BMW M

DEPĂŞEŞTE TOATE AŞTEPTĂRILE.

Siguranţa şi confortul BMW M6 Gran Coupé.

Superior – chiar şi dincolo de limite. Noul BMW M6 Gran Coupé are o calitate foarte importantă pentru tine: îţi oferă siguranţă maximă. Siguranţă activă – cu funcţii precum farurile LED inovatoare cu faruri adaptive şi numeroase reţele inteligente de sisteme de siguranţă şi asistenţă pentru tine. Siguranţă pasivă – prin utilizarea de materiale extrem de rigide pentru habitaclu. Totul pentru a garanta că în BMW M6 Gran Coupé te simţi în siguranţă maximă.

Read more

ORIENTARE M SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Toate elementele BMW M6 Gran Coupé sunt orientate spre o singură direcţie: conducătorul auto. Ergonomia perfectă a fost întotdeauna una dintre caracteristicile remarcabile ale automobilelor M – o filosofie extinsă şi optimizată în mod constant în acest automobil sportiv cu patru locuri. Fiecare comandă, fiecare buton – totul este exact acolo unde te aştepţi să-l găseşti. Până la urmă, timpul de răspuns şi controlul contează cel mai mult, atât pe circuitul de curse, cât şi pe şosea.

SIGURANŢĂ ACTIVĂ ŞI PASIVĂ.

Sistemul de Protecţie activă utilizează sistemul de asistenţă Attentiveness Assistant pentru a monitoriza conducătorul auto şi a identifica simptome ale oboselii. În situaţii periculoase, centurile de siguranţă faţă sunt pretensionate, scaunul pasagerului faţă este ridicat la poziţia normală, iar geamurile şi trapa din sticlă sunt închise automat. După producerea unei coliziuni, frânele sunt apăsate în mod automat pentru a preveni sau pentru a reduce impactul eventualelor coliziuni ulterioare.
Fiecare automobil M îndeplineşte standarde ridicate de siguranţă pasivă, datorită utilizării de materiale atent selecţionate şi a unei structuri extrem de rigide. Există şi un sistem de fixare foarte eficient, creat în conformitate cu testele de impact efectuate de instituţii independente de prestigiu – astfel că toţi pasagerii beneficiază de cea mai bună protecţie posibilă.

FARURI LED ADAPTIVE.

Farurile LED adaptive au distribuţie a luminii care se adaptează automat la viteza de deplasare, iar astfel iluminează dinamic şoseaua. Împreună cu lumini laterale şi faruri de zi, sunt incluse şi următoarele: funcţia de faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii în oraş şi pe autostradă, lumini pentru viraje, precum şi funcţia BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire), cu funcţii automate pentru faza scurtă şi faza lungă. În acest fel sistemul oferă iluminare optimă a carosabilului în orice condiţii.
Pe timp de noapte, farurile mobile îţi oferă vizibilitate la distanţă în curbe, imediat ce roteşti volanul. Pentru a îmbunătăţi vizibilitatea pe rază scurtă, luminile pentru viraje sunt activate automat imediat ce activezi semnalizarea sau roteşti volanul – chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Farurile adaptive asigură iluminare optimă a şoselei şi cresc semnificativ siguranţa activă.
Funcţia BMW Selective Beam îţi permite să laşi faza lungă pornită în mod constant şi îţi oferă condiţii de vizibilitate optimă pe timp de noapte. Sistemul monitorizează prezenţa automobilelor din faţa ta sau a traficului din sens opus şi adaptează în mod continuu farurile fazei lungi, pentru a evita orbirea celorlalţi participanţi la trafic.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Cu BMW Service Inclusive poţi alege servicii pentru o anumită perioadă de timp, fără a-ţi face griji pentru costurile suplimentare cu lucrări regulate de service sau de întreţinere. Aceste servicii sunt realizate cu Piese BMW Originale şi sunt acoperite în întregime de BMW Service Inclusive. Această opţiune este disponibilă în toată lumea, la toţi partenerii BMW care participă la program şi la partenerii de Service BMW autorizaţi. Dacă automobilul BMW este vândut înainte de încheierea contractului, toate beneficiile vor fi transferate automat următorului proprietar. Iar acest lucru înseamnă valoare de revânzare crescută pentru automobilul tău. Poţi alege pachetul BMW Service Inclusive potrivit nevoilor tale.
Garanţia acoperă: service ulei plus completare, înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare conform standardelor BMW. La alegerea pachetului BMW Service Inclusive Plus, beneficiezi de următoarele servicii suplimentare faţă de BMW Service Inclusive: înlocuire plǎcuţe/ discuri de frânǎ faţǎ şi spate, ambreiaj (la nevoie) sau ştergǎtoare de parbriz (la nevoie, odată cu schimbul de ulei). Termenii contractuali pentru Service Inclusive sunt valabili de la 3 până la 10 ani sau pentru distanţe parcurse de la 40.000 până la 200.000 km.