PERSPECTIVĂ CAPTIVANTĂ. VITEZĂ CARE ÎŢI TAIE RESPIRAŢIA.

BMW M

Designul BMW M6 Coupé.

PERSPECTIVĂ CAPTIVANTĂ. VITEZĂ CARE ÎŢI TAIE RESPIRAŢIA.

Designul BMW M6 Coupé.

La volanul BMW M6 Coupé vei descoperi combinaţia ideală de lux şi confort pentru situaţiile de zi cu zi şi performanţă motorsport. În acelaşi timp, BMW M6 Coupé atrage priviri admirative oriunde s-ar afla – de la partea frontală cu contururi puternice, privirea alunecă apoi spre jantele puternice din aliaj uşor de 20”, parte din pachetul M Competition opţional. Partea spate robustă trimite la sunetul caracteristic al ţevii duble de eşapament M. Acest sunet inconfundabil indică atât puterea de accelerare a automobilului, cât şi pulsul accelerat al conducătorului auto.

PERSPECTIVĂ CAPTIVANTĂ. VITEZĂ CARE ÎŢI TAIE RESPIRAŢIA.Designul BMW M6 Coupé.

La volanul BMW M6 Coupé vei descoperi combinaţia ideală de lux şi confort pentru situaţiile de zi cu zi şi performanţă motorsport. În acelaşi timp, BMW M6 Coupé atrage priviri admirative oriunde s-ar afla – de la partea frontală cu contururi puternice, privirea alunecă apoi spre jantele puternice din aliaj uşor de 20”, parte din pachetul M Competition opţional. Partea spate robustă trimite la sunetul caracteristic al ţevii duble de eşapament M. Acest sunet inconfundabil indică atât puterea de accelerare a automobilului, cât şi pulsul accelerat al conducătorului auto.

Read more
BMW M

DESIGN EXTERIOR.

BMW M6 Coupé pare să stea la pândă, ca şi cum s-ar pregăti de un atac neaşteptat. La fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie, motorul absoarbe aer proaspăt prin prizele mari de aer amplasate pe partea frontală cu design aerodinamic. Logo-ul M străluceşte discret pe barele duble ale grilei radiatorului. Anvelopele stăpânesc asfaltul. Puterea pură propulsează caroseria atletică. Ochii privesc admirativ partea laterală a automobilului: vopseaua din Colecţia BMW Individual în Roşu Frozen metalizat disponibilă opţional subliniază perfect linia alungită a modelului, prin suprafeţele mate pe care le creează. Oglinzile exterioare M curbate şi plafonul conturat din carbon sunt integrate armonios în designul automobilului. Impresia puternică este completată de partea spate robustă. Muchia integrată a spoilerului şi difuzorul sunt elemente care oferă modelului aspect foarte puternic.

CREŞTE PULSUL.

Film despre designul BMW M6 Coupé.

CREŞTE PULSUL.

Film despre designul BMW M6 Coupé.

DESIGN INTERIOR.

Condiţiile ideale pentru stabilirea recordului tău personal: interiorul BMW M6 Coupé îţi oferă cadrul ideal pentru a conduce la limită – fără a compromite nimic din luxul şi materialele remarcabile din interior. În funcţie de preferinţele tale, ai la dispoziţie portofoliul complet de echipamente opţionale din Colecţia BMW Individual.

Poţi conta pe echipamente inovatoare precum sistemul „Head-Up Display” integral color şi cu funcţii specifice M. În habitaclul orientat spre conducătorul auto, volanul ergonomic îmbrăcat în piele cu padele integrate pentru schimbarea treptelor de viteză îţi intensifică senzaţia de tot unitar pe care o ai în acest automobil. Prin apăsarea unui singur buton se activează configurări individuale pentru stilul tău unic de condus. Scaunele M multifuncţionale opţionale îmbrăcate în piele „Merino” integrală exclusivă de la BMW Individual îţi oferă suport lateral optim, chiar şi când virezi la viteze mari. Detalii precum tapiţeria plafonului în Alcantara negru completează conceptul sportiv de ansamblu al acestui automobil.

PLAFON DIN CARBON.

Ca parte a conceptului BMW de construcţie uşoară inteligentă, plafonul realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) asigură greutate scăzută şi coboară centrul de greutate al automobilului. Reducerea greutăţii preluate de fiecare roată rezultă în îmbunătăţirea agilităţii şi dinamicii în viraje şi în optimizarea proprietăţilor anvelopelor la accelerare şi frânare.
Contururile remarcabile ale plafonului din carbon subliniază liniile dinamice ale designului specific M. Structura vizibilă din fibră PRFC dezvăluie construcţia multistratificată complexă a plafonului, care, asemeni parbrizului, este ataşat de caroserie printr-o tehnologie specială de lipire.

OGLINZI EXTERIOARE M.

De zeci de ani, oglinzile exterioare M optimizate aerodinamic sunt simboluri ale designului sportiv şi dinamic al modelelor M. Ataşate de caroserie printr-o bază de suport dublă, oglinzile subliniază designul acestui model, dezvăluie precizia tehnologiei utilizate şi conferă părţilor laterale ale automobilului personalitate, dinamică şi caracteristici aerodinamice.

JANTE.

Pe lângă jantele M din aliaj uşor de 19” Star-spoke tip 344 M din echiparea standard, BMW M6 Coupé oferă trei variante exclusive de jante de 20” disponibile opţional. De asemenea, jantele forjate Double-spoke tip 343 M cu anvelope mixte, în negru polişat sau în negru mat, reprezintă o altă opţiune suplimentară. Acestea din urmă au cinci spiţe cu design exclusiv care încadrează perfect frânele M din material compozit. Sistemul de frânare cu etriere în albastru şi logo „M” a fost testat pe circuitele de curse. Jantele Double-spoke tip 601 M bicolore constituie cea de-a treia alternativă opţională din cadrul pachetului M Competition. Cu designul sportiv filigranat şi cele şapte spiţe, aceste jante subliniază aspectul puternic al BMW M6 Coupé – un automobil mereu pregătit să-şi demonstreze pasiunea motorsport, la o apăsare uşoară a pedalei de acceleraţie.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune, cu echipamentele BMW Individual disponibile pentru noul BMW M6 Coupé.

Expresia personalităţii puternice.

  • Echipamente BMW Individual pentru exterior

    Putere de caracter care nu cunoaşte compromis. BMW M6 Coupé în Roşu Frozen metalizat din Colecţia BMW Individual afirmă cu putere stilul îndrăzneţ al acestui model. Într-adevăr, această vopsea excepţională te va sprijini în a-ţi exprima personalitatea. Suprafaţa mată şi catifelată în acelaşi timp asigură automobilului aspect exclusivist. Şi celelalte 11 vopsele disponibile opţional pentru BMW M6 Coupé sunt la fel de impresionante. Un exemplu în acest sens este vopseaua în Alb Brilliant metalizat cu efect perlat, rezultat în urma unui proces special de multistratificare. Oricare ar fi opţiunea ta în materie de vopsele din Colecţia BMW Individual, toate îţi reflectă stilul tău personal în mod strălucitor.

  • Echipamente BMW Individual pentru interior

    Luxul şi perfecţiunea sunt calităţi demonstrate şi în interiorul noului BMW M6 Coupé cu echipamente de la BMW Individual. Versiunea din imagine prezintă ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală în Alb Opal şi ornamente interioare contrastante în Negru Piano cu luciu profund. Cusăturile contrastante dovedesc atenţie pentru detalii şi se armonizează perfect cu culorile interiorului, dar şi cu capitonajul pentru plafon în Alcantara de culoare antracit. Împreună, toate aceste detalii creează o compoziţie pentru interior care aminteşte de claviatura unui pian. Colecţia BMW Individual oferă şi alte opţiuni de culoare pentru pielea „Merino” integrală, fiecare fiind marca unui caracter individual – de la Platinum la Champagne şi la Maro Cohiba. Datorită suprafeţelor naturale cu pori deschişi, aceste vopsele conferă senzaţie unică de lux. Capitonajul pentru plafon BMW Individual în Alcantara intensifică acest sentiment. Iar pentru a desăvârşi aspectul interior, ai la dispoziţie două opţiuni de ornamente de la BMW Individual – fiecare la fel de impresionantă în ceea ce priveşte măiestria manoperei şi calitatea.