TESTEAZĂ LIMITELE.

BMW M240i Coupé.

TESTEAZĂ LIMITELE.

BMW M240i Coupé.

TESTEAZĂ LIMITELE.BMW M240i Coupé.

Este dinamic şi ajunge de la 0 la 100 kilometri în doar 4,6 secunde: BMW M240i Coupé este creat pentru performanţă fără compromis. Suspenia M Sport reglată special, componentele optimizate pentru performanţă şi puterea impresionantă a motorului M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi 340 CP de plăcere de a conduce produc următoarele efecte secundare: multă adrenalină şi momente palpitante la volan. La exterior, ambiţiile sport ale M240i Coupé sunt vizibile instantaneu. Elementele de design M Performance exclusiviste confirmă atitudinea încrezătoare a automobilului.

BMW M240i Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3 – 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 168

Read more
BMW M

PUTERE DE LA 6 CILINDRI.

PUTERE DE LA 6 CILINDRI.

Şase cilindri şi capacitate de 3.0 litri, agilitate unică şi utilitate crescută în viaţa de zi cu zi: totul într-un singur sistem, care arată clar AND-ul sportiv excepţional. Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu şase cilindri în linie te inspiră cu răspunsul spontan şi cuplul puternic, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Rezultatul este un cuplu maxim de 500 Nm şi o acceleraţie care îţi va tăia răsuflarea. Sunetul caracteristic al BMW M240i Coupé subliniază în mod acustic puterea excepţională a acestui motor.

Read more

FOARTE SPORTIV.

În plus faţă de grila dublă a radiatorului şi farurile cu tehnologie LED, partea frontală a BMW Seria 2 are şi prizele de aer mai mari ale pachetului M Aerodinamic, disponibil în echiparea standard, cu elemente de design în Gri Ferric. Jantele M impresionante de 18” Double-spoke, 719 M, în Negru Jet care oferă o îmbinare palpitantă de acţiuni de accelerare şi de frânare, datorită frânelor M Sport disponibile în echiparea standard. Capacele oglinzilor în Gri Ferric cu formă aerodinamică şi inscripţionarea denumirii modelului din partea spate evidenţiază relaţia apropiată a acestora cu automobilele M. Acest efect este evidenţiat de ornamentele negre cromate ale ţevilor de eşapament de pe ambele părţi: acestea reprezintă un simbol al performanţei puternice şi indică prezenţa sistemului de evacuare modificat fără tobă intermediară şi cu funcţie de control al prizelor de aer.

PERFORMANŢĂ DE TOP. ŞI ÎN INTERIOR.

Orientat spre performanţă.

Elementele de design M Performance exclusiviste din BMW M240i Coupé îmbină atmosfera sport cu un stil extraordinar. Panoul de instrumente modern vine cu inscripţionarea digitală a denumirii modelului şi oferă o privire de ansamblu asupra tuturor informaţiilor relevante pentru condus.

Read more

Scaune sport.

Ia loc în automobil şi porneşte la drum: ca orice alt detaliu al interiorului, scaunele sport ergonomice cu model M de cusătură susţin aspiraţia de a obţine performanţe superioare şi în acelaşi timp oferă confort maxim conducătorului auto. Suporturile M Performance tapiţate pentru genunchi îmbunătăţesc nivelul de confort în special în timpul călătoriilor lungi şi optimizează poziţia picioarelor conducătorului auto.

Read more

Intrare elegantă.

O primă impresie excepţională: de îndată ce păşeşti în interior, pragurile portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului stabileşte accente impresionante şi confirmă caracterul exclusivist al automobilului în fiecare călătorie.

Read more

PERFORMANŢĂ PALPITANTĂ. PRECIZIE MAXIMĂ.

Dinamică superioară transformată în plăcere intensă de a conduce: setările specifice ale suspensiei M Performance transformă automobilul BMW M240i într-un sportiv de top al clasei sale. Acestea includ sisteme de amortizare şi arcuri cu reglaje independente, precum şi elemente elasto-mobile specifice pentru puntea faţă. O contribuţie suplimentară este reprezentată de direcţia sport variabilă, care permite direcţionare precisă a puterii.

 • Direcţie sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns promt şi agil în timpul condusului şi efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

 • Suspensie M Sport

  Suspensia M Sport are reglaje caracteristice suspensiilor sport şi şasiu coborât cu aproximativ 10 mm la modelele cu tracţiune spate. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei şi asigură un stil dinamic de condus.

 • xDrive

  Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie putere în mod uniform şi variabil între puntea faţă şi puntea spate, pentru tracţiune maximă, dinamică de condus excelentă şi siguranţă sporită, în orice situaţie de condus. Distribuţia puterii este controlată electronic, pentru a îmbunătăţi agilitatea şi pentru a contrabalansa, de exemplu, subvirarea sau supravirarea în viraje.

 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

  Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.

PLĂCERE INTENSĂ DE A CONDUCE.

PLĂCERE INTENSĂ DE A CONDUCE.

Automobilele M Performance te impresionează datorită puterii uimitoare pe care o oferă: asigură dinamică de condus remarcabilă, fără a face compromis în ceea ce priveşte confortul. În ciuda aspectului sportiv, modelele au design elegant, caracteristic BMW. Automobilele BMW M Performance: plăcere intensă de a conduce.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M240i Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3 – 7,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 168

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.