PUTERE ABSOLUTĂ ŞI FORMĂ PERFECTĂ.

BMW M6 Gran Coupé.

PUTERE ABSOLUTĂ ŞI FORMĂ PERFECTĂ.BMW M6 Gran Coupé.
BMW M

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (motor M TwinPower Turbo)

10,3

 

Emisii de CO2, în g/km (motor M TwinPower Turbo)

236

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

680/ 1.500–5.750

Detaliile sunt impresionante, combinaţiile sunt uimitoare. BMW M6 Gran Coupé este un automobil cu tehnologii performante perfect armonizate. Acest model demonstrează experienţa şi măiestria inginerilor BMW M. Un caracter ager şi impunător pe care trebuie să îl simţi personal - poţi face acest lucru atunci când eşti aşezat într-unul din cele cinci scaune perfect conturate – şi, opţional, înconjurate de cele mai fine materiale din Colecţia BMW Individual. Sunetul puternic produs de ţevile duble de eşapament indică puterea de 560 CP a motorului V8 M TwinPower Turbo pe benzină. Cu tehnologii precum transmisia M cu ambreiaj dublu şi Drivelogic şi frânele M din carbon şi ceramică disponibile opţional, BMW M6 Gran Coupé reprezintă perfect filosofia M. Toate acestea pot fi accentuate cu pachetul M Competition, care creşte atât performanţa, cât şi pulsul pilotului acestui automobil sportiv care are caroserie sculptată atletic.

DESCOPERĂ BMW M6 GRAN COUPÉ.

Design.

Caracterul unic al BMW M6 Gran Coupé este evident din orice unghi îl priveşti. Încă de la prima vedere, prizele de aer din partea frontală subliniază imediat aspectul sportiv al automobilului. Prizele de aer, la fel ca fiecare detaliu al acestui model elegant cu 4 uşi, se bazează pe principiul funcţionalităţii şi oferă aer proaspăt din belşug pentru motorul puternic din spatele grilei M a radiatorului cu bare duble cromate. Linia de design care iese în evidenţă începe chiar în spatele lamelelor M. Atunci când deschizi una dintre cele patru portiere, te impresionează imediat pragul acestora, cu logo-ul M. Şi atunci când iei loc pe unul dintre cele cinci locuri perfect conturate, te captivează atmosfera exclusivistă a habitaclului. Fiecare detaliu creează impresia de măiestrie. Opţional, poţi alege materialele cele mai fine din Colecţia BMW Individual: ornamentul opţional din piele „Merino” Platinum cu granulaţie fină, un material exclusiv foarte fin şi moale la atingere, care îţi încântă simţurile.
Read more

Dinamică de condus şi eficienţă.

BMW M6 Gran Coupé reprezintă perfect filosofia BMW M GmbH: distribuţia ideală a greutăţii, tehnologii de la motoarele de curse şi utilizarea inteligentă a materialelor uşoare oferă performanţă dinamică maximă. Plafonul uşor din carbon sporeşte eficienţa şi agilitatea automobilului, datorită centrului de greutate coborât. Este pachetul perfect pentru conducătorul auto care doreşte o experienţă sportivă de condus – într-o ambianţă luxoasă de neegalat.
Read more

Pachet M Competition.

Senzaţie veritabilă de curse: pachetul M Competition oferă mai multă putere motorului, direcție mai precisă şi suspensie special reglată, pentru a garanta că BMW M6 Gran Coupé oferă performanţă sporită pe şosea.

Puterea motorului M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri creşte de la 412 kW la 423 kW. Această performanţă se realizează prin creşterea presiunii de accelerare în gama superioară de turaţii. Sistemul sport de evacuare produce un sunet dinamic, creat pentru a produce emoţii. Pe circuitul de curse şi în utilizarea de zi cu zi, suspensia special reglată, direcția mai precisă şi dinamica garantează o experiență inegalabilă. Jantele M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 601 M, cu aspect bicolor şi anvelope mixte, împreună cu ţevile de eşapament duble în negru cromat ale sistemului sport de evacuare, vor atrage cu siguranţă toate privirile.
Read more