SEDUCĂTOR LA EXTERIOR. PASIONAL ÎN INTERIOR.

BMW M

BMW M6 Coupé.

SEDUCĂTOR LA EXTERIOR. PASIONAL ÎN INTERIOR.

BMW M6 Coupé.

SEDUCĂTOR LA EXTERIOR. PASIONAL ÎN INTERIOR.BMW M6 Coupé.
BMW M

Consum mixt, în l/100 km

9,9

Emisii de CO2, în g/km

231

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

680/ 1.500–5.750

Care este unitatea de măsură pentru pasiune? Una din opţiuni ar fi cifrele... Cu toate acestea, 560 CP şi acceleraţie de la 0 la 100 km în 4,2 secunde reprezintă doar o fracţiune din fascinaţia pe care o are de oferit BMW M6 Coupé. Este suficient să priveşti caroseria optimizată aerodinamic pentru a înţelege pasiunea inginerilor M. Prezenţa impunătoare demonstrează instantaneu ADN-ul motorsport moştenit de acest automobil. În interior, genele sportive se reflectă cel mai bine în habitaclu: dacă optezi pentru materialele exclusive din Colecţia BMW Individual, interiorul automobilului tău va emana sportivitate până la cel mai mic detaliu. În acelaşi timp, BMW M6 Coupé deţine primul loc atunci când vine vorba de inginerie impresionantă. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul motorului agil M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri. Cu tehnologii precum diferenţialul M activ şi suspensia M de înaltă precizie, acest motor este perfect armonizat. În plus, cu pachetul M Competition disponibil opţional, BMW M6 Coupé oferă şi mai multă adrenalină caracteristică circuitelor de curse. Iar cu putere suplimentară de până la 600 CP şi dinamică de condus optimizată, acum eşti mai tentat ca niciodată să-ţi depăşeşti limitele.

DESCOPERĂ BMW M6 COUPÉ.

Design.

BMW M6 Coupé pare să stea la pândă, ca şi cum s-ar pregăti de un atac neaşteptat. La fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie, motorul absoarbe aer proaspăt prin prizele mari de aer amplasate pe partea frontală cu design aerodinamic. Logo-ul M străluceşte discret pe barele duble ale grilei radiatorului. Anvelopele stăpânesc asfaltul. Puterea pură propulsează caroseria atletică. Condiţiile ideale pentru stabilirea recordului tău personal: interiorul BMW M6 Coupé îţi oferă cadrul ideal pentru a conduce la limită - fără a compromite nimic din luxul şi materialele remarcabile din interior. În funcţie de preferinţele tale, ai la dispoziţie portofoliul complet de echipamente opţionale din Colecţia BMW Individual.
Read more

Dinamică de condus şi eficienţă.

Atunci când motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri intră în acţiune sub capota alungită, graniţele între linia boxelor şi garaj dispar. Genele sport ale acestui model sunt inconfundabile - BMW M6 Coupé transmite agilitate şi precizie prin fiecare detaliu. Plafonul precis conturat coboară centrul de greutate datorită greutăţii sale reduse şi creşte astfel performanţa şi eficienţa la condus. Cu aceste caracteristici, BMW M6 Coupé iese învingător de fiecare dată.
Read more

Pachet M Competition.

Senzaţie veritabilă de curse: pachetul M Competition oferă mai multă putere motorului, direcţie mai precisă şi suspensie special reglată, pentru a garanta că BMW M6 Coupé oferă performanţă sporită pe şosea. Puterea motorului M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri creşte de la 412 kW la 423 kW. Această performanţă îmbunătăţită se realizează prin creşterea presiunii de accelerare în gama superioară de turaţii. Sistemul sport de evacuare produce un sunet dinamic al motorului, creat pentru a produce emoţii. Pe circuitul de curse şi în utilizarea de zi cu zi, suspensia special reglată, direcţia mai precisă şi dinamica garantează o experiență inegalabilă. Jantele M din aliaj uşor de 20” Double-spoke, tip 601 M, cu aspect bicolor şi anvelope mixte, împreună cu ţevile de eşapament duble în negru cromat ale sistemului sport de evacuare, vor atrage cu siguranţă toate privirile.
Read more