BMW M

FLUX DE AER ACCELERAT.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Inginerii de la BMW M GmbH concep motoare care sunt adevărate capodopere. Caracteristici precum turbocompresorul dublu şi motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri sunt ideale pentru un stil de condus extrem. O apăsare uşoară a pedalei de acceleraţie este suficientă pentru eliberare a puterii mai spontan ca niciodată. În plus, atunci când conduci cu soft-top-ul deschis, această experienţă a condusului este completată de sunetul impunător al motorului cu 8 cilindri.

Read more

MOTOR M TWINPOWER TURBO PE BENZINĂ CU 8 CILINDRI.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri este cel mai puternic dintre motoarele M: puterea sa de 560 CP (412 kW) şi 680 Nm este disponibilă în orice moment, datorită conceptului inovator al turbocompresorului TwinScroll. Această putere poate fi crescută suplimentar până la 600 CP cu pachetul M Competition, disponibil opţional.

Acest lucru este posibil datorită combinaţiei de turaţii mari ale motorului, turbocompresor şi tehnologii precum sistemele Valvetronic şi High Precision Injection. Iar cuplul devine maxim de la aproximativ 1.500 rpm, cu o curbă impresionantă a puterii liniare. Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri demonstrează că puterea şi eficienţa nu se exclud reciproc atunci când sunt folosite tehnologiile inteligente parte a pachetului BMW EfficientDynamics, precum Recuperarea energiei la frânare. Acestea oferă consum mixt de combustibil de doar 10,3 litri de benzină per 100 de kilometri.

 • M TwinPower Turbo
  Cilindri/ supape
  8/4
  Capacitatea în cmc
  4,395
  Alezaj/ cursă, în mm
  88.3/89.0
  Putere maximă în kW (CP), la 1/min.
  412 (560)/6,000-7,000
  Cuplu maxim în Nm, la 1/min.
  680/1,500-5,750
  Raport compresie : 1
  10.0