FRUMUSEŢE DESĂVÂRŞITĂ.

BMW M

Designul BMW M6 Cabriolet.

FRUMUSEŢE DESĂVÂRŞITĂ.

Designul BMW M6 Cabriolet.

Aspect deosebit şi în acelaşi timp o declaraţie fermă: liniile robuste de design subliniază cu măiestrie silueta puternică a BMW M6 Cabriolet. Arcadele roţilor puternic arcuite şi alte caracteristici la fel de atrăgătoare confirmă potenţialul acestui automobil. Cel mai reprezentativ exemplu al acestui potenţial este habitaclul orientat spre conducătorul auto, unde exclusivitatea se reflectă în materialele elegante din colecţia BMW Individual. Iar atunci când soft-top-ul dispare în mod silenţios în doar 19 secunde, vei fi şi mai uimit(ă).

FRUMUSEŢE DESĂVÂRŞITĂ.Designul BMW M6 Cabriolet.

Aspect deosebit şi în acelaşi timp o declaraţie fermă: liniile robuste de design subliniază cu măiestrie silueta puternică a BMW M6 Cabriolet. Arcadele roţilor puternic arcuite şi alte caracteristici la fel de atrăgătoare confirmă potenţialul acestui automobil. Cel mai reprezentativ exemplu al acestui potenţial este habitaclul orientat spre conducătorul auto, unde exclusivitatea se reflectă în materialele elegante din colecţia BMW Individual. Iar atunci când soft-top-ul dispare în mod silenţios în doar 19 secunde, vei fi şi mai uimit(ă).

Read more
BMW M

DESIGN EXTERIOR.

Fie că are soft-top-ul deschis sau închis, liniile puternice şi mai ales culoarea exterioară Bronz Frozen metalizată disponibilă opţional în cadrul Colecţiei BMW Individual, transformă BMW M6 Cabriolet într-un model extrem de atractiv. Designul şi performanţa se îmbină în simbioză perfectă. Această perfecţiune este uşor de recunoscut la partea frontală optimizată aerodinamic şi cu prize de aer generoase, care asigură aer motorului V8.

Chiar şi cele mai mici detalii demonstrează atenţie maximă. Un exemplu concret este modul în care barele duble în negru lucios ale grilei radiatorului încadrează emblema M. Apoi, lamelele M cu semnalizatoare integrate adaugă un plus de eleganţă zonei din spatele arcadelor roţilor faţă. Interacţiunea elegantă dintre formă şi funcţionalitate este evidentă şi la şorţul spate: acesta încadrează ţevile duble de eşapament specifice M, precum şi difuzorul, pentru a crea forţa de presiune necesară. Astfel, silueta armonioasă a BMW M6 Cabriolet iese în evicenţă constant, indiferent dacă soft-top-ul este deschis ori închis.

CLASA RAPIDĂ.

Film despre designul BMW M6 Cabriolet.

CLASA RAPIDĂ.

Film despre designul BMW M6 Cabriolet.

DESIGN INTERIOR.

Interiorul BMW M6 Cabriolet este croit pe măsura nevoilor tale, iar designul conceput cu atenţie maximă la detalii demonstrează perfecţiune. Habitaclul formează o singură unitate care înconjoară conducătorul auto cu materiale distinse, disponibile opţional în cadrul Colecţiei BMW Individual. Fiecare element de control se află exact acolo unde ai nevoie să fie. Niciodată nu a fost atât de uşor să te simţi ca acasă într-un automobil sport. Centrul funcţional al interiorului este volanul M îmbrăcat în piele. Imediat lângă suportul pentru degetul mare de pe acesta se află padelele de schimbare a treptelor de viteză pentru sistemul de transmisie M cu ambreiaj dublu şi Drivelogic şi butoanele de control M Drive.
Instrumentele de control specifice M afişează informaţii esenţiale pentru condus, chiar şi pe un fundal luminos puternic, iar astfel tu eşti mereu atent(ă) la şosea. Performanţa şi plăcerea de a conduce cu soft-top-ul deschis se savurează cel mai bine atunci când eşti aşezat(ă) în scaunele M ergonomice, disponibile opţional cu tapiţerie din piele cu granulaţie fină în Alb Opal şi înconjurate de ornamente exclusive pentru interior în Alb Ash Grain.

SOFT-TOP.

Soft-top-ul complet automat oferă acustică remarcabilă şi izolare termică. Atunci când este închis, acesta conferă modelului silueta în stil coupé caracteristică. Luneta poate fi coborâtă electric, pentru a permite aerului să pătrundă în interior fără a crea curent. În plus, luneta are şi funcţie de încălzire.
Pe lângă varianta în antracit cu efect argintiu, soft-top-ul este disponibil în alte două opţiuni de culoare. Un alt atu: soft-top-ul se deschide în doar 19 secunde şi se închide în 24, la viteze de până la 40 km/h.
Chiar şi atunci când este închis, pasagerii acestui model cabriolet se bucură în continuare de senzaţia călătoriei în aer liber. Toate cele cinci geamuri pot fi coborâte simultan, în timp ce soft-top-ul rămâne închis, pentru a proteja pasagerii împotriva soarelui, spre exemplu.

OGLINZI EXTERIOARE M.

De zeci de ani, oglinzile exterioare M optimizate aerodinamic sunt simboluri ale designului sportiv şi dinamic al modelelor M. Ataşate de caroserie printr-o bază de suport dublă, oglinzile subliniază designul acestui model, dezvăluie precizia tehnologiei utilizate şi conferă părţilor laterale ale automobilului personalitate, dinamică şi caracteristici aerodinamice.

JANTE.

JANTE.

Pe lângă jantele M din aliaj uşor de 19” din echiparea standard, poţi alege din cele trei variante de jante exclusive de 20” disponibile opţional. Cu cinci spiţe forjate pentru rezistenţă maximă, jantele Double-spoke tip 343 M lucioase ori mate şi cu anvelope mixte subliniază performanţa BMW M6 Cabriolet. Jantele Double-spoke tip 601 M bicolore asigură acestui model aspect filigranat: împreună cu pachetul M Competition şi cu frânele M din carbon şi ceramică, cele şapte spiţe dezvăluie discurile de frână de dimensiuni generoase, precum şi etrierele de frână în auriu mat şi cu logo „M”.

BMW INDIVIDUAL.

Caracterul unic este dezvăluit în fiecare detaliu – aceasta este esenţa adevăratei exclusivităţi. Îndeplineşte-ţi dorinţa de perfecţiune, cu echipamentele BMW Individual pentru noul BMW M6 Cabriolet.

Expresia personalităţii puternice.

  • Echipamente BMW Individual pentru exterior

    Individualismul este foarte reconfortant. Un exemplu concret este BMW M6 Cabriolet în culoarea exterioară Bronz Frozen metalizată din colecţia de vopsele BMW Individual. Această vopsea cu aspect mat contemporan subliniază contururile deosebite şi aspectul atletic ale acestui automobil. Alte culori exterioare din pachetul BMW Individual exprimă de asemenea caracter puternic, de la note moderne până la accente elegante. Un alt exemplu îl constituie vopseaua Negru Citrine metalizată. Atunci când lumina cade pe suprafeţele vopsite, particulele aurii par să strălucească sub stratul de vopsea în negru măsliniu închis. Ai la dispoziţie 12 culori BMW Individual pentru exterior din care poţi alege, iar fiecare dintre acestea au fost concepute pentru a adăuga o tentă specială stilului personal.

  • Echipamente BMW Individual pentru interior

    Cu BMW M6 Cabriolet îţi poţi exprima stilul personal. Cu echipamentele exclusive de la BMW Individual, acest model este mereu deschis ideilor noi atunci când vine vorba de stil. Ornamentele BMW Individual din piele „Merino” integrală în Alb Opal strălucitor, prezentate aici, reprezintă dovada stilului desăvârşit. Iar atunci când acesta se îmbină cu efectele vizuale puternice create de ornamentele din lemn în Alb Ash granulat, rezultatul este armonie şi aspect luxos, care aminteşte de puntea unui yacht modern. În plus, cusăturile contrastante cu model impresionant realizate manual conferă interiorului o notă deosebită. Colecţia BMW Individual oferă şi alte nuanţe de culoare pentru tapiţeria din piele, pentru ca tu să poţi crea interiorul care ţi se potriveşte – de la Platinum până la Champagne şi Maro Cohiba, fiecare variantă de culoare creează suprafeţe naturale, cu pori deschişi, pentru sentiment unic de lux. Acest sentiment este accentuat suplimentar de capitonajul pentru plafon în Alcantara, care completează perfect interiorul şi asigură tot ce este mai bun în materie de calitate.