+ FASCINAŢIE

BMW M

Designul BMW M4 Cabriolet.

+ FASCINAŢIE

Designul BMW M4 Cabriolet.

+ FASCINAŢIEDesignul BMW M4 Cabriolet.

BMW M4 Cabriolet iese imediat în evidenţă în calitate de automobil sport decapotabil de performanţă. Partea frontală puternică şi capota alungită cu protecţie interioară oferă siluetei sportive mai multă dinamică şi expresivitate. În interiorul automobilului predomină atmosfera sportivă exclusivistă. Habitaclul orientat spre conducătorul auto este echipat cu instrumente rotunde în stil de curse, care asigură lizibilitate optimă. Astfel sunt îndeplinite condiţiile ideale pentru a duce experienţa de condus în aer liber la următorul nivel.

 

BMW M4 Cabriolet (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,1 – 10,2 (9,5 – 9,6)
Emisii medii de CO2, în g/km: 230 – 233 (215 – 218)
 

Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

Read more
BMW M

LIMBAJ FASCINANT.

Design plin de viaţă.

BMW M4 Cabriolet impresionează datorită aspectului sportiv, a siluetei dinamice şi a hard-top-ului retractabil, care asigură plăcere nelimitată de a conduce pe tot parcursul anului. Alte detalii importante de design sunt cele două grile M ale radiatorului cu bare duble şi inscripţie „M4”, elementele M decorative de pe părţile laterale sau ţevile de eşapament M duble, care completează perfect experienţa de condus în aer liber.
Read more

Linii coupé specifice.

BMW M4 Cabriolet are design robust şi sportiv datorită aspectului fluid care îi scoate în evidenţă partea laterală. Putere la superlativ: silueta dinamică a automobilului cu ecartament lat subliniază partea spate unică, indiferent dacă hard-top-ul este deschis sau închis.
Read more

Parte frontală puternică.

Partea frontală dispune de două grile ale radiatorului cu bare duble, de prize de aer mai mari şi de faruri cu tehnologie LED. Designul filigranat şi aspectul luminos al acestora asigură prezenţă impunătoare pe timp de zi şi iluminare perfectă a carosabilului pe timp de noapte.
Read more

Parte spate unică.

Arcadele late ale roţilor reprezintă un indicativ al puterii oferite de BMW M4 Cabriolet. Stopurile cu design nou şi tehnologie LED accentuează prezenţa automobilului sport, indiferent dacă sunt aprinse ori nu. Difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se îmbină perfect în spoilerul spate, care dispune de supape de aer specifice.
Read more

Elemente aerodinamice.

Cele două prize de aer ale elementului „Air Curtain” şi elementele decorative de pe părţile laterale cu element „Air Breather” integrat scad coeficientul aerodinamic din jurul arcadelor roţilor. Astfel, performanţa şi aerodinamica sunt optimizate, iar pulsul tău creşte.
Read more

Hard-top retractabil.

Te bucuri de sentimentul de libertate maximă specific automobilelor cabriolet, atunci când conduci cu hard-top-ul retractat: acesta se deschide automat în aproximativ 20 de secunde, la viteze de până la 18 km/h. Ai parte de privelişte uimitoare, siguranţă îmbunătăţită şi acustică optimă în interior, chiar şi atunci când plafonul este ridicat sau când conduci cu viteză mare.
Read more

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile sunt de asemenea iluminate cu ajutorul tehnologiei pe bază de diode emiţătoare de lumină. Acestea au formă de „L”, emit lumină în mod continuu şi sunt amplasate armonios faţă de capacul portbagajului, iar astfel este evidenţiat aspectul stilat şi unic al părţii spate a automobilului.
Read more

JANTE IMPRESIONANTE.

Jantele BMW M4 Cabriolet au fost optimizate din punct de vedere al greutăţii şi conferă aspect puternic. În echiparea standard sunt disponibile jante din aliaj uşor de 18” V-spoke, iar opţional, jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke. De asemenea, sunt disponibile opţional în Gri Ferric sau în negru, pentru a scoate în evidenţă sistemul M de frânare cu discuri din carbon şi ceramică sau frânele M din material compozit cu logo „M”. Jantele din aliaj uşor de 20” Star-spoke sunt disponibile opţional, în negru. Indiferent de varianta aleasă, anvelopele mixte din echiparea standard a BMW M4 Cabriolet, cu anvelope mai mari în partea spate, evidenţiază aspectul robust al părţii spate şi îmbunătăţesc controlul asupra direcţiei şi aderenţa.

HARD-TOP.

Hard-top-ul retractabil îmbină entuziasmul oferit de călătoriile într-un cabriolet cu avantajele unui plafon robust, potrivit pentru iarnă. Acesta poate fi deschis şi închis rapid – chiar şi atunci când conduci cu viteză mică, de până la 18 km/h. Privită din exterior, linia plafonului este alungită şi joasă – caracteristică modelelor coupé, în timp ce în interior aceasta oferă mult spaţiu pentru cap.

COLECŢIA BMW INDIVIDUAL.

Un mod unic de a-ţi exprima personalitatea - atelierul BMW Individual îţi îndeplineşte toate cerinţele într-un mod unic, prin intermediul colecţiei BMW Individual. Personalizează-ţi automobilul BMW M4 Cabriolet aşa cum îţi doreşti, pentru a se potrivi nevoilor şi caracterului tău.

COMPONENTE BMW M PERFORMANCE.

BMW M înseamnă dinamică, tehnologii inovatoare şi decenii de experienţă în domeniul motorsport. Componentele BMW M Performance conferă BMW M4 Cabriolet şi mai multă dinamică şi aspect exclusivist. Te bucuri de posibilităţi nelimitate, atât pentru exterior, cât şi pentru interior.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

    Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.