Consum mixt, în l/100 km

9,9

Emisii de CO2, în g/km

231

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

680/ 1.500–5.750

Aflat la a cincea generaţie, BMW M5 Sedan reprezintă atletismul pur. Performanţa fără compromis plasează acest model direct în top, pentru că reuşeşte să treacă în mod consecvent peste fiecare provocare. Atunci când motorul M TwinPower Turbo V8 pe benzină cu 8 cilindri şi şasiul de înaltă performanţă îşi dezvăluie adevăratul caracter, devine clar că acest sedan are gene motorsport.

DESCOPERĂ BMW M5 SEDAN.

Design.

BMW M5 Sedan. Un atlet elegant al cărui potenţial se dezvăluie încă de la prima vedere. Designul acestui model foloseşte drept etalon cele mai înalte standarde în domeniu. Ambianţă motorsport cu un plus de confort: inspiraţia pe care BMW M5 Sedan o emană în exterior continuă şi în interior, prin tranziţii imperceptibile între cele două spaţii. Interiorul este în mod optim orientat spre controlul performanţei deosebite a acestui automobil sport, în timp ce asigură plăcere de a conduce cu fiecare kilometru parcurs.

Dinamică de condus.

Dezvoltat pe pista de curse pentru situaţii de condus de fiecare zi. Fiind un concept dezvoltat independent de către BMW M GmbH, BMW M5 Sedan urmează filosofia M şi oferă performanţă de top în utilizarea de zi cu zi.

Eficienţă.

Cu putere maximă, înainte! Motorul M TwinPower Turbo V8 pe benzină al BMW M5 Sedan se conformează acestei solicitări la fiecare turaţie. Precizia şi eficienţa sunt caracteristici care se află la baza puterii mari de propulsie. În plus, tehnologiile inovatoare asigură consum mic de combustibil.

4,3 s

Cifrele vorbesc de la sine: 680 Nm, 560 CP (412 kW), de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde (cu pachetul Competition: 575 CP (423 kW), de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde). Motorul M TwinPower Turbo V8 cu 8 cilindri de turaţie mare al noului BMW M5 impune standarde noi prin performanţă şi putere de acceleraţie.