FORŢĂ PURĂ. MODELATĂ CU MĂIESTRIE.

BMW M

Designul BMW M6 Gran Coupé.

FORŢĂ PURĂ. MODELATĂ CU MĂIESTRIE.

Designul BMW M6 Gran Coupé.

Extravaganţa se resimte în fiecare detaliu. BMW M6 Gran Coupé are tehnologie înaltă şi elemente din cursele cu motor, care împreună creează un automobil cu totul special. Este un automobil uimitor şi din punct de vedere vizual: caroseria alungită puternic conturată sugerează o experienţă unică de condus chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Detaliile uimitoare subliniază caracterul sportiv al automobilului, atât la exterior cât şi în interior. Iar interiorul creează o senzaţie vizuală şi tactilă cu totul specială, cu ajutorul materialelor opţionale din Colecţia BMW Individual.

FORŢĂ PURĂ. MODELATĂ CU MĂIESTRIE.Designul BMW M6 Gran Coupé.

Extravaganţa se resimte în fiecare detaliu. BMW M6 Gran Coupé are tehnologie înaltă şi elemente din cursele cu motor, care împreună creează un automobil cu totul special. Este un automobil uimitor şi din punct de vedere vizual: caroseria alungită puternic conturată sugerează o experienţă unică de condus chiar şi atunci când automobilul stă pe loc. Detaliile uimitoare subliniază caracterul sportiv al automobilului, atât la exterior cât şi în interior. Iar interiorul creează o senzaţie vizuală şi tactilă cu totul specială, cu ajutorul materialelor opţionale din Colecţia BMW Individual.

Read more
BMW M

DESIGN EXTERIOR.

Caracterul unic al BMW M6 Gran Coupé este evident din orice unghi îl priveşti. Încă de la prima vedere, prizele de aer din partea frontală subliniază aspectul sportiv al automobilului. Prizele de aer, la fel ca fiecare detaliu al acestui model elegant cu 4 uşi, se bazează pe principiul funcţionalităţii şi oferă aer proaspăt din belşug pentru motorul puternic din spatele grilei M a radiatorului cu bare duble cromate. Linia de design care iese în evidenţă începe chiar în spatele lamelelor M, iar apoi continuă de-a lungul carcaselor arcadelor roţilor spre partea puternică din spate, unde se află ţevile duble de eşapament caracteristice M. La fel ca şi plafonul, difuzorul este creat din carbon, care este un material foarte uşor. Iar vopseaua Argintiu Pure metalizat conturează aspectul BMW M6 Gran Coupé: această opţiune din cadrul BMW Individual atrage toate privirile şi este ca o mantie de metal lichid care se aşterne peste caroserie.

IMPACT INTENS ŞI DIRECT.

Filmul despre designul BMW M6 Gran Coupé.

IMPACT INTENS ŞI DIRECT.

Filmul despre designul BMW M6 Gran Coupé.

DESIGN INTERIOR.

Atunci când deschizi una dintre cele patru portiere, te impresionează imediat pragul acestora, cu logo-ul „M”. Şi atunci când iei loc pe unul dintre cele cinci locuri perfect conturate, te captivează ambianţa exclusivistă a habitaclului. Fiecare detaliu este realizat cu măiestrie. Opţional, pasagerii pot fi înconjuraţi de materialele cele mai fine din Colecţia BMW Individual: ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală în Platinum, disponibile opţional, încântă simţurile, fiind extrem de moi la atingere şi având fineţea incomparabilă a unui material exclusiv. Iar această senzaţie este creată peste tot în interior, prin ornamentele din Colecţia BMW Individual cu finisaj în Negru Piano, precum şi prin capitonajul plafonului în Alcantara de culoare antracit.


Dar cu siguranţă unul din scaunele BMW M6 Gran Coupé este întotdeauna cel mai popular: cel al conducătorului auto. Cu ergonomie perfectă, habitaclul caracteristic orientat spre conducătorul auto oferă cadrul ideal atât pentru călătorii lungi, cât şi pentru ture rapide. Iar cu ajutorul sistemului „Head-Up Display” integral color, disponibil opţional, observi tot ce se întâmplă, pentru că toate informaţiile importante sunt proiectate direct pe parbriz.

PLAFON DIN CARBON.

Ca parte din construcţia uşoară inteligentă a BMW, plafonul din plastic ranforsant cu fibră de carbon (CFRP) ajută la scăderea greutăţii automobilului şi la coborârea centrului de greutate. Astfel se reduce greutatea care trebuie manevrată prin mişcările volanului, creşte agilitatea şi dinamica atunci când conduci în viraje şi se reduce uzura anvelopelor la accelerare şi frânare.
Contururile uimitoare ale plafonului din carbon accentuează liniile dinamice ale designului M. Structura vizibilă a fibrei de carbon (CFRP) subliniază construcţia multistrat complexă a plafonului, care, la fel ca şi parbrizul, este ataşat de caroserie printr-o tehnologie specială de lipire.

OGLINZI EXTERIOARE M.

Oglinzile exterioare M optimizate din punct de vedere aerodinamic reprezintă simboluri ale designului sportiv şi dinamic al modelelor M, de zeci de ani. Ataşate de caroserie printr-o bază de suport dublă, oglinzile subliniază designul acestui model şi adaugă părţilor laterale personalitate şi dinamică.

JANTE.

Expresia puterii: disponibile exclusiv pentru BMW M6 Gran Coupé, jantele M din aliaj uşor de 20” în stil Double-spoke tip 343 M completează caracterul acestui automobil sport. Contrastele fascinante între suprafeţele lustruite şi cele în Gri Orbit fac anvelopele mixte extrem de atrăgătoare. Dacă doreşti un aspect şi mai sportiv, sunt disponibile ca echipament opţional jantele M din aliaj uşor de 20” în stil Double-spoke tip 433 M. Acestea sunt disponibile în negru şi oferă BMW M6 Gran Coupé chiar mai multă carismă.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune cu echipamentele BMW Individual pentru noul BMW M6 Gran Coupé.

Expresia personalităţii puternice.

  • Echipamente BMW Individual pentru exterior

    Puternic, elegant, hotărât. Aceste cuvinte sunt suficiente pentru a descrie BMW M6 Gran Coupé cu vopseaua BMW Individual Argintiu Pure metalizat. Calitatea unică a acestei vopsele speciale este faptul că dă impresia de metal care curge. Acest lucru subliniază estetica şi atletismul automobilului, dar exprimă şi luxul acestuia. Pe lângă Argintiu Pure metalizat, mai poţi alege dintre alte 11 vopsele din Colecţia BMW Individual. Nuanţa Albastru Tanzanite metalizat, care îmbină albastrul închis şi intens cu turcoazul fascinant în razele directe ale luminii, este atrăgătoare şi plină de carismă. Mai este disponibilă şi nuanţa Gri Frozen metalizat, mată şi mătăsoasă, o vopsea care emană putere şi eleganţă. Fără îndoială, toate vopselele BMW Individual sunt foarte atrăgătoare, de la nuanţele sportive inconfundabile până la cele exclusive şi unice.

  • Echipamente BMW Individual pentru interior

    Exclusivitate şi individualitate – aşa poate fi descris interiorul BMW Individual al BMW M6 Gran Coupé. O combinaţie pe care designerii o recomandă în mod special este reprezentată de ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală moale în Platinum, capitonajul plafonului în Alcantara şi ornamentele pentru interior în Negru Piano. Se obţine astfel o ambianţă plăcută, ademenitoare, care accentuează senzaţia de spaţiu interior şi reflectă fără îndoială calitatea excepţională a vopselei.


    Iar asta nu e tot: în plus faţă de nuanţa Platinum, mai sunt disponibile alte patru tipuri de piele „Merino” integrală, fiecare cu propriile nuanţe şi calităţi unice. Pielea în Maro Cohiba este un exemplu demn de remarcat. Este o culoare care aminteşte de trabucurile rulate cu mâna, în timp ce îşi păstrează fineţea la fel de specială. Tabloul poate fi completat cu alte două ornamente interioare BMW Individual din lemn fin.