă ergonomie superioară. Această filosofie se oglindeşte şi în elementele de design în crom mat sau în ornamentele în lemn fin sau carbon. Maneta M de schimbare a treptelor de viteză şi butoanele pentru dinamica de condus de pe consola centrală sunt orientate spre conducătorul auto. Padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volanul M îmbrăcat în piele asigură senzaţii motorsport la condus, în timp ce poziţia înălţată a scaunelor asigură perspectivă panoramică optimă. Interiorul BMW X5 M îmbină perfect elemente ale modelelor M şi X, iar rezultatul final este senzaţia de spaţiu amplu. Confortul este garantat – împreună cu adrenalină din belşug!

SCAUNE M MULTIFUNCŢIONALE.

Scaunele M exclusive şi multifuncţionale reflectă caracterul dinamic al acestui automobil. Conducătorul auto şi pasagerul faţă se pot relaxa în scaunele îmbrăcate integral în piele şi cu logo-ul M brodat pe tetieră.
Chiar şi în timpul condusului dinamic, scaunele adâncite şi cu borduri laterale înălţate şi secţiuni de suport pentru umeri asigură suport lateral optim, în orice situaţie. Aceste scaune oferă un grad ridicat de confort şi au fost concepute pentru a se potrivi cu caracteristicile de performanţă înaltă ale automobilului şi pentru a asigura acel sentiment de eleganţă chiar şi în timpul călătoriilor lungi.
Tetierele integrate subliniază suplimentar aspectul atletic al acestor scaune. În plus, datorită opţiunilor suplimentare de reglare, poţi adapta electric adâncimea scaunului, înălţimea tetierei sau lăţimea spătarului.
Canelura din partea superioară a spătarelor conferă senzaţia de luminozitate în habitaclu. Această impresie este subliniată de zona în culoare contrastantă aflată imediat sub canelură. Cusăturile duble în culoare contrastantă conferă scaunelor aspect exclusivist, în timp ce evidenţiază în mod elegant pielea „Merino”.

HABITACLU.

Structuri cu contururi clare, ergonomie de top şi privelişte inegalabilă: în habitaclul BMW X5 M conducătorul auto şi pasagerul faţă devin adevăraţi piloţi. Scaunele oferă stabilitate remarcabilă chiar şi în cele mai strânse viraje, iar poziţia înălţată a acestora asigură perspectivă clară asupra a ceea ce se întâmplă în afara automobilului. Şi toate acestea cu acces direct la cele mai importante funcţii. Volanul M îmbrăcat în piele asigură control deplin, iar padelele de schimbare a treptelor de viteză îndeamnă la schimbări de treaptă specifice curselor cu motor. Poţi folosi butoanele M Drive pentru a activa modurile de condus M, care îţi asigură plăcere maximă de a conduce. Mereu în câmpul tău vizual: sistemul Head-Up Display cu funcţii M speciale, precum luminile indicatoare pentru schimbarea treptelor de viteză, care îţi indică momentul optim pentru schimbarea treptei de viteză. Pătrunzi în lumea motorsport, însă cu bonus de confort. Butoanele de control pentru sistemul de aer condiţionat, sistemul de navigaţie şi radio sunt poziţionate chiar în faţa conducătorului auto, ceea ce înseamnă că şi pasagerul faţă se poate bucura de acces facil la numeroase şi diverse funcţii de control.

JANTE.

BMW X5 M are în echiparea standard jante M din aliaj uşor de 21” Double-spoke, tip 612 M. Anvelopele faţă 285/35 R21 şi anvelopele spate 325/30 R21 au fost optimizate pentru a asigura dinamică la condus, aderenţă, răspuns precis din partea direcţiei şi manevrabilitate optimă.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune, cu echipamentele BMW Individual pentru BMW X5 M.

 • Vopsele BMW Individual

  Eleganţa întâlneşte dinamica – noul BMW X5 M cu vopsea Maro Pyrite metalizat de la BMW Individual. Datorită pigmenţilor Xirallic® microscopici, vopseaua maro capătă reflexe argintii în lumina directă a soarelui şi creează astfel un efect vizual de eleganţă, ce contrastează în mod fascinant cu proporţiile impresionante şi cu aspectul impunător ale automobilului. Aceia care doresc să confere un caracter diferit automobilului lor BMW X5 M pot alege o altă vopsea fără egal – Negru Azurite metalizat de la BMW Individual.

 • Ornamente BMW Individual din piele „Merino” integrală

  Luxul individual pe care îl vezi şi îl resimţi – noul BMW X5 M impune standarde noi fără precedent în interior. Poţi crea o combinaţie captivantă de la BMW Individual, cu pielea „Merino” cu granulaţie fină în Maro Criollo, panoul de instrumente îmbrăcat în piele în negru, iar pentru contrast care să atragă privirile, capitonajul pentru plafon în Alcantara în Alb Smoke. Rezultatul este eleganţă superioară. Colecţia BMW Individual include şi alte opţiuni de culoare pentru ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală de calitate superioară, care îţi permit să conferi automobilului tău BMW X5 M un caracter complet unic. Ce culoare îţi reflectă cel mai bine personalitatea?

 • Ornamente BMW Individual pentru interior

  Gama completă de culori asortate perfect. Ornamentele BMW Individual pentru interior în Negru Piano cu efect lucios creează un contrast strălucitor cu pielea „Merino” cu granulaţie fină în Maro Criollo mat catifelat. Ornamentele BMW Individual din lemn fin atent selectat şi prelucrat manual sunt la fel de remarcabile, fie că este vorba despre ornamente în Maro Sen deschis cu design delicat sau despre ornamente în Maro Ash Vulcano care te încântă.

 • Alte echipamente BMW Individual

  Printre acestea se numără extensia panoului de instrumente cu piele BMW Individual care introduce o nouă dimensiune a eleganţei în interior. În funcţie de pielea „Merino” cu granulaţie fină din colecţia BMW Individual pentru care optezi, îţi personalizezi interiorul automobilului cu elemente de design în negru sau în Scotch închis.
  Iar cu lada frigorifică BMW Individual, plăcerea de a conduce nu a fost nicicând mai puternică. Lada frigorifică poate fi îndepărtată din portbagaj rapid şi uşor, astfel încât întreg spaţiul de depozitare să devină disponibil în funcţie de nevoi.