Imagine cu un bărbat sprijinindu-se de partea spate a BMW X6 M50i.

THE X6

Imagine cu un bărbat sprijinindu-se de partea spate a BMW X6 M50i.

DETALIILE ŞI ECHIPAMENTELE BMW X6 M50i ŞI M50d

THE X6

DETALIILE ŞI ECHIPAMENTELE BMW X6 M50i ŞI M50d

THE X6DETALIILE ŞI ECHIPAMENTELE BMW X6 M50i ŞI M50d

Noile BMW X6 M50i şi M50d sunt aici pentru a te inspira. Echipate cu motorul puternic BMW TwinPower Turbo şi suspensia M adaptivă, acestea oferă o dinamică de condus unică şi performanţă excepţională şi te convinge într-o fracţiune de secundă. Tehnologiile inovatoare, precum grila BMW „IconicGlow” sau farurile BMW Laserlight cu design X independent, scot în evidenţă aspectul lor captivant şi inovator. Sistemele BMW de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie garantează un nivel superior de siguranţă. În interior, pasagerii sunt întâmpinaţi de şi mai multe echipamente inovatoare, precum suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii sau conceptul de control al sistemului de operare BMW 7.0 cu un afişaj impresionant cu diagonala de 12,3” şi comandă tactilă.

Read more

DINAMICI DE CONDUS ŞI ATRACŢIILE M.

BMW X6 M50i ŞI M50d.

Foarte palpitant: cu tehnologii extraordinare ale sistemului de propulsie, precum motoarele foarte puternice BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel, împreună cu componentele de precizie ale dinamicii de condus precum suspensia M adaptivă „Professional” şi sistemul de tracţiune integrală xDrive, noile BMW X6 M50i şi M50d oferă agilitate la un nivel superior.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X6 M50i, cu un bărbat care stă lângă acesta.
 • Dinamică de condus M
 • Detalii importante M
Imagine cu BMW X6 M50i cu transmisie Steptronic Sport.

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte şi funcţie Launch Control oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză, atât automat cât şi manual, prin intermediul padelelor de schimbare a vitezelor sau al manetei schimbătorului de viteze – pentru o experienţă de condus confortabilă sau mai dinamică. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.
Imagine cu interiorul BMW X6 M50i, cu focus pe habitaclu.

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla în mod electric în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile suspensiei prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv.
Manetă de schimbare a vitezelor cu emblemă „M”.

Manetă de schimbare a vitezelor cu emblemă „M”.

Consola centrală este echipată cu o emblemă „M” colorată aflată în partea din faţa manetei de schimbare a vitezelor, care subliniază ambianţa sportivă din interior şi evidenţiază calităţile dinamicii de condus a automobilului.
Imagine cu partea spate a BMW X6 M50i, cu focus pe sistemul de evacuare M Sport.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport* poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor „SPORT” şi „SPORT+”, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret. *disponibil doar pentru BMW X6 M50i
Imagine cu BMW X6 M50i, cu sistem inteligent de tracţiune integrală xDrive.

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie de condus. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine cu interiorul BMW X6 M50i, cu focus pe „Driving Experience Control”.

„Driving Experience Control”.

Sistemul „Driving Experience Control” îţi oferă posibilitatea de a alege modul „COMFORT” standard, modul „ECO PRO” orientat spre eficienţă sau modul „SPORT” pentru condus mai dinamic. Noua funcţie interactivă, modul „Adaptive”, ajustează în mod continuu suspensia adaptivă, direcţia şi transmisia Steptronic pentru a se potrivi situaţiei curente de condus.
Imagine cu BMW X6 M50i, cu motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri combină două compresoare Valvetronic cu control complet variabil al supapelor şi sistemul direct de injecţie cu benzină High-Precision Injection. Puterea sa maximă este de 390 kW (530 CP) cu un cuplu maxim de 750 Nm. Cele două compresoare sunt poziţionate între rândurile de cilindri.
Imagine cu exteriorul BMW X6 M50i, cu focus pe jantele din aliaj uşor.

Jante M din aliaj uşor de 22” V-spoke, tip 747 M, bicolore, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor de 22” V-spoke, tip 747 M, în Gri Cerium mat, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 22, 275/35 R22 şi spate 10,5 J x 22, 315/30 R22.
Imagine în prim-plan cu spoilerul spate al BMW X6 M50i.

Spoiler spate M din carbon.

Spoilerul spate M din carbon subliniază designul puternic, sportiv al automobilului şi reduce vizibil portanţa pe puntea din spate.
Imagine în prim-plan cu interiorul BMW X6 M50i, cu volan M îmbrăcat în piele.

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine cu BMW X6 M50i, cu capacele oglinzilor exterioare M Carbon în prim-plan.

Capace oglinzi exterioare M Carbon.

Capacele oglinzilor exterioare M Carbon subliniază designul puternic şi sportiv al automobilului.
Date tehnice BMW X6 M50i

DATE TEHNICE BMW X6 M50i

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW X6 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,4 – 10,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 237 – 243

  BMW X6 M50d:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,9 – 7,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 190

  Valorile automobilelor marcate cu (2) sunt provizorii.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.