PUTERE ABSOLUTĂ ŞI FORMĂ PERFECTĂ.

BMW M6 Gran Coupé.

PUTERE ABSOLUTĂ ŞI FORMĂ PERFECTĂ.BMW M6 Gran Coupé.
BMW M

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (motor M TwinPower Turbo)

9.9

Emisii de CO2, în g/km (motor M TwinPower Turbo)

231

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

680/ 1.500–5.750

Detaliile sunt impresionante, combinaţiile sunt uimitoare. BMW M6 Gran Coupé este un automobil cu tehnologii de înaltă performanţă perfect armonizate. Acest model demonstrează experienţa şi măiestria inginerilor BMW M. Iată un caracter ager şi impunător pe care trebuie să îl resimţi personal. Cel mai bine poţi face acest lucru atunci când eşti aşezat(ă) într-unul din cele cinci scaune perfect conturate – şi, opţional, înconjurate de cele mai fine materiale din Colecţia BMW Individual. Sunetul puternic produs de ţevile duble de eşapament indică puterea de 560 CP a motorului V8 M TwinPower Turbo pe benzină. Cu tehnologii precum transmisia M cu ambreiaj dublu şi Drivelogic şi frânele M din carbon şi ceramică disponibile opţional, BMW M6 Gran Coupé reprezintă perfect filosofia M. Toate acestea pot fi accentuate cu pachetul Competition, care sporeşte atât performanţa, cât şi pulsul pilotului din habitaclul acestui automobil sportiv cu caroserie sculptată atletic.

DESCOPERĂ BMW M6 GRAN COUPÉ.

Design.

Caracterul unic al BMW M6 Gran Coupé este evident din orice unghi îl priveşti. Încă de la prima vedere, prizele de aer din partea frontală subliniază imediat aspectul sportiv al automobilului. Prizele de aer, la fel ca fiecare detaliu al acestui model elegant cu 4 uşi, se bazează pe principiul funcţionalităţii şi oferă aer proaspăt din belşug pentru motorul puternic din spatele grilei M a radiatorului cu bare duble cromate. Linia de design care iese în evidenţă începe chiar în spatele lamelelor M. Atunci când deschizi una dintre cele patru portiere, te impresionează imediat pragul acestora, cu logo-ul M. Şi atunci când iei loc pe unul dintre cele cinci locuri perfect conturate, te captivează atmosfera exclusivistă a habitaclului. Fiecare detaliu creează impresia de măiestrie. Opţional, poţi alege materialele cele mai fine din Colecţia BMW Individual: ornamentul opţional din piele „Merino” Platinum cu granulaţie fină, un material exclusiv foarte fin şi moale la atingere, care îţi încântă simţurile.

Dinamică de condus şi eficienţă.

BMW M6 Gran Coupé reprezintă perfect filosofia BMW M GmbH: distribuţia ideală a greutăţii, tehnologii de la motoarele de curse şi utilizarea inteligentă a materialelor uşoare oferă performanţă dinamică maximă. Plafonul uşor din carbon sporeşte eficienţa şi agilitatea automobilului, datorită centrului de greutate coborât. Este pachetul perfect pentru conducătorul auto care doreşte o experienţă sportivă de condus – într-o ambianţă luxoasă de neegalat.

Pachet Competition.

Senzaţie veritabilă de curse: pachetul Competition oferă mai multă putere motorului, direcţionare mai bună şi suspensie special reglată, pentru a garanta că BMW M6 Gran Coupé oferă performanţă sporită pe şosea. Puterea motorului M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri creşte de la 412 kW la 423 kW. Această performanţă îmbunătăţită se realizează prin creşterea presiunii de accelerare în gama superioară de turaţii. Sistemul sport de evacuare produce un sunet foarte dinamic al motorului, creat pentru a produce emoţii. Pe pista de curse şi în utilizarea de zi cu zi, suspensia special reglată şi direcţionarea foarte bună şi dinamică garantează că fiecare comandă a direcţiei este realizată cu precizie maximă. Pe şosea, pachetul Competition va întoarce privirile cu siguranţă, cu jantele M exclusive din aliaj uşor de 20” în stil Double-spoke tip 601 M cu aspect bicolor şi cu anvelope mixte, împreună cu ţevile duble de eşapament în negru cromat ale sistemului sport de evacuare.