BMW M

MEREU PE PRIMUL LOC.

Siguranţa şi confortul BMW M2 Coupé.

Atunci când vine vorba despre siguranţă activă şi pasivă, nu este loc de compromis. BMW M2 Coupé este echipat cu numeroase tehnologii pentru a întâmpina orice fel de provocări. În acelaşi timp, orientarea M spre conducătorul auto permite reacţii fulgerătoare şi un grad superior de confort, atât pe circuitul de curse, cât şi în situaţiile cotidiene. În plus, pachetele BMW Service Inclusive croite pentru îndeplinirea tuturor solicitărilor tale te asigură că automobilul tău este în stare perfectă, oricând.

Read more

ORIENTARE M SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Conceptul ergonomic al automobilelor M include habitaclul exclusivist, cu orientare spre conducătorul auto caracteristică M. Astfel, toate funcţiile de control ale automobilului, dar şi detalii precum suportul M pentru picioare, pot fi accesate cu uşurinţă de conducătorul auto. Controlul intuitiv asupra automobilului şi cel mai scurt timp de reacţie posibil reprezintă aspecte prioritare atât pe circuitul de curse, cât şi pe şosea.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

Prin utilizarea materialelor atent selecţionate şi a unei structuri foarte robuste, fiecare automobil BMW îndeplineşte standardele de siguranţă pasivă, iar împreună cu sistemele de sprijin eficiente, acesta garantează cel mai înalt grad de protecţie pentru pasageri. Automobilele sunt create în concordanţă cu testele de impact realizate de instituţii independente autorizate.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Cu BMW Service Inclusive poţi alege servicii pentru o anumită perioadă de timp, fără să-ţi faci griji pentru costurile suplimentare cu lucrări regulate de service sau de întreţinere. Garanţia acoperă: schimb ulei, service microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare conform standardelor BMW.

  • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8,5

    Emisii medii de CO2, în g/km: 185 – 199

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.