BMW M

COPILOŢI INVIZIBILI.

Sisteme de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW M2 Coupé.

Într-un automobil M, totul se concentrează asupra unui singur lucru: plăcerea de a conduce. Restul sarcinilor pot fi delegate. Sisteme inteligente precum Driving Assistant sau sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie identifică potenţiale pericole, iar prin intermediul sistemului de navigaţie „Professional” găseşti uşor drumul cel bun, chiar dacă nu te afli pe circuitul de curse. În plus, camera video cu perspectivă spate face manevrele de parcare mult mai uşoare.

Read more

SISTEM DE NAVIGAŢIE PROFESSIONAL.

Sistemul de navigaţie „Professional” îţi oferă interfaţă USB, ecran LCD color de 8,8”, Radio BMW „Professional” cu DVD player, hărţi tridimensionale, precum şi 20 GB de memorie. Sistemul este operat intuitiv prin intermediul Controller-ului iDrive sau al afişajului tactil. Timp de trei ani sunt disponibile actualizări ale hărţilor*, fără taxe pentru licenţă.

* Actualizarea datelor se referă la harta ţării tale.

 • Controller iDrive Touch

  Controller-ul iDrive Touch (parte a sistemului de navigaţie „Professional”) permite operarea comodă şi intuitivă a sistemului iDrive. Datorită suprafeţei tactile integrate în Controller, poţi introduce comod informaţii precum destinaţii pentru sistemul de navigaţie, cu propriul scris de mână. Conţinutul este afişat pe Control Display.

 • Actualizări de hărţi

  La dealerii BMW, sunt disponibile (fără taxe pentru licenţă) actualizări ale hărţilor timp de trei ani.

ASISTENT LA CONDUS.

Sistemul Driving Assistant atrage atenţia conducătorului auto în cazul unei schimbări neintenţionate de bandă sau în cazul unui potenţial pericol de coliziune şi frânează automat automobilul în caz de urgenţă.

Read more

Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie.

Sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie detectează marcajele rutiere şi te avertizează în cazul unei schimbări neintenţionate de bandă, la viteze începând cu 70 km/h, prin vibraţii ale volanului. Avertismentul nu va fi activat dacă schimbarea de bandă se realizează în mod intenţionat, adică atunci când activezi semnalizarea.
Read more

Avertizare de proximitate.

Sistemul de Avertizare de proximitate cu Activare frână de urgenţă detectează un potenţial pericol de coliziune cu un automobil din faţă, în timp ce sistemul de Avertizare de pietoni cu Activare frână de urgenţă reacţionează în cazul riscului de coliziune cu pietoni. Dacă automobilul din faţă frânează brusc, automobilul BMW răspunde prompt atunci când este activat sistemul de Avertizare de proximitate. Sistemul emite avertizări la două nivele – un semnal vizual pe ecranul panoului de instrumente, iar apoi semnalul vizual se aprinde intermitent şi este însoţit de un semnal acustic. Ulterior, se aplică frânarea uşoară (la viteze de sub 60 km/h).
Read more

Avertizare de pietoni.

Sistemul de Avertizare de pietoni emite un singur avertisment, în cazul unui risc posibil de coliziune, la viteze de la 10 până la 60 km/h. Dacă sistemul emite avertismente în cazul unui potenţial risc de coliziune, frânele sunt coordonate simultan, pentru răspuns mai prompt. În cazul unei urgenţe sistemul acţionează frânele automat. Eficienţa acestei funcţii poate fi limitată în condiţii de iluminare slabă sau ceaţă.
Read more

CAMERĂ VIDEO CU PERSPECTIVĂ SPATE.

CAMERĂ VIDEO CU PERSPECTIVĂ SPATE.

Camera video cu perspectivă spate creşte vizibilitatea atunci când conduci în marşarier cu viteze de până la 15 km/h, de exemplu la parcare. Camera video prezintă spaţiul din spatele automobilului pe Control Display. Liniile interactive pentru măsurarea distanţei şi cercurile roşii de tipul celor de viraje sprijină conducătorul auto în timpul manevrelor, iar obstacolele sunt marcate în diverse culori.

BMW SELECTIVE BEAM.

BMW SELECTIVE BEAM.

Cu ajutorul funcţiei BMW Selective Beam, condusul pe timp de noapte devine mai sigur şi mai confortabil. Această funcţie îţi oferă vizibilitate optimă pe timp de noapte, fără a-i orbi pe ceilalţi participanţi la trafic. Sistemul îi detectează pe ceilalţi participanţi la trafic şi îi exclude selectiv din raza de acţiune a fazei lungi a farurilor.

 • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8,5

  Emisii medii de CO2, în g/km: 185 – 199

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.