+ LEGENDAR

BMW M

BMW M3 Sedan. Mult mai puternic.

+ LEGENDARBMW M3 Sedan. Mult mai puternic.

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (BMW M3 Sedan1)

4,3 (4,1)

Putere în kW (CP), la 1/min. (BMW M3 Sedan1)

317 (431)/ 5.500-7.300

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW M3 Sedan1)

9,1(8,3)

Emisii de CO₂, în g/km (BMW M3 Sedan1)

209 (194)

Masa la gol (UE), în kg

1.635 (1.660)

Un automobil sport de performanţă cu patru uşi şi design care-ţi taie respiraţia. Echipat cu inovaţii tehnologice de ultimă generaţie, inspirate din domeniul motorsport, pentru mai multă dinamică şi manevrabilitate. Pentru momente de condus pline de adrenalină care au un scop bine definit: depăşirea recordurilor personale – toate acestea cu BMW M3 Sedan.

LIMBAJ FASCINANT.

Design impresionant.

BMW M3: incredibil de sportiv, cu prezenţă legendară pe carosabil şi performanţă care atestă dinamică eficientă. Fiecare element de design, de la prizele de aer mai mari şi jantele din aliaj uşor uimitoare până la partea spate sportivă evidenţiază puterea remarcabilă a acestui automobil sport de performanţă.
Citeşte în continuare

Linii sportive.

Partea laterală a BMW M3 Sedan îmbină ADN-ul unui automobil de performanţă cu utilitatea zilnică a unui automobil sedan cu patru uşi.
Citeşte în continuare

Parte frontală puternică.

Partea frontală dispune de două grile ale radiatorului cu bare duble şi inscripţie „M3”, de prize de aer mai mari şi de faruri cu tehnologie LED cu design dinamic. Designul filigranat şi aspectul luminos asigură prezenţă impunătoare pe timp de zi şi iluminare perfectă a carosabilului pe timp de noapte.
Citeşte în continuare

Parte spate unică.

Partea spate cu ecartament lat va atrage cu siguranţă atenţia: designul progresist al stopurilor cu tehnologie LED şi anvelopele sport de performanţă, mai late, accentuează caracterul sport al automobilului. Spoilerul M din partea spate creşte deportanţa, iar astfel aerodinamica este îmbunătăţită. Difuzorul M şi ţevile de eşapament M duble se îmbină perfect în spoilerul spate, care dispune de supape de aer specifice.
Citeşte în continuare

Elemente aerodinamice.

Cele două prize de aer ale elementului „Air Curtain” şi elementele decorative de pe părţile laterale cu element „Air Breather” integrat scad coeficientul aerodinamic din jurul arcadelor roţilor. Astfel, performanţa şi aerodinamica sunt optimizate, iar pulsul tău creşte.
Citeşte în continuare

Plafon din carbon.

Plafonul din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) face parte din conceptul de construcţie uşoară inteligentă al BMW şi contribuie la scăderea greutăţii şi la coborârea centrului de greutate al automobilului. Astfel, agilitatea şi dinamica sunt sporite atunci când accelerezi, frânezi şi când intri în viraje.
Citeşte în continuare

Faruri cu tehnologie LED.

Stopurile sunt de asemenea iluminate cu ajutorul tehnologiei pe bază de diode emiţătoare de lumină. Acestea au formă de „L”, emit lumină în mod continuu şi sunt amplasate armonios în contrast cu capacul portbagajului, iar astfel este evidenţiat aspectul stilat şi unic al părţii spate.
Citeşte în continuare

PACHET M COMPETITION.

Pachetul M Competition creşte puterea motorului datorită suspensiei M adaptive special reglate, iar astfel dinamica de condus a automobilului creşte. Sistemul M sport de evacuare cu ţevi de eşapament duble în negru cromat produce un sunet deosebit de dinamic al motorului. Mai mult, pachetul include şi scaune M sport cu construcţie uşoară şi jante M exclusive din aliaj uşor de 20” cu anvelope mixte.

DEPĂŞEŞTE TOATE LIMITELE.

BMW M

DEPĂŞEŞTE TOATE LIMITELE.

Îţi poţi da seama dintr-o privire că BMW M3 Sedan este un adevărat sportiv de top, chiar şi atunci când nu se află pe circuitul de curse. Acesta asigură manevrabilitate precisă şi agilă în special în situaţii de condus dificile. Motorul M puternic transferă doză optimă de propulsie către carosabil, cu ajutorul transmisiei M manuale cu 6 trepte sau – fără întreruperi de putere – prin intermediul transmisiei cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

Read more

MOTOR M TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri îţi oferă ce este mai bun din ambele lumi: turaţii de până la 7.600 rpm, putere foarte mare şi cuplu de până la 550 Nm. Injecţia directă de benzină bi-turbo şi reglajul fin caracteristic M asigură răspuns direct al motorului, la cea mai fină atingere a pedalei de acceleraţie, cu eficienţă sporită şi cuplu maxim. Inovaţii precum construcţia rezistentă la uzură sau arborele cotit cu greutate scăzută continuă conceptul de construcţie uşoară inteligentă, îmbunătăţesc dinamica şi acceleraţia, în timp ce scad consumul de combustibil şi asigură distribuţie optimă a greutăţii, în raport de aproape 50:50. Rezultatul: stil de condus activ fără precedent, accentuat de sunetul inconfundabil al motorului M.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.