BMW M

AI CONTROL DEPLIN ASUPRA PUTERII SALE.

Siguranţa şi confortul BMW M5 Sedan.

Pentru un stil de condus sigur şi relaxat: BMW M5 Sedan oferă protecţie şi confort la cel mai înalt nivel. Iar împreună cu operaţiunile esenţiale de service şi întreţinere incluse în pachetul BMW Service Inclusive, ai garanţia plăcerii nelimitate de a conduce.

SCAUNE.

SCAUNE.

Indispensabile pentru o experienţă a condusului exclusivă, chiar şi la viteze mari – scaunele ergonomice care se adaptează perfect la forma corpului ale BMW M5 Sedan. Acestea se potrivesc conducătorului auto în mod optim şi sporesc bucuria fiecărei călătorii.
Scaunele M, cu suporturi laterale proeminente şi spătar cu reglaj electric pe lăţime, reprezintă o componentă cheie a experienţei de condus BMW M5 Sedan, care este de neegalat. Acestea oferă protecţie împotriva forţelor laterale şi sprijină conducătorul auto în fiecare viraj. Tapiţeria, disponibilă într-o gamă variată de culori precum Negru, Silverstone şi Portocaliu Sakhir, fascinează prin exclusivitate şi rezistenţă la uzură.
Funcţia de memorie a scaunelor înregistrează informaţii referitoare la conducătorul auto, precum înălţimea scaunului, poziţia laterală şi unghiul de înclinare a spătarului. În acelaşi timp, pernele pentru umeri exclusive M oferă şi mai mult suport lateral.
Scaunele M multifuncţionale disponibile opţional oferă posibilitatea de a li se integra funcţia de ventilare şi funcţia de masaj pentru scaunul activ. Această opţiune scade semnificativ riscul ca tu să oboseşti rapid în timpul călătoriilor.

SIGURANŢĂ ACTIVĂ ŞI PASIVĂ.

Scopul? De a oferi cea mai bună protecţie posibilă, atât pentru ocupanţii BMW M5 Sedan, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic. Cum se poate realiza acest scop? Printr-o combinaţie eficientă de tehnologie inteligentă şi o generaţie nouă de oţeluri.
Conceptul opţional de Protecţie activă de la BMW ConnectedDrive al BMW M5 Sedan utilizează o tehnologie inovatoare pentru a proteja conducătorul auto şi pasagerii împotriva rănirii în situaţii critice. Tensiometrele centurilor de siguranţă pentru scaunele din faţă îmbunătăţesc funcţiile de siguranţă ale centurilor, în timp ce discurile culisante automat asigură că airbag-urile laterale funcţionează în mod optim.
BMW M5 Sedan oferă şi un grad ridicat de siguranţă pasivă: oţelurile multifazice, restructurate şi prelucrate la cald, sunt combinate în mod inteligent pentru a oferi protecţie optimă pentru pasageri. Aceste oţeluri absorb şi deviază energia eliberată în urma impactului prin deformare selectivă – iar acest lucru protejează şi cealaltă parte implicată în accident. În cazul coliziunii cu un pieton, există un sistem automat care înalţă capota, pentru a amortiza impactul.

ACCES CONFORT.

ACCES CONFORT.

Simplu, sigur şi sofisticat: sistemul opţional Acces confort îţi permite să intri în automobilul tău BMW M5 Sedan şi să porneşti la drum fără a scoate cheia din buzunar.
Pe masură ce te apropii de automobil, cheia transmite un semnal de identificare. Portierele se deblochează imediat ce intri în contact cu mânerul. Iar pentru a intra în condiţii de siguranţă, luminile ambientale iluminează automat pragul portierei timp de 20 de secunde. Chiar şi portbagajul este echipat cu o tehnologie inovatoare, pentru confort maxim: acesta se deschide automat atunci când senzorul încorporat detectează mişcare sub bara de protecţie – fără legătură cu bara de remorcare sau cârligul de remorcare. Apoi, cu o atingere a butonului Start Stop motor, eşti gata să îţi începi călătoria.
Sistemul de Acces confort simplifică şi încuierea automobilului tău BMW M5 Sedan. Apasă scurt mânerul exterior al portierei atunci când ieşi din automobil şi acesta se încuie automat. O funcţie foarte practică: mecanismul de încuiere este dezactivat atât timp cât cheia rămâne în interior. Astfel că este imposibil să încui cheile în automobil din greşeală.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive cuprinde toate lucrările de service şi întreţinere, realizate regulat pentru o perioadă de timp limitată sau până la depăşirea unui anumit număr de kilometri – oriunde în lume.
BMW Service Inclusive este primul pas spre libertate care nu cunoaşte limite. Acesta este un pachet de service care acoperă toate lucrările de service şi de întreţinere esenţiale. Garanţia BMW Service Inclusive este valabilă pentru o perioadă de timp limitată sau până la depăşirea unui anumit număr de kilometri şi include toate lucrările de service de care are nevoie automobilul tău BMW – oricât de des şi oriunde în lume.
Garanţia acoperă: service ulei plus completare (condiţie: service-ul de ulei trebuie să fie realizat la un dealer BMW autorizat), înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare menţionate în cartea de service.